Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az ajtó gyártóját próbáld meg előkeríteni. Ezek az elemek gyártói "szabványok", más gyártótól nagy valószínűséggel más formájút fogsz csak kapni, nem fog illeszkedni a sarkoknál.
Én gyerekként a kabátomat nyomtam egy kispajtás kezébe, mert elszakította. Következő nap megkaptam, megvarrva
Hali!
Ha kipucolod a a helyét, a profilon rajta kell legyen a gyártó neve, a profil típusa (kódszám) színe (kódszám), gyártási ideje, stb. Mintha az első képen látszana valami...Nálunk üveglécnek hívják.A rés alapján 24 mm vastagra saccolom a panel vastagságát.Ha Gealan gyártmány, akkor tudok segíteni. Természetesen más gyártó alkatrésze nem lesz jó hozzá... A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2020
Mifelénk a kabátomat többet nem láttam volna.
Volt időszak, amikor a folyosón lévő kabátfogassoron nem tarthattuk, hanem hordtuk magunkkal óráról órára. A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2020
Én is labdávál kirúgtam az iskola ablakát véletlenül 3. osztályos koromban. Az eset péntek délután történt. Megmondtam a tanító néninek, ő azt mondta hétfőn megbeszéljük majd. De azt nem mondta melyiken.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2020
Mentségem, hogy gyerek voltam. De aztán hamarosan kicserélték.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2020
Nekünk hármasával volt közös szekrényünk, amire lakatot tehettünk. Na persze akkoriban ha jól emlékszem a KERAVIL árulta a számozott kulcsokat, amivel a postaládákat, telefonfülkéket, lakatokat lehetett nyitni...
Köszönöm. Kiszedtem a meglévő darabot, ez van ráírva:
715400GC GEALAN EN 12608-1 SOC 09.06.17 11 3.1 (NF) CSTB 569 357A PCT9001 on032 Made by GEALAN Ebből kéne 2 db 80 cm-es darab. A neten hiába kerestem, csak a németországi elérhetőséget találtam meg.
Hali!
"Kommersz" 24mm-es üvegléc szürke gumis...A többit majd délután, mert dolgozni kell
Rendben, köszönöm.
A belső (üveg, ami most műanyag) és a külső keret között 34mm távolság van (tolómérővel mérve).
Hali!
A méret stimmel, azért hívjuk 24 mm-esnek mert az üveg (jelen esetben díszpanel) vastagsága amit tart, az 24 mm vastag. Ha pontos a 800 mm akkor levágom.Helyileg merre vagy?
Szia,
Így már értem a 24 mm-t. 752 mm pontosan, írtam privátot.
Sziasztok! Valami nagyon bevált,erős recept kellene hangya írtáshoz. A ház mellett kívülről a fal tövében,kavics ágyban annyi hangya jön elő mostanában,hogy az elképesztő.Ecet,sütőpor,szódabikarbóna már semmit sem ér. Másnapra megint ott mocorognak.Valami erős permet kéne,ami leszivárog a kövek között a földbe is.Rovar ölő,levéltetü írtó,vagy valami. Ötletetek lenne?
Ma reggel arra ébredtem, hogy hisztériázik a telefonom.
No, mi van? Fiókművelet szükséges! Mert? A gúgli letiltotta a fiókomat, mert nem az irányelveknek megfelelően használtam. Próbáljak meg egy helyreállítást, de gyorsan, mert ha nem teszem meg, még a fiókomat is törlik! Mi vaaan??? Jééézusmária! Bejelentkezem, de szükséges a telefonos azonosítás, hogy tényleg én vagyok-e én? Sikeres. A beérkezett üzenetek között a "jutúb örömmel tájékoztat", hogy a Youtube fiókomat törölték, mert megsértettem az irányelveiket (spam, csalás, megtévesztő üzleti tartalom, stb.), továbbá többet már a büdös életben nem lehet Youtube fiókom! Nomármost: Nekem eddig sem volt Youtube fiókom, azt sem tudom, hogyan kellene csinálni, ha szeretnék. Illetve már csak, ha szerettem volna. A postafiókomban eddig nem találtam behatolásra utaló nyomot. Szerintetek mi a rosseb történhetett? A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2020
Mászó rovarok elleni spray.
Nem is kell sok, ha megvan fészek kijárata.
Protect hangyairtó csalétek, három darabos kiszerelés.
YouTube és Google egy cég, a Google fiók egyben a YouTube fiók is.
Csak tippelek: megszerezték a jelszavad és azzal garázdálkodtak a YouTube fiókban. Oka lehet a gyenge és/vagy többször felhasznált jelszó, adatlopó alkalmazás a telefonon/számítógépen. Próba szerencse: Kapcsolatfelvétel - Google.
Köszi a tippeket!
A jelszavamat megváltoztattam az imént, bár eddig is "erős" volt. A Gmail fiókom működik. Aztán, ha egyszer olthatatlan vágy kerekedik bennem, hogy a jutúb-ra videót töltsek fel, akkor regelek egy másik címet és kész. Ez valószínűleg nem mostanában fog bekövetkezni...
Mi számít "erős" jelszónak?
Bővebben: Link Bővebben: Link Szerintem, ha valaki valamivel erősen nekifekszik, bármi feltörhető. Jutottak már be nagy és fontos, elvileg igen védett helyekre. Csak a szintek mások. A kicsik a gugli fiókokkal próbálkoznak, a nagyok mással. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2020
Petróleum! A nagy nyárfa (sír mellett) alól teljesen eltűntek, soha nem költöztek vissza.
Lámpaolaj néven forgalmazzák mostanság, szinezve és illatositva.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tökéletesen illeszkedik az ajtóhoz!
Mondanék egy erős jelszót: élj egészségben, boldogságban, sokáig. Szerintem ennek van értelme. A többi csak bohóckodás....
Na ha már hangyák! Akácot tuskóstul irtani mivel lehet? A tuskót nem lehet kivenni, mert bent van a betonkerítés alatt, a gyökerei meg szerteszét az udvaron. Szépen jönnek fel a susnyák mindenfelé. Amit tudtam kiástam, azokkal nem lesz gond majdcsak elfogynak, de a tuskó nevelgeti mindig az újakat. Valahogy ki kellene rohasztani.
Cimborámnak (akkoriban adminként (supervisor! kereste a kenyerét) a jelszava egy, ma már szinte egyáltalán nem ismert, vitorlás kalandregény (meg ne kérdezd a címét) második fejezetének első bekezdése volt....
Sok-sok betű és még valami szám is volt benne.... Nnnna, ezt törjék fel! A pláne benne, hogy akkoriban (1993-4-5-ről beszélünk) még senki nem akarta megzúzni a szigetben üzemelő Novell v2.0 szervereket, azt sem tudták, miért tennék, a hackerek még a csattogós falepkét tologatták és veszekedtek a piros kislapát miatt a homokozóban. Aztán jött Kevin D. Mitnick, a kortársai, meg a telefonközpontok.... Sajnos, változtak az idők és nem biztos, hogy jó irányba. |
Bejelentkezés
Hirdetés |