Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   85 / 232
(#) szikorapéter válasza mohinger hozzászólására (») Júl 14, 2020 / 1

Egyenlőre terv mert még le kell beszélni a melóban mivel kollégám is szabin lesz, meglátjuk.
(#) granpa válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 14, 2020 /

Ne má'! Szombaton nem dolgozunk!
(#) szikorapéter válasza granpa hozzászólására (») Júl 14, 2020 /

Boltosok igen.
Megpróbálom rábeszéli a főnököt.
(#) vidoferenc1029 hozzászólása Júl 14, 2020 / 1

Sziasztok!
Én is jelentkezem a részvételre. Összeszednék itthon pár dolgot, hátha lesz rá érdeklődő/vevő, első sorban 2-3 működő, rendbe rakott csöves rádiót, P-s TV csöveket és egyéb apróságot vinnék eladásra, cserére vagy ahogyan alakul.
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2020
(#) Gafly hozzászólása Júl 15, 2020 /

@mohinger: Ha arrafelé jársz, megnézhetnéd, hogy a budapesti gyorsvonat peronjától a nagyteremig mennyire átjátható kerekeken az útvonal. Illetve előlről, vagy hátulról érdemes próbálkozni inkább? Vérmes remények szerint "nem gond", csak vonattal mondjuk szerintem emberöltő óta nem jártam arra.
(#) TAttila77 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Te is vaskeréken csattogsz le? Meggondoltad magad, nem autózol?
(#) Gafly válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Az nem opció, amióta fizetnem kell érte.
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

A pályaudvar felújítása óta mozgáskorlátozott liftek üzemelnek, melyekkel könnyedén el lehet jutni a peronoktól a kijáratig és vissza. Onnan pedig a művház bejáratáig is el lehet jutni kerekeken. Érdemes elölről támadni, a hátsó parkolónak rossz minőségű a burkolata. A vonatról leszálláshoz viszont biztosan kell segítség. Gondolom, ilyenkor előre jelezni kell az illetékeseknek, akik ezt biztosítják.
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Köszönöm, az előrejelzés részét Pucuka (nagyfiú már) megoldja (valamint ha odáig elvitte a vaskerekű, akkor csak le lehet jönni (hamár lift is van)).
Egerhez képest (számomra) sétagaloppnak tűnik.
Meg szerintem úgyis kimegyünk elé a vonathoz, mert megérdemli.

A pólóméreted "L"?
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Igen, szerintem is könnyebb lesz a terep az Egrinél. Biztosan ki tudunk elébe menni, igazán megérdemli!

Inkább "M"-es a pólóméretem.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
(#) TAttila77 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Hali! Most szerelnek itt előttem Keszeg01-ék, találkoztam vele. Ő is jön Csabára, de majd biztos jelez még neked.
(#) mohinger válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Szia!

Igen, korábban jelezte is, hogy jönni fog.
(#) Mrscottt21 válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Szia!

Ha esetleg lesz(ne) még plusz 1 a geiger csőből, akkor engem is érdekelne 1db.
Köszi!

Laci
(#) ha4023 válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Júl 15, 2020 / 1

Ok, egyenlőre 1db sincsem, de holnap megyek beszerző körútra, ha lesz, akkor biztosan viszek majd.
(#) mnyugger válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Milyen áron szokott lenni? Lehet, hogy érdekelne egy db.
(#) madzagos válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Ne felejtkezz meg rólam se.
(#) ha4023 válasza mnyugger hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

1000-1500 Ft/db
(#) ha4023 válasza madzagos hozzászólására (») Júl 15, 2020 / 1

Már össze van készítve neked minden eddigi, de még holnap is jöhet hozzá pár dolog. Hangszóróból is hoztam azóta pár db-ot ismét.
(#) szikorapéter válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Rögtön 4-5 öt is veszek majd
(#) TAttila77 válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Vegyél többet
(#) szikorapéter válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Hát ha tényleg ilyen olcsó és a leírt típusok közé tartozó akkor lehet hozok egyből 10-et is. A környéken "fogyó eszköz" tanár ismerősnek, egy két jóbarát szivesen vinne belőle.
(#) TAttila77 válasza szikorapéter hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Tán valami atom sugárzásotok van, hogy ennyien sugárdetektort akartok építeni? Tudtommal egyenlőre a nap sugárzik, más nem nagyon. (Vagy mégis?)
(#) pucuka válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Világvége pánik. Csak azt nem tudom, hogy mit fog csinálni az, akinek van egy ilyesmi detektorja, ami még hitelesítve sincsen, nem lehet tudni, hogy mi mennyi. Bebújik a föld alá? előbb utóbb elő kell jönni úgyis.
Édesapám mondta volt, hogy mi a teendő atomtámadás esetén. (50' -es, 60' as években elég aktuális volt) Legyen nálad egy marék fű, hogyha látod az atomvillanást, legyen mibe harapni.
(#) TAttila77 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Hát engem mem izgat ez. Játéknak, érdekességnek biztosan “megnézném mitől búg” de engem abszolúte hidegen hat. Annak idején Csernobílkor megkapta minden élőlény a bőséges adagot naponta több évig. Most meg rengetegen daganatos betegek, hullunk, mint a legyek... A megyei klinikán az egyik híres professzor azt mondta, hogy “ 50% genetika, meg lejárt a 25 év, Csernobil szedi az áldozatokat. Tetszik tudni? Benne voltunk a pakliban rendesen.” Hogy mi az a 25 év nem tudom pontosan, de van igaza (is)
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
(#) Mrscottt21 válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Számomra csak érdekesség képpen kell. Ha meg is építem akkor csak azért, hogy ott legyen a tudatomban... Ilyet is csináltam
(#) szikorapéter válasza pucuka hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Hát ha nem is egy van neki! :O
Főleg ha katonai hitelesített (jó sok évre )
Minden esetre én csak kísérletekhez használom, meg szeretem ha komplettek a gyűjteményben lévő gépeim.
(#) mnyugger válasza pucuka hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

"Amikor villanik, jól megnézni, mert többé ilyet nem látsz!"
(#) mnyugger válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 15, 2020 /

Köszönöm. Azt hiszem lemondok róla. Mert minek is.
(#) Frankye válasza mnyugger hozzászólására (») Júl 16, 2020 /

Katona koromban az volt a szlogen, hogy ha látod az atomvillanást, akkor a kezedet emeld a szemed elé, mert a röntgenképét többet úgy se látod szabad szemmel, majd feküdj hasra, arccal a temető felé, teríts magadra egy fehér lepedőt, és indulj el laposkúszásban, hogy a szanitéceknek kevesebb dolga legyen. (Kicsit morbid ugyan, de van benne igazság...)
(#) Alkotó válasza Frankye hozzászólására (») Júl 16, 2020 /

Lényeges körülmény milyen távolságból látod az eseményt. Illetve az is jelentősen csökkenti az elhalálozás esélyét, ha pl. egy telefon kijelzőjén szemléled mindezt.
Következő: »»   85 / 232
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem