Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Egyenlőre terv mert még le kell beszélni a melóban mivel kollégám is szabin lesz, meglátjuk.
Ne má'! Szombaton nem dolgozunk!
Boltosok igen.
Megpróbálom rábeszéli a főnököt.
Sziasztok!
Én is jelentkezem a részvételre. Összeszednék itthon pár dolgot, hátha lesz rá érdeklődő/vevő, első sorban 2-3 működő, rendbe rakott csöves rádiót, P-s TV csöveket és egyéb apróságot vinnék eladásra, cserére vagy ahogyan alakul. A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2020
@mohinger: Ha arrafelé jársz, megnézhetnéd, hogy a budapesti gyorsvonat peronjától a nagyteremig mennyire átjátható kerekeken az útvonal. Illetve előlről, vagy hátulról érdemes próbálkozni inkább? Vérmes remények szerint "nem gond", csak vonattal mondjuk szerintem emberöltő óta nem jártam arra.
Te is vaskeréken csattogsz le? Meggondoltad magad, nem autózol?
Az nem opció, amióta fizetnem kell érte.
A pályaudvar felújítása óta mozgáskorlátozott liftek üzemelnek, melyekkel könnyedén el lehet jutni a peronoktól a kijáratig és vissza. Onnan pedig a művház bejáratáig is el lehet jutni kerekeken. Érdemes elölről támadni, a hátsó parkolónak rossz minőségű a burkolata. A vonatról leszálláshoz viszont biztosan kell segítség. Gondolom, ilyenkor előre jelezni kell az illetékeseknek, akik ezt biztosítják.
Köszönöm, az előrejelzés részét Pucuka (nagyfiú már) megoldja (valamint ha odáig elvitte a vaskerekű, akkor csak le lehet jönni (hamár lift is van)).
Egerhez képest (számomra) sétagaloppnak tűnik. Meg szerintem úgyis kimegyünk elé a vonathoz, mert megérdemli. A pólóméreted "L"?
Igen, szerintem is könnyebb lesz a terep az Egrinél. Biztosan ki tudunk elébe menni, igazán megérdemli!
Inkább "M"-es a pólóméretem. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
Hali! Most szerelnek itt előttem Keszeg01-ék, találkoztam vele. Ő is jön Csabára, de majd biztos jelez még neked.
Szia!
Igen, korábban jelezte is, hogy jönni fog.
Szia!
Ha esetleg lesz(ne) még plusz 1 a geiger csőből, akkor engem is érdekelne 1db. Köszi! Laci
Ok, egyenlőre 1db sincsem, de holnap megyek beszerző körútra, ha lesz, akkor biztosan viszek majd.
Milyen áron szokott lenni? Lehet, hogy érdekelne egy db.
Már össze van készítve neked minden eddigi, de még holnap is jöhet hozzá pár dolog. Hangszóróból is hoztam azóta pár db-ot ismét.
Rögtön 4-5 öt is veszek majd
Vegyél többet
Hát ha tényleg ilyen olcsó és a leírt típusok közé tartozó akkor lehet hozok egyből 10-et is. A környéken "fogyó eszköz" tanár ismerősnek, egy két jóbarát szivesen vinne belőle.
Tán valami atom sugárzásotok van, hogy ennyien sugárdetektort akartok építeni? Tudtommal egyenlőre a nap sugárzik, más nem nagyon. (Vagy mégis?)
Világvége pánik. Csak azt nem tudom, hogy mit fog csinálni az, akinek van egy ilyesmi detektorja, ami még hitelesítve sincsen, nem lehet tudni, hogy mi mennyi. Bebújik a föld alá? előbb utóbb elő kell jönni úgyis.
Édesapám mondta volt, hogy mi a teendő atomtámadás esetén. (50' -es, 60' as években elég aktuális volt) Legyen nálad egy marék fű, hogyha látod az atomvillanást, legyen mibe harapni.
Hát engem mem izgat ez. Játéknak, érdekességnek biztosan “megnézném mitől búg” de engem abszolúte hidegen hat. Annak idején Csernobílkor megkapta minden élőlény a bőséges adagot naponta több évig. Most meg rengetegen daganatos betegek, hullunk, mint a legyek... A megyei klinikán az egyik híres professzor azt mondta, hogy “ 50% genetika, meg lejárt a 25 év, Csernobil szedi az áldozatokat. Tetszik tudni? Benne voltunk a pakliban rendesen.” Hogy mi az a 25 év nem tudom pontosan, de van igaza (is)
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
Számomra csak érdekesség képpen kell. Ha meg is építem akkor csak azért, hogy ott legyen a tudatomban... Ilyet is csináltam
Hát ha nem is egy van neki! :O
Főleg ha katonai hitelesített (jó sok évre ) Minden esetre én csak kísérletekhez használom, meg szeretem ha komplettek a gyűjteményben lévő gépeim.
"Amikor villanik, jól megnézni, mert többé ilyet nem látsz!"
Köszönöm. Azt hiszem lemondok róla. Mert minek is.
Katona koromban az volt a szlogen, hogy ha látod az atomvillanást, akkor a kezedet emeld a szemed elé, mert a röntgenképét többet úgy se látod szabad szemmel, majd feküdj hasra, arccal a temető felé, teríts magadra egy fehér lepedőt, és indulj el laposkúszásban, hogy a szanitéceknek kevesebb dolga legyen. (Kicsit morbid ugyan, de van benne igazság...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |