Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Mondtam én, hogy jössz még te az én utcámba!
Frissítem a listát az azóta jelentkezett fórumtársakkal.
Ahogy az elmúlt években, ez csak tájékoztató jellegű lista, nem mindenki jelzi, hogy jön, valamint lesznek nem HE fórumtársak is. Gafly + 1 fő ha4023 + 1 fő Mrscott21 keszeg01 TAttila77 Gery78 madzagos varttina pucuka granpa EcoPityu szikorapéter vidoferenc1029 yohnsee jani1987 gery20 futapati mnyugger mohinger + 5 fő RoboKaland csapat 4-5 fő Természetesen, ahogy az előző években is az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, illetve előzetes jelentkezés nélkül is lehet jönni bátran, szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.
Kedves Fórumtársak!
Kedvcsinálóként hallgassátok meg a Rádió 1 riportját a hétvégi találkozóról. Rádió 1 riport
Inhouse?
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
Házfelújítás ezerrel, nem biztos, hogy tud jönni...
Pedig nagyon örülnék neki.
Itt a lehetőség, hogy a találkozó megmaradjon az utókornak.
Vegye fel a napját július 25-én, hogy történelmi dokumentumfilm rés...ssen. . A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
Ez klassz interjú volt, híresek vagyunk. Várható lesz, hogy kijönnek minket megnézni?
Köszönöm!
Igen, várható lesz, hogy megjelenik a média.
Igen pl. más hatóságok szájmszkot is ellenőríznek.
NNK. (Nemzeti Népegészségügyi Központ). a szájmaszk nem viselése 10 000 Ft.
Ne szivassatok azzal, hogy hordani kell majd.
Biztos, ami biztos, hozzon mindenki maszkot, ezen ne múljon...
Tíz ezer csak? Pont ma hallottam a mi kis városunkban, hogy közintézmény(ek)ben, ha nen teszik fel, vagy a boltos, vagy fodrász, akkor 50000Ft !!! Pont ma egy fodrász ismerősöm panaszkodta, hogy így járnak el, de márnem az első eset, hogy ezt hallom a napokban.
Te hol élsz csillagvirág? A bolygó neve Föld. Amint beteszed a lábad akár boltba, egyéb helyre, kötelező! De még a buszon is, míg rajta vagy és páros űlésből egyet szabadon kell hagyni. tudod a 1,5m távolságtartás miatt.
Tessé informálódni! Nincs TV-d, rádiód? Nem hinném.
A vonaton láttam őket hazafelé Egerből. Szerencsére csak a hátukat sárgában. Ott mondták, mert valakit megbüntettek.
A piacon a mi kis városunkban szombaton inkognitóban voltak. Korántsem biztos, hogy meg vannak különböztetve és tudják hogy jönnek. Az ok hogy mi a talin bent nem tesszük fel, de ha átmegyük valahová... máris fel kell tenni.
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
Jelenkezek én is a találkozóra, de csak 80%. hogy tudok menni...
(1 GM cső érdekel. ) A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
A tévéből még az antennát is kihúztam. A rádióban meg nem érdekel a kormány propaganda. Évek óta nem megyek a tévé közelébe max ha nem tudom kikerülni. Itt a maszek boltokba nem szólnak semmit. A kórházba se vettem fel pénteken.
Én véletlen úgy mentem be az egyik drogériába, hogy elfejtettem felvenni a maszkot, a pénztártól való távozás után jutott eszembe, hogy nincs rajtam. A pénztáros hölgy nem szólt, de nagyon csúnyán nézett.
Különben itt a városban minden boltba kötelező, sőt az 1,5 m biztonsági távolság is. De jó valamilyen kendő, zsebkendő a száj elé. A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
Megvan még a Csöves rádiód? R4902?
Találtam itthon antenna csatlakozót. Központi antennától koaxon fogadja a jelet. Kis dobozkában ballun és két szalagkábel jön ki belőle a végükön AM és FM vételhez csatlakozó. Kell?
Elfogadom. Bár egy hosszú vezeték darabot forrasztottam a hátlapon lévő forrasztási pontra. Nem tudom mi az de sokat javult a vétel minősége.
Idézet: „két szalagkábel jön ki belőle a végükön AM és FM” Nem az van ráirva hogy TV és Rádió?
Hát az egyéni szoc problem. Tessék magadnál tartani maszkot. Nehogy megsuhintsanak piszkosúl érte.
"A kórházba se vettem fel pénteken." Már ne haragudj de tőled nem is vártam mást. Az ilyen "egyszerű" gondolkodású embereknek aztán lehet mondani bármit. Nem érti. NEM érti meg, hogy ő tünetmentesen is lehet fertőző. És amerre megy megbetegít mindenki mást. Akiknek nincs szerencséjük, hogy tünetmentesen átessenek ezen. Hanem meghalnak. Meghalnak érted? A nemtörődömséged , pökhendiséged miatt.
Igen, nem értik az emberek, hogy a maszk nem őket védi, hanem a többieket védi attól, hogy a még tünetmentes, de már fertőző egyén ne (nagyon) fertőzzön másokat. Senki sem lehet bizonyos abban, hogy egészséges, és nem fog megfertőzni senkit.
Az a nyomorult teszt sem azt tanúsítja, (bármennyire is szeretnénk) hogy egészséges vagy, hanem csak azt, hogy a teszt mintavételének időpontjában nem voltál fertőzött. Ettől még 1 perc múlva már lehetsz fertőzött, elég, ha szembe jön veled egy fertőzött (pl. aki nem is tudja magáról) és már vége is. A teszt csak arra való, hogy a fertőzött, vagy fertőzött gyanúsakat kivegye a tömegből és további vizsgálatig karanténba utasítsa. Ezért kéne a tömeges tesztelés a nagyforgalmú helyeken, határokon, pályaudvarokon, stb.
Egyébként én is útálom hordani, meg megértem a kollóganőmet is, aki vidékről járna be dolgozni és nem akar napi három órát egyedül ülni a buszon, maszkban.
Viszont csatlakozom Pucukához, hogy nekem is "mehetnékem van már". Most még talán beleférünk a második hullám előtti boldog periódusba. És persze megértem minerált is, hogy félti az asszonyt (merthogy ő pedig pont ott áll a "vártán" és joggal dühös a "hősökre", akik már a kórházba is maszk nélkül mennek).
Nem, nem!
Az egyik dugó UKW, a másik LMK.
Ja, hogy UltraKurzeWelle <-> LangeMitteKurz.
Igazad van... |
Bejelentkezés
Hirdetés |