Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   87 / 232
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 18, 2020 /

Mondtam én, hogy jössz még te az én utcámba!
(#) mohinger hozzászólása Júl 19, 2020 /

Frissítem a listát az azóta jelentkezett fórumtársakkal.
Ahogy az elmúlt években, ez csak tájékoztató jellegű lista, nem mindenki jelzi, hogy jön, valamint lesznek nem HE fórumtársak is.

Gafly + 1 fő
ha4023 + 1 fő
Mrscott21
keszeg01
TAttila77
Gery78
madzagos
varttina
pucuka
granpa
EcoPityu
szikorapéter
vidoferenc1029
yohnsee
jani1987
gery20
futapati
mnyugger
mohinger + 5 fő
RoboKaland csapat 4-5 fő

Természetesen, ahogy az előző években is az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, illetve előzetes jelentkezés nélkül is lehet jönni bátran, szívesen látunk minden kedves érdeklődőt.
(#) mohinger hozzászólása Júl 20, 2020 / 5

Kedves Fórumtársak!

Kedvcsinálóként hallgassátok meg a Rádió 1 riportját a hétvégi találkozóról.

Rádió 1 riport
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Júl 20, 2020 / 1

Korrekt.
(#) Gafly válasza mohinger hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Inhouse?
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2020
(#) mohinger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Házfelújítás ezerrel, nem biztos, hogy tud jönni...
Pedig nagyon örülnék neki.
(#) sany hozzászólása Júl 20, 2020 /

Itt a lehetőség, hogy a találkozó megmaradjon az utókornak.
Vegye fel a napját július 25-én, hogy történelmi dokumentumfilm rés...ssen. .
(#) Gery78 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 20, 2020 / 1

Ez klassz interjú volt, híresek vagyunk. Várható lesz, hogy kijönnek minket megnézni?
(#) mohinger válasza Gery78 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Köszönöm!
Igen, várható lesz, hogy megjelenik a média.
(#) ha4023 válasza mohinger hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Még a NAV is jöhet
(#) TAttila77 válasza ha4023 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Igen pl. más hatóságok szájmszkot is ellenőríznek.
(#) pucuka válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

NNK. (Nemzeti Népegészségügyi Központ). a szájmaszk nem viselése 10 000 Ft.
(#) jani1987 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Ne szivassatok azzal, hogy hordani kell majd.
(#) mohinger válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2020 / 1

Biztos, ami biztos, hozzon mindenki maszkot, ezen ne múljon...
(#) TAttila77 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Tíz ezer csak? Pont ma hallottam a mi kis városunkban, hogy közintézmény(ek)ben, ha nen teszik fel, vagy a boltos, vagy fodrász, akkor 50000Ft !!! Pont ma egy fodrász ismerősöm panaszkodta, hogy így járnak el, de márnem az első eset, hogy ezt hallom a napokban.
(#) TAttila77 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2020 / 3

Te hol élsz csillagvirág? A bolygó neve Föld. Amint beteszed a lábad akár boltba, egyéb helyre, kötelező! De még a buszon is, míg rajta vagy és páros űlésből egyet szabadon kell hagyni. tudod a 1,5m távolságtartás miatt.
Tessé informálódni! Nincs TV-d, rádiód? Nem hinném.
(#) pucuka válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

A vonaton láttam őket hazafelé Egerből. Szerencsére csak a hátukat sárgában. Ott mondták, mert valakit megbüntettek.
(#) TAttila77 válasza pucuka hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

A piacon a mi kis városunkban szombaton inkognitóban voltak. Korántsem biztos, hogy meg vannak különböztetve és tudják hogy jönnek. Az ok hogy mi a talin bent nem tesszük fel, de ha átmegyük valahová... máris fel kell tenni.
(#) nemgyuri válasza mohinger hozzászólására (») Júl 20, 2020 / 1

Jelenkezek én is a találkozóra, de csak 80%. hogy tudok menni...
(1 GM cső érdekel. )
(#) jani1987 válasza TAttila77 hozzászólására (») Júl 20, 2020 2 /

A tévéből még az antennát is kihúztam. A rádióban meg nem érdekel a kormány propaganda. Évek óta nem megyek a tévé közelébe max ha nem tudom kikerülni. Itt a maszek boltokba nem szólnak semmit. A kórházba se vettem fel pénteken.
(#) sany válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Én véletlen úgy mentem be az egyik drogériába, hogy elfejtettem felvenni a maszkot, a pénztártól való távozás után jutott eszembe, hogy nincs rajtam. A pénztáros hölgy nem szólt, de nagyon csúnyán nézett.
Különben itt a városban minden boltba kötelező, sőt az 1,5 m biztonsági távolság is. De jó valamilyen kendő, zsebkendő a száj elé.
(#) mnyugger válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 20, 2020 /

Megvan még a Csöves rádiód? R4902?
Találtam itthon antenna csatlakozót. Központi antennától koaxon fogadja a jelet. Kis dobozkában ballun és két szalagkábel jön ki belőle a végükön AM és FM vételhez csatlakozó.

Kell?
(#) jani1987 válasza mnyugger hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Elfogadom. Bár egy hosszú vezeték darabot forrasztottam a hátlapon lévő forrasztási pontra. Nem tudom mi az de sokat javult a vétel minősége.
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Idézet:
„két szalagkábel jön ki belőle a végükön AM és FM”

Nem az van ráirva hogy TV és Rádió?
(#) TAttila77 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 21, 2020 / 4

Hát az egyéni szoc problem. Tessék magadnál tartani maszkot. Nehogy megsuhintsanak piszkosúl érte.
(#) mineral válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 21, 2020 / 4

"A kórházba se vettem fel pénteken." Már ne haragudj de tőled nem is vártam mást. Az ilyen "egyszerű" gondolkodású embereknek aztán lehet mondani bármit. Nem érti. NEM érti meg, hogy ő tünetmentesen is lehet fertőző. És amerre megy megbetegít mindenki mást. Akiknek nincs szerencséjük, hogy tünetmentesen átessenek ezen. Hanem meghalnak. Meghalnak érted? A nemtörődömséged , pökhendiséged miatt.
(#) pucuka válasza mineral hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Igen, nem értik az emberek, hogy a maszk nem őket védi, hanem a többieket védi attól, hogy a még tünetmentes, de már fertőző egyén ne (nagyon) fertőzzön másokat. Senki sem lehet bizonyos abban, hogy egészséges, és nem fog megfertőzni senkit.
Az a nyomorult teszt sem azt tanúsítja, (bármennyire is szeretnénk) hogy egészséges vagy, hanem csak azt, hogy a teszt mintavételének időpontjában nem voltál fertőzött. Ettől még 1 perc múlva már lehetsz fertőzött, elég, ha szembe jön veled egy fertőzött (pl. aki nem is tudja magáról) és már vége is.
A teszt csak arra való, hogy a fertőzött, vagy fertőzött gyanúsakat kivegye a tömegből és további vizsgálatig karanténba utasítsa. Ezért kéne a tömeges tesztelés a nagyforgalmú helyeken, határokon, pályaudvarokon, stb.
(#) Gafly válasza pucuka hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Egyébként én is útálom hordani, meg megértem a kollóganőmet is, aki vidékről járna be dolgozni és nem akar napi három órát egyedül ülni a buszon, maszkban.
Viszont csatlakozom Pucukához, hogy nekem is "mehetnékem van már".
Most még talán beleférünk a második hullám előtti boldog periódusba.
És persze megértem minerált is, hogy félti az asszonyt (merthogy ő pedig pont ott áll a "vártán" és joggal dühös a "hősökre", akik már a kórházba is maszk nélkül mennek).
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Nem, nem!
Az egyik dugó UKW, a másik LMK.
(#) Gafly válasza mnyugger hozzászólására (») Júl 21, 2020 /

Ja, hogy UltraKurzeWelle <-> LangeMitteKurz.
Igazad van...
Következő: »»   87 / 232
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem