Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „akik már a kórházba is maszk nélkül mennek” Hát igen, bemennek egészségesen, kijönnek fertőzötten, és felszállnak a buszra. Ne felejtsük el, hogy az idősotthonokba is a kórházból visszaküldöttek vitték be többnyire a kórt, bár erről nem sok szó esik.
Igen, voltak ilyenek, és voltak VHF/UHF váltók is.
Én is úútálom hordani, belelihegek a szemüvegem alá, ami homályossá teszi a látásomat.
Van a vírusnál veszélyesebb dolog is de a szabályzat tiltja a politizálást. Azért sejtheted mire gondolok.
Van egy működőképes vérnyomás mérőm. Kelleni fog valakinek becsület kassza alapon? A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2020
Ezt most kihagyom, feleségem szülinapja van. Fotósról gondoskodjatok.
Ma hallottam a TeVében, hogy akoronavírus által elhunytak közül minden második, kórházban fertőződött meg.
Nem mindenki ott. Voltak azért bőven áldozatai az "ágyfelszabaditásnak" is.
Nem lehetne azt a szülinapot áttenni vasárnapra? A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2020
Idézet: Sajnos igen, egy konkrét esetet én is tudok. „Voltak azért bőven áldozatai az "ágyfelszabaditásnak" is.”
Majd megbeszéljük Csabán, ha eljössz.
Ha nem, akkor nem.
Kedves Fórumtársak!
Valaki tudna a csabai találkozóra kölcsönadni nekem egy GZ34-es csövet? Ki szeretném próbálni az 5c3sz helyére. Előre is köszönöm.
Szia Tamás
Mennyi szabad asztal lesz a nagyteremben ? 2db akad konnektor közelében ? Olyan ötletem lenne, hogy vinnék pár katonai híradós érdekességet, morze adó/gyakorló, pár rádió, egy egyszerű szkóp, tábori telefon, s egy nem kicsi elektroncsövet. Ha jönnek gyerekek, akkor láthassanak ilyet is. Kurblis telefonnal tudnak beszélgetni, rádiókat tudják tekergetni, szkópot nézegetni piszkálni, morze adót/gyakorlót morze billentyűt nyomkodni. Ez csak egy ötlet a színesebbé tételre. Viszek pár üvegszállal bevont alu antenna árbócot, acél/réz 200m, 500m vezetékeket, elektroncsöveket, külső hangszórókat, VFD-ket, különböző telefonos és rádiós beszélő készleteket, elektronikai alkatrészeket, akár paradicsom palántakarónak is felhasználható dolgokat ...stb. Árulni is szeretnék, ehhez is kb 1-2 sörpadnyi helyre lenne szükségem. Megnéztem egyébként, ilyen csövem nincsen sajnos, s most 5C3S sincs. Gyula
Szia Gyula!
A részedre félre van téve 2 asztal is, ami lehet akár 80*160-as, vagy két-két sörpad összetolva, akkor szélesebb és hosszabb is, de akár 3-4 asztalra is pakolhatsz. Áramot is biztosítunk mindenkinek, aki kéri, rengeteg hosszabbítónk lesz. Nagyon örülök, hogy ennyi mindent hozol, köszönöm szépen, hogy gondolsz a gyerekekre is, biztos, hogy imádni fogják ezeket a holmikat! 5C3S csöveim vannak, amiket Tőled vettem, csak szeretném kipróbálni, hogy mennyivel nő esetleg az anódfesz GZ34-el. Üdv: Tamás A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2020
Szia, vegyél le kérlek a listáról, nem jött össze a szabi.
HA4023: A GM cső még érdekel ha lesz, max marad az utalás + posta történet. :/
Szia!
OK, sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
Hát még én, sokáig lobbiztam érte, de mivel nem lesz aki helyettesítsen (kollégám nyaralón) így sajnos ezt most kihagyom.
Valamint két dedikált asztal "tombola" és "ingyen vihető" célra.
Ha megtalálom addig, akkor lészen majd laminált "jelölés". Meg esetleg "gafly" asztala, konnektor közelében. Gyulától messze, ne rontsuk egymás látogatottságát. "I" kolbász lészen majd?
Lesz GM cső, de csabáig nem tudom beszerezni sajnos.
Nem gond , majd akkor írj ha sikerül és azt privátban intézzük is.
Szerintem viszek én is ingyen elvihető dolgokat
Hűű ha. Dedikált?Akkor azt külön lepecsételve kitüntetett figyelemmel kell kezelni
Természetesen lesz Gafly asztala és lesz tombola, meg ingyen elvihető cuccok asztala is.
Te is hozol tombolának valót? Tegnap megvettem a tombola nyereményeket.
Nem! Csak egyszer 65 éves az ember. Bár én bene lennék a 165-ben is de.....
Hozok, de nem vettem, csak előszedtem pár "ócskaságot".
Viszont lamináltatni nem sikerült. Gondolom nem baj, ha nincsen becsomagolva (ámbár lehet hogy érdeme lenne letakarni valamivel, meglepetés céljából).
Voltak azért bőven áldozatai az "ágyfelszabaditásnak" is. Anyámat a kórházból küldték haza.
Két hét múlva elment. Ecc85 cső legyen valakinél 4 vagy több darab. A segedkeszulekek oszcilloszkophoz könyvben van egy elektron kapcsoló rajz. A vonalakat megerősítettem a rajzon. Félkész.
Az elég szép tétel; darabra, meg pénzben is! Nekem tán összesen annyi van (4 db.).
Lehet, szentségtörés, de a tranyósat preferálnám (kisebb, olcsóbb, kevesebb macera). Az Rt újságokban van pár kapcsolás.
Erről lenne szó. Addig nem tekerek új trafót amíg nincs.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |