Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerencsés vagyok Ma pont öt sör (mármint tegnap, mert éjfél elmúlt), meg két kis Muck.
Bizonyhogy ellentéte annak van, ami van, erről győzködlek Én nem állítok semmit, csak hivatkozok. A semmi nincs, ez axióma. 6.
Node az axiómák csak addig állnak, amíg ellenkező (ugyancsak) alapvetések nem teszik őket kétségessé.
A semmi gondolati létezése is kétségessé teszi azt, hogy valóban demmi lenne, hiszen akkor nem is gondolnánk rá. Arra gondolunk, ami van. Van Brazília? Van. Van Somlói Galuska? Van Gondolunk rájuk? Igen. Ha semmire nem gondolnánk, akkor nem lenne, de gondolunk rá, hiszen erről vitázunk, tehát van.
Ha nincs, akkor le van tudva a dolog. (Van éppen elég bajom, például füvet kell nyírni...)
Ha van, akkor ember legyen a talpán, aki rávesz arra (32°C lesz ), hogy azzal foglalkozzam, ami nincs. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Nos, a fű nálunk akkora lett, hogy már lassan a kutyák elvesznek benne.
Azon gondolkodtam, vagy nekiállok fűkaszázni, vagy elmegyek a kutyásboltba, veszek valami szuperkutyatápot, hogy megnőjenek, kilátsszanak a fűből. Szerintem az utóbbi kevésbé strapás...
Egyszerűbb lenne egy villogó nyakörv. De ha nem adsz a kutyáknak kaját, maguktól is előkerülnek. Nem is az a baj, hogy a kutya elveszik, hanem az excrementum...
De szegények hiába kerülnének elő, ha végül nem kapnának (majdnem leírtam, hogy semmit, de azt már kivégeztúk ),.
Idézet: „hanem az excrementum...” Ó, hát azt is lehet pozitívan nézni! Ha beleléptünk, onnantól már kifelé tartunk a ...ból
De én mulcsozok. Letüdőzni egy kicsit más.
Ráadásul nincs is kutyám. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Kicsit sűrűbbé teszi a levegőt?
A más kutyájáé kellemetlenebb, pláne, ha nincs is saját A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Levonva a hozzászólásokból a konzekvenciát:
Az 1 (egy) az a semmitől több 1 (egy)-el.
itt kifejti a véleményét a semmiről a szakértő:
Bővebben: Link
Mennyit tudtok vitázni a semmiről
A legújabb tudományos kutatások szerint, aki a világegyetem megszületésekor azt mondta vala, hogy "legyen világosság", az egy villanyszerelő volt Hajdúböszörményből. Ez egyébként le is van írva a Holt tenger mellett megtalált papírusz tekercseken.
Cseréld le a kutyádat lóra!
- az kilátszik a magasabb fűből is, - folyamatosan csökkenti a fű magasságát (egyrészt amikor ráfekszik, nagyobb területet nyom le, másrészt számottevően több füvet eszik, mint egy kutya) - a ragadozó állatok (pl. kutya, macska) ürüléke nem alkalmas trágyázásra, a növényevőké (pl. ló, tehén) igen - a ló sok esetben megfelelő alternatíva a közlekedésre, egy kutya maximum teherhordásra használható, de arra is korlátozottan (pl. bernáthegyi nyakában a rumos hordó... de egy lóra több hordót is fel lehet pakolni) - a ló jobb házőrző, mint a kutya: nem ugat folyton, és nemcsak harap, hanem rúg is
Ne felejtsük el az apró betűs részt sem:
Elöl harap, hátul rúg, középen meg nagyon ráz.
A tehén viszont mindezek káros hatásoktól mentes fű-tej konverter. Mellette még visszatermel a talajba, szinte veszteségmentes.
Most képzeld el azt, ha volna valami, amin vitáznánk, akkor hány oldalt megtöltenénk vele
Már erről is megy a vita régóta. Van egyáltalán valami, ami nem káros?
Fű + víz --> tej + metán konverter.
Ez azért jó, mert ha nemcsak a fejőgépet csatlakoztatjuk a tehenre, hanem egy gázgyűjtőtartályt is, hát megy vele majd az a tűzhely, amin megfőzzűk a marhapörköltet, desszertként tejberizst.
Mégsem jó, mert ha megfőzöd pörköltnek, akkor nem lesz ami generáljon!
- Szomszéd, levágom a disznót. Kéred a felét?
- Mit kezdjek egy fél disznóval. Feldől az ólban...
A "semmi" vitához kapcsolódva:
Ha megkérdezed a feleségedet/barátnődet/... hogy "Mi a baj?" és az a válasz, hogy "Semmi!", akkor biztos lehetsz benne, hogy a semmi az bizony egészen komoly valami. Idézet: Falnak kell támasztani. „Feldől az ólban...”
Bezony.
Három húgom volt énnekem. (Meg egy anyám, egy nejem, egy anyósom). Valóban kívülről tudom, hogy a "semmi" az elég nagy valamit jelez... |
Bejelentkezés
Hirdetés |