Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A skót büszkén mutogatja a farmját egy városinak,az észreveszi,hogy két disznónak fából van a lábuk. Hát azokat meg elütötte egy autó? Dehogy,a család enni akart egy kis kocsonyát,pár tányér kocsonyáért nem vágok le egy egész disznót!
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Ajjajjj ...
Ez bizony nagyon igaz !
6 nővel egy fedél alatt .... Brrrr.... A hideg is kirázott !
Nem mindenki szereti a nőket. Ez nem baj. Nem vagyunk egyformák.
Már ne is haragudj, de a HE talán nem a legmegfelőbb médium egy coming outra...
A médium nem egy varázslással, jóslással stb. foglalkozó valaki? Gondolom média akart lenni.
Én már annak is örülök, hogy ez a hülye telefon nem javított bele.
A média többes szám, a HobbiElektronikából meg sajnos csak egy van. Idézet: „Én már annak is örülök, hogy ez a hülye telefon nem javított bele.” Idézet: Már szórom a kukoricát a sarokba, nem tudtam, hogy a médiumnak több jelentése van, csak a természetfelettit ismertem. Ez a nap sem múlik el hiába... „A média többes szám”
Nem falnak, hanem tükörnek, aztán eladni valakinek mint egész disznó.
2 fiam meg egy lányom van ... De oda vagytok magatokkal ...
Egyébként meg lyuk - lyuk, csak a keret más
Ha nincs nő, akkor ki főz? Nem lehet mindig pizzát enni.
Na, de 6 ?????
Lehet, hogy Te nem tudod (honnan tudnád? ) , de van olyan, hogy nincs kedve, türelme, ideje, ereje. Meg aztán takarítani, mosni is kell.
Na, most képzeld el szegény muszlimokat.
Jól elmegyünk a négy feleség léte mellett, mert csak lehetőségnek hisszük, némelyek a nők lealacsonyításának. A valóság azonban az, hogy ők egy igen hadakozó nép voltak (némelyik ma is az), emiatt igen nagy volt a férfiak közti halandóság, nem volt kihez férjhezmenni (éhenhalás). Nem lehetőség, kötelesseg(!!!) egy muszlimnak, aki megfelelő vagyonnal,jövedelemmel rendelkezik akár négy feleséget is venni. Bizony, nem is annyira csábító.
Hát nem. Sokszor ez az 1 (egy) is sok !
Azon kívül, ha egy arab belefojtja az egyik asszonyát a fürdővízbe - mert épp nem volt kedve ... - legfeljebb megdorgálják a Saria értelmében. Te, ha fizetés után nem adod le a lét, még le is tilthatják - a magyar demokratikus törvények értelmében.
Ó, hát ne a muszlimságra hivatkozó aljanépet vedd nár alapul, nem róluk beszéltem. Az nem szabály, csak bűnözés, mit az európai újságírók alapnak hazudnak Mintha elhinnénk a Keresztapát megnézvén, hogy az olaszok így élnek.
Nem kedvelem a muszlim vallást és életformát, de amit mondtál, az csak gyűlöletkeltés. Ha elmondok valamit, miért válasz a fölösleges politizálást, és a hozzá tartozó undorkodást belekeverni. Maradjunk az asszonyok, nők témánál. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Ahogy volt kollégám mondta (ha nőkről volt szó): beszéljünk inkább értelmes dolgokról.
Javaslom tanulmányozásra az Ótestamentumot (Tóra, Szentírás) és a Koránt. Ezek a népek erősen vallásosak! A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
Nekem javaslod?
Amikor íródtak, akkor azon a szinten voltak, ahol. Az Ótestamentumban is legyilkoltuk mindet, írmagjuk sem maradt." Akkor ez volt az ügymenet, nem lehet jogosan hivatkozni rá mai bűnt elfedendő. Fordítottja is létezik, biztosan hallottál már a Szamaritánus mentőkről. Mert azt sem tanulták, hogy a szamaritánus nem irgalmas, -az irgalmas szamaritánusról szóló tanítás lényege éppen az, hogy az ellenség (akkor épp a szamariai) is képes irgalmas tettre, hogy ne a származást, a tettet nézzük. De ténylegvtérjünk már a vicces dolgok megvitatására vissza, mégha nem is nőkre (pedig viccesek), nem vallási félóra ez. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2020
A lényeg nem ment át. Nem felmentésről (bűn elfedésről) volt szó. Sebaj.
Mivel jól eltitkoltad az általad gondolt lényeget, hát nem jött át.
Azért örülök, hogy ezt megbocsátottad nekem.
Itt a tudományos magyarázat a Semmiről:
A Semmi ugyanis, tisztelt bölcs kollégám, nem amolyan közönséges semmi, a tunya tétlenség terméke, hanem tevékeny és aktív Semmi, vagyis a tökéletes, egyetlen, mindenutt jelenlévô és legmagasabb Nemlét a maga nem létezô személyében!! Stanislaw Lem - Hogyan maradt meg a világ
Nekem az a gondom, hogy ha semmit se csinálok, nem tudom mikor vagyok kész vele.
A nagy semmi,nna,az már valami!
Hát mikor már csinálsz valamit,
Hát, amikor hozzáfogsz valamihez ...
Na de addig nem szeretnék hozzáfogni valamihez amíg nem tudom, hogy kész vagyok a semmittevéssel. Nem jó egyszerre két dologgal foglalkozni.
Belőled sosem lesz Windows.
Bár amikor az is 2 dologgal kezd el foglalkozni, mindig összeakad saját magával ...
Nem is akarok *ablak* lenni, elég nekem a DOS. (Dolgozni Olyan Sz@r)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |