Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   850 / 978
(#) Egri Frédi válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Aug 11, 2020 /

Ez jó mondás, megjegyzem magamnak !
(#) yulo5310 válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Aug 11, 2020 /

Ha unatkozól,akkor már végeztél.
(#) yulo5310 válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Aug 11, 2020 /

Ha énnekem egyszer munkakedvem támad,akkor beülök egy csendes sarokba,és addig várok míg elmúlik.
(#) nagym6 válasza yulo5310 hozzászólására (») Aug 11, 2020 /

Én a sarokig sem érek oda, már elmúlik. Rövidke periódus, néha nálam is előfordult.
(#) Egri Frédi hozzászólása Aug 11, 2020 /

Leélem az életem és közben milyen élményekről maradok le ...
(#) Gromit válasza szs hozzászólására (») Aug 12, 2020 /

Gondolj bele: 4 feleség = 4 anyós. Biztos megérné?
(#) Gromit hozzászólása Aug 12, 2020 /

0 = semmi, tehát ha nincs semmi, akkor nulla sincs.
(#) Egri Frédi válasza Gromit hozzászólására (») Aug 12, 2020 /

Két semmi az meg a nagy semmi ?
És mi a "00" ?
(#) Kari55 válasza Egri Frédi hozzászólására (») Aug 12, 2020 /

WC
(#) nagym6 válasza Kari55 hozzászólására (») Aug 12, 2020 / 1

Az viszont már nagy valami bizonyos esetekben. Ha elérhető.

00WC.jpg

(#) Egri Frédi hozzászólása Aug 12, 2020 /

Ki tudja milyen hosszú idő 1 perc ?
(#) tibibalogh520 válasza Egri Frédi hozzászólására (») Aug 12, 2020 / 2

Az attól függ, hogy a WC ajtó melyik oldalán tartózkodsz...
(#) Egri Frédi válasza tibibalogh520 hozzászólására (») Aug 12, 2020 /

Jó válasz !
(#) szs válasza Gromit hozzászólására (») Aug 13, 2020 /

Eleve arról írtam, hogy nem is akkora nagy "lehetőség", inkább kötelezettség, (ami onnantól nem is biztos, hogy kellemes).
Ebbe még bele sem gondoltam, hogy ez négy anyóst is hoz magával...
Hát, nem biztos, hogy így már kicsit is megéri...
(#) sonajkniz válasza szs hozzászólására (») Aug 13, 2020 /

Ha csak négy anyóst hozna!
De gondolj bele, ha mindenhol, ahonnan asszonyt hoztál négy feleség volt, akkor az asszonyonként 4 azaz 16 anyós!
(#) lazsi válasza szs hozzászólására (») Aug 13, 2020 / 1

Akkor nem ismerted a régi viccet:
Jogászhallgatót kérdezik vizsgán:
- Mi a bigámia legfőbb büntetési tétele?
- Két anyós...
(#) tothbela válasza lazsi hozzászólására (») Aug 13, 2020 /

Ez így van, de a monogámiát sem nézik jó szemmel. Egy darab anyós ott is kijár. Ezért jó a testvérek közti házasság, mert ott anya+anyós összesen egy darab.
(#) szs válasza sonajkniz hozzászólására (») Aug 13, 2020 /

Már bele sem merek gondolni...
(#) nagym6 válasza sonajkniz hozzászólására (») Aug 13, 2020 /

Itt már meg kell jelölni festékkel ki az asszony, vagy ki az anyós.
(#) szs hozzászólása Aug 14, 2020 /

Az egy dolog, hogy a nejem ismét kijelentette, hogy ma már biztosan nem jönne hozzám, mert velem mindig felfelé kell "mászni".
De ma hozzátette, hogy kolostorba sem érdemes vonulni, hát ehhez is felfelé kellett menni. Nem is csodálja, hogy felrobbantották, ő is azt tette volna, ha ide kell vonulni...

(Szent Mihály kolostor-rom, Nagyvázsony)
(#) Rosszmáj hozzászólása Aug 16, 2020 /

Buta vegyészként volt szerencsém fél év elektrotechnikát hallgatnom.
Két gyöngyszem.
Az egyenirányító dióda rajzjele a vezetőre merőleges két vonalka. Nem??? Mér??? Az az egyenlőségjel az egyenáram jele. Nem így lenne logikus?
- Mi a hűtőborda, vagy úgy általánosságban a hűtőfelület feladata?
- Elpárologtatja a fölösleges meleget.
- Micsinál? Van rá egy szakkifejezés.
- ???
- Várjon, segítek. El...
- ???
- Eldisz...
- Eldisszidál!!!

Félév végén jegymegajánlás, a Tanár Úr összeszedette a füzeteket.
(Akkortájt többet értettem az akkori elekrtonikához, mint ma a maihoz ... elszállt felettem az idő vasfoga.)
A füzetem első lapjára felírva a tanár neve - no nem a Drakula, hanem az anyakönyvezett - oszt annyi, a többi lap üres. Szóval jegymegajánlás, Drakula meglengette a füzetemet, mint a véres rongyot, hogy ezmiez? Erre még egyest sem tud adni. Nem baj, mondtam, felelek az ötösért. Sikerült.
Jött Désün fedőnevű osztálytársunk. Annyit értett az elektronikához, mint roma a harangöntéshez, viszont a füzete ... mostani szakszóval PrintScreen-nel lemásolva a tábla, plusz minden leírva, amit a tanár mondott, mindez hat színű filccel aláhúzogatva - talán csak a kalocsai sorminta hiányzott a margóról. A tanár körbemutatta a füzetet, látják, ez a hallgató tud tanulni, vegyenek róla példát. Szíve szerint ötöst adna rá, de megajánlani csak négyest tud. Désün olyan széles mosollyal fogadta el, hogy félő volt, kiesik saját száján.
(#) Kovidivi hozzászólása Aug 16, 2020 / 1

Egy vizsga általában 10perc alatt lezajlik, de egy diák már 20perce bent van, sokat kérdez a vizsgabiztos.
A diák megszólal: vizsgabiztos úr, nem kell nekem az 5-ös, elég a 4-es is, nem muszáj ilyen sokat kérdeznie!
Biztos: - Jelenleg az kettesért küzdünk, de elég rosszak a kilátások!
(#) compozit hozzászólása Aug 16, 2020 /

Csak hallottam, de lehet, hogy valóban megtörtént:

A vizsgázó nagyon vesztésre áll, a tanár mondja neki, hogy menjen, számolja meg hány izzólámpa van az épületben. Ha páros számú, akkor átmegy, ha páratlan, akkor meghúzza. Diák elmegy, 10 perc múlva visszajön, tanár úr, 72 db, ez páros, tehát átmentem. A tanár vigyorog, előhúz a zsebéből egy izzót. Ezzel 73, tehát páratlan és visszatapsolom. A diák is vigyorog, előhúz a zsebéből egy izzót és mondja: ezzel 74 db, vagyis páros, vagyis átmentem...
(#) Hp41C hozzászólása Aug 16, 2020 /

Egy honi telekommunikációs cég iskolakezdési ajánlatai között:
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2020
(#) sargarigo válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 16, 2020 /

Melyik az a cég? Van két kisállatom, éppen ilyet keresek! Meg lányom is, nem neki kell
(#) Hp41C válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 16, 2020 /

A lila...
(#) sargarigo válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 16, 2020 /

Megvan, köszi!
Ezeknek a vackoknak még mindig a töltögetés a gyengéje! Azt hiszem megvárom míg fúziós elemmel megy majd
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2020
(#) lazsi válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 16, 2020 /

Akkor már inkább egy olyan megoldás kellene, ami a mozgással tölti az akkut. Régen volt olyan karóra, ami a használójának a mozgásával húzta fel magát, vagyis amíg hordta valaki naponta x órát, nem kellett felhúzni. Itt az állatok esetében két eset lehetséges: Mozog az állat, és akkor tölti az akkut. Nem mozog (mert pl. alszik egy bokor alatt), akkor meg nem kell a készüléknek működnie, hiszen nincs változás.
A képen egy kutya szerepel, de arra igazából felesleges... Mert vagy otthon van, és akkor minek, vagy a gazdi sétáltatja, akkor meg a gazdi mobilján lévő app megoldja a nyomkövetést. Ha meg a kutya a szökdösős fajta, a gazdi csinálja meg a kerítését rendesen! Egy macskára már több értelme lenne.
(#) proba válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 16, 2020 /

Egyik osztálytársam barátnője gyorsírást tanult, mint rendes barát, ő is megtanulta. A beszedett füzetére a tanár egyest adott, mutogatva mint elrettentő példát. Egészen addig tartott, míg az osztály kérésére a diák visszaolvasta a diktált anyagot. Akkor volt fejvakarás a tanár részéről....
(#) Frankye válasza Rosszmáj hozzászólására (») Aug 17, 2020 /

Közgáz tanárom (nomen est omen!) dr. Bakónak (!) hívták.
Az első órán közölte, hogy a jegyzet, amit kaptunk, semmit nem ér (egy olyan kb. 500 oldalas, A/4 formátumú könyv), ezért jegyzeteljünk.
Majd a kihajthatós, 4 lapos táblát teleírta egy (!) képlettel....
Mi, mint a szorgos kis hangyák, alig győztük lejegyzetelni. Erre a tanár "úr" közölte, hogy mindezt egyszerűbben is fel lehet írni, majd egy laza mozdulattal letörölte a 4 táblát, és újra teleírta egy másik képlettel... Milyen jó, hogy ilyen egyszerűen is fel lehet írni, de tényleg!
Év végén persze az égegyadta szép világon semmit nem tudtunk...
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2020
Következő: »»   850 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem