Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Olyan céget keresek ahol lehet varrat nélküli aluminium perselyt(?) kapni. Sajnos a nevére sem tudok rájönni mi ez. A méret stb lényegtelelen. Egyedi méretek fognak kelleni gyertyaöntő formáknak szánom.
Mélyhúzott ami a képen látható, olyan céget keress ahol mélyhúzást tudnak csinálni.
Köszi. Máris nézem.
Vagy veszel boltban.
Lehet adnak maradékot, egy darabot is, ha szépen kéred.
Köszi.
Sajnos nem jó mivelhogy cső az összes. Nekem egy tégely kell.
Holnap fogok őket hívni.
Itt nem, de a 3dee nevű cégtől várok ajánlatot.
Az 1,000.- Ft tolómérő csatlakozója nem fog megállni 8,000.- Ft alatt. (Tudjátok, mindig a barátok kérése a leganyagigényesebb, a legkomplikáltabb, stb.) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2020
Szia!
"Szemét" elkók háza nem jó? Körbevágod, kihúzod a belét... Régi fénycsőkondik háza? Biztos lenne kilószám, közel hozzád..
Egyedi méretek fognak kelleni, ha csak nincs véletlen egyedi méretű kondenzátor.
Egyedi méreteket, kis darabszámban mélyhúzatni szerintem magas darabárat fog eredményezni. Hacsak nem történt forradalmi változás a technológiában.
Gábor ,ez minden esetben igaz ,fém iparban dolgozom 45 éve ...
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2020
Szia!
Milyen célt szolgál az a csatlakozási lehetőség a tolómérőn?
Data Clock Gdn 1.5V van a csatlakozón.
Én külső kijelzőre illesztettem (bevallom gányoltam, nem merek fotót kirakni, mert Massawa rosszul lesz.) A kommunikációt lekaptam, aztán persze a netten is megtaláltam. (Az sw 5 órába belefért, vonaton is lehet a PICKIT3-at használni.) A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2020
Köszönöm, hogy ennyire tekintettel vagy rám, nem tudom mivel érdemeltem ki.
Láttam én már elég sok gányolt dolgot és magamnak si sikerült néha ilyesmit összehoznom, igy nincs nagyon mivel hencegnem.....
Igen tudom nem olcsók egyedit kérni. De azért 6000ft darabárnál nem lesz több. Ha igen akkor a boltit veszem. Ez a két méret közötti méretekben gondolkozom hengeres és négyzetes formában. 100x180 140x1500
A sörös doboz nem jó (ha levágod a tetejét) ?
Az is mély-húzott, és még mutatós is az alja.
Müanyagcsö nem jo? (Lefolyocsö) az kibir kb 120-160 fokot ( a viasz nem ilyen meleg), sima és olcso?
Próbáltam már. Igaz kb 2cm vastag gyertya jött ki belőle. Kínszenvedés volt kiszedni belőle.
A sörös is volt porondon. Nem alkalmas tömegtermelésre. 1 nagyon vékony és nagyon könnyedén sérül. 2 ha megsérül a pótlása másnapossághoz vezet A sörös doboz aljának a formája lesz a gyertya teteje. Érdekes forma tényleg tetszik.
Idézet: „ha megsérül a pótlása másnapossághoz vezet” Ez nagyon tetszik, ment is a mancs.
Lehet, soha nem probáltam ( meg nem is igen fogom) de lehet, hogy amikor kész a gyertya egy kicsit megmelegited a csövet egyböl kipottyan belöle.
Amigy ITT kaphato valami hasonlo ∅50x140 mm.
Nem is az elekronikai izékre gondoltam,hanem a másik hobbidra. Kirakhatnád valahova pl. egy épületed képét, vannak itt esztétikumot szeretők.
A tolómérő csatlakozó 3D-s nyomtatása: kezdeti kts. 2,200.- óradíj 1,200.- Egy óra alatt kettő készül, így 10 db esetén 940.- Ft/db. Sokkal többre számítottam. Be kell majd drótozni,az egy másik műfaj.
Nem melegíteni hanem hűteni kell. A viasz piszkosul tud tágulni. 1kg viasz olvasztva km 1.3-1.4l
Fémre akarok váltani mindenképp. Sajnos 150 öntésenként 1-1- forma csere nem valami gazdaságos a ráfordított idő miatt. Főleg hogy sokszor pont az a forma nincs amit keresek. Kínából rendelve meg 81-100 nap már piszok hosszú idő. Legalább az alap formákat fémre cserélem. Az egzotikusakat meg ha kell kiöntöm vagy öntettem újra.
Köszönöm, de még mindig nem tudom, hogy hol vegyek.
Amerikai szemétdombokon... (Europában nem igen terjedtek el).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |