Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sajna nincs Vidim.
http.com may be for sale!
Ads are blocked A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2020
Bakker! Rg voltam majd 40 évig és 1 év nyuggerság után már nem tűnt fel, a kettőspont : hiánya.
Na! Ezért jó nyuggernek lenni. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2020
Nem kell, mert így lehet egy hónapig sem megyek sehová. Ha kell valakinek add oda, ha nem akkor szedd szét.
Két fölösleges dolgot találtam:
1. "UPC1237 Dual Channel Speaker Protection Circuit Board Boot Delay DC Protection" 2. "Audio Speaker Protection Board Components Kit DIY for Stereo Amplifier" Mindkettő ebay-es hangfalvédelem, az ebay keresőbe beírva nagyjából látható, hogy miről van szó. Az első szerelt, a második kit. Pár éve rendeltem ezeket, soha nem voltak kipróbálva.
Szia Tamás!
Ezt szívesen elfogadnám. UPC1237 Dual Channel Speaker Protection Circuit Board Boot Delay DC Protection
A KIT-et elfogadnám. Ha megy postán.
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2020
Átengedem másnak.
Kínából olcsóbb mint itthon postázni.
Igen, és ha valami baja van akkor vissza is tudod kérni a pénzt. (Ami nálam van sose volt kipróbálva).
Békéscsaba azért sokkal közelebb van Kinához mint budapest.
Ja, nem. Pont forditva.
A postaköltségre (foxpost, stb.) gondoltam, az kb. annyiba kerülne, mint amennyiből Kínából megkapod a kitet free shipping-gel, ha nem többe. Ha Kínából hibás terméket kapsz, csak írsz az eladónak és adja is vissza a pénzt. Ha az enyém hibás lenne (nem tesztelt, nincs is összerakva), akkor én nyilván nem tudnám visszaadni a postaköltséget. Csak erre gondoltam.
Értem. Tisztázódott.
Elküldöd nekem fox-szal?
Ma még lehet jelentkezni ezekért a holmikért. Csak személyes átvétel Agárdon. Állapot ismeretlen, kivéve a kapcsolóóra, amiben két ellenállás leégettnek tűnik.
További leletek:
Szia, a panel érdekelne, szombaton lehet megyek arra, addig foglald nekem légyszíves, köszi!
Szia,
Az "APC-vasaló"-t szívesen elfogadnám.
Szia,
A "tapok"-kat szívesen elfogadnám. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2020
Szia! A coolert és a szelepet elfogadnám, ha még megvan?
Elvihetők a képeken látható dolgok, árukapcsolással, egyben a XVI. kerületből, esetleg a IV. kerületből. A monitorok 23 collosak, a kijelzők különböző méretűek. Az összes kijelző sérülés mentes, valamelyiknek a fénycsövei hibásak (ráírtam). Az elektronikák egyik monitorban sem működőképesek, de javítva még nem voltak. A villanymotorok különböző feszültségű, teljesítményű, kefés és indukciós felépítésűek, és működőképesek. Postázás a monitorok mérete és sérülékenysége miatt nem lehetséges, de az egész egy kisebb személyautó csomagtartójába lazán belefér. Tehát csak egyben, minden.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2020
Ha nem sürgős nagyon az el vitelük kérném a komplett áru kapcsolást!
IV. ker át vételel ha nem gond. köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |