Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Kicsi üres desktop házat tudok majd neked adni. Gondolom nem PC-t akarsz beleépíteni, mert táp és alaplap sokszor speciális kialakítású való ezekbe.
Úgy tudom (avagy hiszem) - a tápegységek mérete az általában szabvány (kivéve egy-két spéci gépet, pl. a DELL asztalit).
Azon kívül többnyire az alaplapok a mérete is (persze csak ha az mini házhoz készült) szintén olyasmi szokott lenni. Persze úgy lehet a legjobb, ha mindez a gyakorlatban látható. Ha tudsz adni - OK. aztán majd csak kiderül. Nem valami "minivinyós" miniházra gondoltam ám, hanem a hagyományosan klasszikus házra, csak ne legyen benne 3 CD-nek és DVD-nek hely az előlapon (max 1), - meg ilyesmi. Valójában én PC-t tennék bele, mert alaposan gyanítom, hogy maga a ház is annak készült. Csak aztán ne "10 emeletes blokkpanel" legyen ... De előre is köszi!
Üdv! Pedig egy jó maxi-maxi ház még bútornak is jó. Kb 20 éve a ház csak pár centivel volt alacsonyabb, mint az asztal.
Idézet: „a tápegységek mérete az általában szabvány” Szabvány, de melyik? Lásd: Bővebben: Link A brand PC tápok is kb. szabványosak, csak ott a vezetékhossz az adott laphoz és elvezetéshez van méretezve, ezzel lehet szívni sokszor. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2020
Általában megértettem.
Depéldául az AT és az ATX ház méretei egymással csereszabatosak. Így aztán maga a beépítési helyük is eléggé szabványos. Persze szedtem én már szét (avagy ajándékoztam el) olyan számítógépes tápot, ami egyáltalán nem fért bele sem az AT, sem az ATX helyes gépházba. (pl. a DELL GX270 asztali fekvő irodai gép) A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2020
Nekem is van 3 féle, a szabványos PC táp mérettől eltérő PC tápom. Sőt láttam még két félét ezeken kívül.
Pl. van egy 60W.os.
ATX-ből is van sokféle, a linkemen szerintem 10+ ATX tápegység is van. Alapvetően az AT után kb. minden megfelel valamilyen ATX szabványnak, ez máig de facto szabvány.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról egy valamilyen panel bontásra. (első négy kép) Egy hajtás egység, állapota nem ismert. (második négy kép) Személyesen, posta nincs !!
Köszönöm, amint tudok, megyek értük, előtte egyeztetünk.
Köszönöm!
Ez egy HP DC7900SFF. Vélhetően minden speckó benne, hétvégén meg is tudom nézni.
Ajajj!
Ha valóban egyedi HP-s ház, akkor az tényleg minden ízében egyedi. Ha nem megy bele (nem fér) mondjuk egy normál ATX-es táp, és egy "normál" mini alaplap, akkor teljesen tárgytalan a dolog.
Ez a doboz csavar nélkül szerelhető egységekből áll, minden speckó benne. A táp pl. L alakú.
Bővebben: Link
Ha valakit érdekel elektronikus fényképezőgépekből bontott alkatrész, vihető közel 1 kg.
Szia!
Ha foxpost vagy valami játszik, akkor én szeretnék két objektívet (lehetőleg egyformát)!
Én nem értek a küldős dolgokhoz. Öcsémnél vannak (ő bontotta szét őket), megkérdezem, vannak-e egyformák. Szerintem sima levélben elmegy.
A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2020
Nekem úgy is tökéletesen jó! Köszönöm!
Vagy ha nem sürgős, akkor legközelebb amikor arra járunk, beugrunk vele.
Akkor köszi, de nem kérem.
Az tényleg nagyon eltér az általánostól. Volt nekem egy DELL asztalim, de abban se volt szabványos a tápegység. Se méretében, se a kiadott teljesítményében. Azt a gépet még simán elvitte - "oszt jónapot!"
Bagóért kapsz egy használt, teljes SFF gépet.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2020
Orion színes képcsöves TV elvihető Ráckevéről.
Működéséről nincs infóm. Ha érdekel, bedugom a konnektorba és bekapcsolom, de antennám nincs hozzá.
Érdekelhet valakit Bp. 16. kerületében egy 72cm-es képcsöves SONY TV? Fiatal, 2005-ben vett, egy hónappal ezelőttig hibamentesen működött. Cca. 45 kiló. Egy gyári táv elvileg megvan, de az egy picit régebbi TV-hez volt eredetileg, viszont tökéletesem működött vele.
(A lecserélésének oka: szereztem egy könnyebb és fiatalabb LCD TV-t: 40 kiló és 2006-os gyártású ) A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2020
Üdv!
Dunakesziről ingyen elvihetőek az alábbiak: Egy kb 1M hosszú fénycső armatúra, halott elektronikus gyújtással, de egy tartalék csővel Egy fehér állólámpa, búrák és égők nélkül Egy kisebb méretű vasalódeszka és ruhaszárító Egyben vagy külön, tökmindegy, csak valaki vigye el, mert kidobni sajnáljuk. Nem nagyon vinnénk sehova, de nem is kérünk cserébe semmit, csak a helyet, mert útban vannak. A garázsajtó nem tartozék.
Szintén ugyanígy egy doboz villanykapcsoló, konnektor, telefonos fali aljzat, orosz csillár (E27 égő fogalat), konnektorhoz keret, egyebek...
De nekem NEM KELL egy teljes gép.
Van itt nálam lenn a pincében vagy 3 működő darab (csupán alaplap), itt a szobában szintén 3 működő darab (2 házas, egy csak alaplapon), kinn a telkemen 1 darab, az anyósomnál szintén 1 darab - ami működik, a lányomnak meg 3 db. laptopja van ... 2 a sajátja, egy meg céges. Tehát én csupán üres házra vadászom.
Konkrétan milyen dobozt szeretnél?
Fekvő - álló Méret -> kb. ? Szürke - fekete
A kamerás topikban felajánlottam egy komplett rendszert, de nem jelentkezett érte a fórumtárs, így szabadrablás elven viheti, aki akarja. Dunakeszin van a csomag, nem postázgatom, esetleg a munkaidőmben Óbudára lehet eljönni érte - előre egyeztetve, mert nem mindig vagyok bent a helyemen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |