Fórum témák
» Több friss téma |
Hova kell neked 45 MHz -es sávszűrő? Régi NMT -s rádiótelefonokból (tégla) tudsz bontani.
Szia!
Ez volt az eredeti topikom címe ami eltűnt, aztán átkerült ide és csak a lényeg maradt le. Szóval AN8290S spindle motor vezérlő IC-t keresek Technics SL-P990 CD lejátszóba. Köszönöm.
Had kérdezzem, létezik olyan "dugdosós" próbapanel ami nem a szokásos 2-5-5-2 kiosztásu hanem mondjuk 2-8-8-2 vagy 2-10-10-2 ?
A 2-5-5-2 be ha belerakok egy nodemcu-t már nem is tudok mellétűzni semmit! Eddig 2 panelt forgattam össze, de gondoltam hátha akad gyárilag széles verzió... A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2020
Én még nem találkoztam ilyennel, s az ali kínálatát végignézve se nagyon találtam olyat, amit keresel. Nem véletlen, hogy én a pic18f25j50 panelemet álló kivitelre terveztem, így csak a középső 1-1 sávot fogja le...
Szétvágsz egyet és széthúzva felragasztod valamire vagy készítesz egy próbapanelt számára beforrasztható tüskesor aljzatok felhasználásával.
Lehet kapni próbapanel darabokat, különböző méretben, azokból raksz ki magadnak olyat, amilyen kell. Mint harmadik opció.
A széleseket is így rakják össze, úgy látom
https://www.aliexpress.com/item/4000334536928.html
Jólvan.. nem mertem leirni, de pont ezt csináltam.
Hol lehet beszerezni szakaszos teleszkópos antennát kézirádió javításához?
Szerintem sokunknak kallódik a fiókjában, de jó lenne tudni hogy mekkora kell.
Kinából rendelni meg szerintem túlzás. Vaterán is van, mellelsleg.
Összetolva 15 cm, átmérő 6 mm. X, XIX, XX, XVIII, -ik kerületből nagyon megköszönve érte mennék!
Ha beütöd a keresőbe apróhirdetéseknél, még mindig hirdet "karcsi59"
És tényleg.
Ráadásul harmadáron mint Kinából. Valamint Pesten van.
Köszönöm!
Hali!
Az AliExpress en próbálkozok, hagyományos 24/12V os AC/AC trafót. Tehát 24V AC ról, 12V AC re. (3-5A) Az össze lehetséges módszerrel próbálkoztam beírni. AC-DC, DC-DC jön millió számra. Ha valaki tudna segíteni, megköszönöm.
Hol kapható, vagy mi a helyettesítője ennek (pdf) ?
BRX49 nem jó helyette? Vdrm, It, Igt megegyezik, mást nem néztem.
Hol akarod használni ?
Szerintem ugyan annyi lesz - vagy még több - mintha vennél egy 230/12V -osat ...
Igen, rájöttem. Köszönöm!
Villamos szempontból szerintem az MCR100-8 megfelelő lehet, ami itt a HEStore-ban is kapható. Viszont a lábkiosztás eltérő, erre oda kell figyelni.
A BRX49 is jó lehet, de annak is eltérő a lábkiosztása.
Sziasztok!
Fa13 asztali fúrógép kapcsolót keresek, a mellékelt kép szerintit. Forgó kapcsoló, 3 fázisú. Köszönöm.
Ebben ún. "pako" kapcsoló van. Mi a baja? Szedd szét, jól javítható. Ha kell, adok hozzá alkatrészt, vagy lesz új is szerintem.
Köszönöm a felajánlást, küldtem pü-t.
Üdv!
Valaki nem tudja, hogy ilyen villanymotor felső részt hol lehet kapni, vagy honnan lehetne szerezni? Kínai kocka villanymotoré. Sikerült eltörni... Megragasztottam, de nem bízok benne.
Lehet egyáltalán bármilyen villanymotorhoz ilyen részt kapni? Egyébként mi az a Kínai kocka villannymotor?
Nem tudom lehetbe ilyet kapni, azért kérdeztem.
Így néz ki a motor
Ha fontos, pótolhatatlan, ès a ragasztasod pontos, aluminium öntőket kellene meginterjúvolni copy ügyben
...és mi a fűnyíró típusa? Ez annak tűnik.
A kép bal alsó részében lévő barna fedelű dobozka tömszelencéje felett a vezeték réz belseje látszik? Úgy tűnik, mintha kidörgölte volna valami. Ha igen, tessék javítani azt is!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |