Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   141 / 978
(#) sound.man válasza Peti_85 hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Igen-igen... Ismerős. Volt amikor én is másolgattam véletlenül enter nyomtam és elküldtem neki Akkor szóltam is hogy nem tudom elolvasni amit ír és másolgatom. Benyomta a Caps Lock-ot de nem sokat segített akkor is volt smiley nem is kevés Ezeken már nem is idegesítem magam... Teljesen felesleges.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jún 18, 2008 /

nállam is pont ugyan ez van! (de azért van egy pár smile nekem is, de nem idokolatlanul sok! összesen 4 remélem azzal senkiben felháborodást nemváltok ki!)
(#) sound.man válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Nekem rengeteg van. Csak amikor "ellopom" őket átírom a billentyűparancsokat valami olyasmire amit nem nagyon fogok beütni valami ilyesmire: fshfsfg Gyűjtöm őket
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Akkor te AMD-vel jóban leszel majd!
Amodik már a második művét semmísítették meg!
Igérem adóm 1%-át az éhező smile-k nak fogom felajánlani.
(#) sound.man válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Én nem használom csak gyűjtöm őket! Főleg azokat használom amik alapból vannak az msn-en a vigyorgós srácot szoktam meg a másik nyelnyújtogatósat. Ezeket is csak akkor amikor kedvem van. Milyen művét semmisítették meg? (Elfelejtettem megemlíeni, hogy régebben rám is szoltak mert sok volt a smiley de ez már jó régen volt azóta szinte alig használok.) Zárójelest részt nem fontos elolvasni
(#) sound.man hozzászólása Jún 18, 2008 /

Uri Geller utódja ez nagyon tetszett
(#) Topi válasza sound.man hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

De vaaad

Ez az egyik, a másikat, már a moderátorok törölték!

Ez jó ...de nagyon
(#) Frankye válasza uli hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Jó zenét hallgattál közben! :kalap:
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

A linkeltet is... :crazya:
(#) Frankye válasza sound.man hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Jó! (Azért a végén a háttérben látni az állomás nevét: Wiener Platz...) Kár, hogy nem magyar!
(#) zsoltee0001 válasza sound.man hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Hehe... nagyon Lo_l !. én még anno David Copperfield utódjaként ismertem, ........változnak az idők és az igények
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 18, 2008 /

ezt pár éve vényképeztem vidéken, a tábla hátulja se kutya, csak most hirtelen nem találom a képet, ha előkerül azt is felteszem

PIC01244.JPG

(#) _ampervadasz_ válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Weheheheh! Csodálom hogy az a tábla nem a méhbenkötött ki! (két okból mert fém, a másik a helyesírás, és az indokolatlan betűméret váltás )
(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Anno, középiskolásként egy barátomhoz látogattam ki vidékre, motorral, és ott láttam egy táblát, egy jobbra mutató nyíllal, amin ez a felirat állt:
"BARRA"

No comment...
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

A nyíl biztos az autósra, a felirat a gördeszkásokra vonatkozik, ebből látszik hogy meg van osztva ez az ország!
(#) Peti_85 válasza sound.man hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

hehe

Ez is jó, de szerintem ez volt az eredeti ötletadó

Bővebben: Link
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 18, 2008 /

A tó partján ül a nyuszika és füvezik. Mo*skos jól érzi magát, teljesen szét van esve... Arra megy a hód és látja, hogy a nyuszika milyen jól
érzi magát, így megkérdi:
- Mit csinálsz, Nyuszika?
- Hát füvezek, Hód.
- És jó az neked, Nyuszika?
- Hallod, Hód, k... jó!
- Nem adnál nekem is egy slukkot? - kérdi a Hód.
- Dehogynem, szívesen - válaszol a nyuszi -, de az a titka, hogy
beszívod, beugrasz a tóba, bent tartod, átúszol és a túlparton kifújod.
Hát a hód így is tesz. Beszívja, beugrik, bent tartja, kijön a másik
parton, kifújja és.......DZSSSSS....Nagyon bejön neki. Éppen arra megy a víziló és látja, hogy a hód milyen nagyon jól érzi magát, így ő is rákérdez:
- Mit csinálsz, Hód?
- Hát, ne tudd meg, Víziló, a Nyuszikának a túlparton olyan füve van...
nagyon állat...
- És szerinted adna nekem is?! - kérdi a víziló.
- Szerintem igen. Ússz át és kérjél tole!
A víziló így is tesz. Beugrik a tóba, úszik, úszik, és végül kiér. Ahogy a nyuszika meglátja, hatalmasra kerekedik a szeme és elordítja magát:
- ÚRISTEN, HÓD, FÚJD MÁR KI, BA*MEG!!!
(#) vicsys hozzászólása Jún 18, 2008 /

Jujj de zorga:

1. Nyissuk meg a http://szotar.sztaki.hu/ oldalon az angol-magyar fordítási lapot!

2. A kereső mezőbe írjuk be a
"this message can only be viewed in HTML"
kifejezést, majd üssünk Entert!

3. Élvezzük az angol nyelv szépségét, valamint a tökéletes magyar fordítást...
(#) valve válasza vicsys hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

"Hibás fordítást vagy gépelési hibát talált a szótárban? Kérjük, jelezze a hibát..." De gondolom még nem jelezted Amúgy ez valami bug lehet, mivel ennyire, és ilyen értelmesen fordítson, ahhoz is diploma kell! )
Vagy ha kapsz egy ilyen üzenetet akkor elég ennyit tudni,..
(#) vicsys válasza valve hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

Nem jeleztem a hibát... Hiszen ahogy Te is írtad, ez nem hiba, hanem a helyes fordítás (annak aki nem beszélni angolt)
(#) Tom025 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 18, 2008 /

No erről a "this message" dologról maga a szótár is cikkezett anno, emlékszem még abból az időből amikor sokat használtam. Szóval tudnak ők is róla. Mindenesetre érdemes elolvasni a hozzá kerített cikket is, jókat derültem akkor rajta. Meg is kerestem nektek, ha már erről esett szó: íme...
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 19, 2008 /

Hali mindenkinek!
ez nem vicc, inkább érdekesség!
A 2. verzióba nem nagyon hiszek, de ki fogom próbálni minél hamarabb... nagyon érdekes

1a sgélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma.
Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.
Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.
Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismerősödnek. És ne felejtsd el felírni és biztos helyre tenni a sorozatszámodat.
(#) valve válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 19, 2008 /

És sajtból van a Hold Ebben a több-száz betűben csak ez: "A segélyhívó szám az egész világon 112.
Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!" működik! De a többi csak blabl!
De aztszem egy ilyesmi dolgot már írt Szamóca kollega.

Van valaki aki igy/ilyennel jegyez vagy vesz el egy Nőt?!
(#) kisanderz válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 19, 2008 /

Ez nem érdekesség, hanem nagyon rossz vicc!
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jún 19, 2008 /

Komolyan nem értem mi a probléma???!

Valve
nem mondtam, hogy működik az összes, viszont a szériaszámot kiírja a mobilom, meg szerintem a tied is.
tehát ez a passzus igaz.
a többi meg egy próbát megér, nem?

Kisandez
Hol van itt a rossz vicc????
már 3X átolvastam, de még mindig nem találom, nyilván jól elbújhatott.
Kicsit fölvilágosítanál???
vagy csak azért írtad mert megláttad a nevem mellett a warn-t és ezért rávágtad?

Frankye
Ha warn-t kap az ember, legalább megtudhatnám, hogy konkrétan miért?
Mi a bűn abba, hogy hasznos infókat teszek közzé, nem hiszem, hogy illegális dolog az, ha valakinek ellopják a mobilját, és szériaszám alapján letiltatja.
És ha nem jön be, akkor is mi van?

(#) Georgee válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 19, 2008 /

Hali mindenkinek!!!

Egy dologban eggyet értek a
Idézet:
„zsoltee0001”
fórumtársammal, persze tudom nem teljesen ebbe a témába tartozik. Ha valaki WARN-t kap akkor jó lenne tudni, hogy miért is kapta.
Idézet:
„legalább megtudhatnám, hogy konkrétan miért?”
Ha esetleg annyira nem oda illő a szöveg akkor legalább 2-3 csillaggal kilőni a betűket stb. Szerintem egy próbát megérne!!!!
(#) kisanderz válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 19, 2008 /

rossz vicc alatt azt értettem, hogy habár a "Viccek - Mókás történetek" topicba írtad én nem röhögtem rajta, max. azon hogy te ezeket komolyan gondoltad, a mobil szériaszámát kb. 5perc alatt át lehet írni akár egy minden második mobilos portálról letölthető flasher-rel, vagy akármelyik mobil bontóban megcsinálják,
a mobilon keresztüli autó nyitás meg azért furcsa kicsit mert az pl. én telefonom mikrofonja nem veszi a rádiófrekvenciás jeleket se az infrát,
mindegy, bocsi, te csak jót akartál
(#) zsoltee0001 válasza kisanderz hozzászólására (») Jún 19, 2008 /

Nem,... te azt írtad, hogy "nagyon rossz vicc" miértnem írtad azt, hogy "bar*mság"?? az logikusabb lett volna.
Így egészen más!
Mégegyszer átolvastam, és még mindig nem találom azt, amiből az derülne ki, hogy "komolyan" gondoltam,
"2. verzióba nem nagyon hiszek, de ki fogom próbálni minél hamarabb... nagyon érdekes " talán ebből??

Át lehet írni a szériszámot, ezt tudom. namost aki mobilokat lopkod az kb anyira érthet a szériaszám átíráshoz mint tyúk az ÁBC-hez, max az ismerőse, vagy a mobilkereskedő, ok, hogy 5 perc alatt át lehet írni, de mire eljut a lopott mobil idáig addig van esély letiltani.
Az mondjuk kérdéses, hogy egy letiltott mobilt újra lehet-e éleszteni, mert ha igen akkor ennek tényleg nem sok értelme van
Asszem nem nagyon fogok ebbe a topicba irogatni, az összes warn-om innen származik
Következő: »»   141 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem