Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Valahol még hozzá lehet jutni jó állapotú lúgos cellákhoz? Hiába keresek, nem találok sem újat sem használtat
Üdv,
vadonat új, még nem formázott, eredeti állapotú, eredeti csomagolású táp kábel, fém dobozban.
Hello! Oké és?.. Mert ez egy állítás. Ha netán eladni akarod, akkor irány az apróhirdetés..
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy a régi edison akkumulátorokba csak és kizárólag desztillált vizet rakhatok vagy mehet bele az ioncserélt víz is ? Újra lugozás előtt állnak az aksik.
Ha választhatsz, desztillált vizet használj fel.
Ioncserélt van nagy mennyiségben. Olyan jelenség miért lehet hogy a töltést veszi szépen, de kevés ampert tudok belőle kivenni miután feltöltődött?
Mi is azt használtuk. A fűtőházban volt ioncserélő, meg nagy tartály (sok mozdonyban sok nagy akku van). Mi telefonosok, meg szokásjog alapján csórhattunk egy-egy flaskával. Akkuknak nem volt panaszuk a vizminőségre.
Vagy nem stimmel az elektrolit sűrűsége ( meg kell mérni ), vagy csak elöregedett az akku és nincs meg a kellő kapacitása.
Rövid távon nem érdekes egyébként a két víz különbsége és utólag meg pláne nem lehet megmondani a tutit. Inkább laboratóriumi téma.
Sziasztok Mágusok !!
Adott egy 12V 7A akkumulátor amit egy éve nem használtam , tőltés előtt feltöltöttem desztillált vizzel majd elkezdtem tőlteni és közben egyik cella lelőtte a gumisapkát majd hallottam hogy sziszeg mintha forna benne a víz .. Szerintetek cellazárlatos lehet ? dobjam ki vagy lehet-e valamit még kezdeni vele ? 100ma-al töltöm és eddig még velis veszi!!! Válaszotokat előre is köszönöm !! Üdv: komisa A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2023
Hello! Szerintem nyugodtan mehet a szelektívbe. Nem írtad milyen típusú, de ha gumisapka, akkor felitatott. Azzal meg tapasztalatom szerint tehetsz amit akarsz nem lesz jó..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |