Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ahogy elnézem, ember is fog kelleni nem csak gatya.
Ha ő ül a szánkón még a csámpás rénszarvas is többször néz hátra mint előre ....
De hol a maszk? Anélkül hozzám ne jöjjön, ha sok mindenkihez elmegy előtte.
Remélem mindenki ezt mondja, így végül csak hozzám jön.
Megtörtént...
Még az "átkosban" Tiszt, az atomfegyverekről oktatás. - Az első atombomba egyfázisú volt, de azt már nem gyárcsák. Halkan az egyik katona: - Gyártják... - Most montam, már nem gyárcsák! Másik, ezt saját fülileg hallottam: ... és most énekeljük el együtt az Internacionalizmust.
Nem tudom milyen fiúkhoz megy. Nem tud helyesen írni, na jó az nem annyira lényeges.
Magyar tanár sima dolgozatban aláhúzta vagy háromszor "látyák" szót. Reakció: " Miért két ty-vel kellett volna írni? "
....... és az orrodat is tisztíccsa.
Egy ideig "hódoltam" e szenvedélynek (rajtam kívül álló okból), de fejem lágya benővén, elhajítottam.
G.A. Rossinit viszont kedvelem ma is. Megnéztem "wiki"-n, amaz valami focista.
Azt úgy írják hogy rossz inni. De nem értek vele egyet.
Sevilla, sekanál, setányér,
Meghaloka, meghaloka babámér.
Valentino Rossi. Bővebben: Link
Bocs, nekem egyből ő jutott az eszembe a 46-os számról, ami az ő rajtszáma már nagyon régóta.
Őt is megtaláltam, de nem néztem a számát. Csak a "tömeg tudat"-ra gondolva írtam a focistát.
Na igen, jogosan gondolhattál focistára, engem viszont ők és a sportáguk hagy hidegen, viszont Valentinonak legalább akkora rajongótábora van, mint a legnépszerűbb futballistának, többek között én is közéjük tartozok.
Minek vegyek öreg maszkot? Van saját.
A gombokkal mi történt? Eltüzelték a grillpartin? De hát nem volt engedélyezve a csoportosulás!
Kellettek másra, nincsenek. Azért ilyen olcsó. Így nagyon megéri, eredeti ára 4000 helyett 6000 Ft. szemekkel. A kedves vevőnek lesz hóembere, és 2000 Ft.-ja, otthon talál hozzá gombokat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |