Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Való igaz, tényleg létezik abszorpciósban PB gázos is.
Viszont ott a PB gázt égetve csaknem ugyanarra jó, ami villanyosnál van a villannyal. Azzal melegítik az ammóniás tartályt, hogy az ammónia gáz a vízből minél gyorsabban kijöjjön. Így az eszköz - hol villanyrezsó, hol gázrezsó. A működési logika és alapszisztéma viszont mindkettőnél ugyanaz!
Na ja! Ha meg kitennéd az egyenlítőnél (és persze a sivatagban) a napra, akkor tökre ingyééé.
Sőt, nem csak ott.
Ammónia egy hasznos, ámbár trükkös, büdös és mérgező gáz...
Ez a Felajánlás, azaz ingyen elvihető topik, a gyanútlan olvasónak ez fel sem tűnik, ugyanis teljesen másról beszélgettek már egy ideje.
Kérjük, hogy térjetek vissza a témához.
Sziasztok
Itt egy hatalmas kupac ami kidobásra vár , részben úgy kaptam nem tudom mi jó mi nem nem tesztelgettem őket de nekem nem kellenek nem válogatós egyben az egész vagy kidobom a hulladékgyűjtőbe !
Kicsit foglalnám a multiméter és a merevlemez miatt. Futár megoldható?
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2020
Viszed akkor az egészet ? Igen megoldható a futár .
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2020
Igen viszem.
A két fehér valami micsoda? A wifi felett?
Ha arra a kerekre gondolsz azok 2db 4G antenna hogy jó-e azt nem tudom !
Igen arra. A többit privátban.
A képen látható dolgok Bp XII. ker-ből elvihetőek.
Sziasztok
Mivel " antikzsolt " kolléga visszalépett ezért ismét szabad a pálya ! Itt egy hatalmas kupac ami kidobásra vár , részben úgy kaptam nem tudom mi jó mi nem nem tesztelgettem őket de nekem nem kellenek nem válogatós egyben az egész vagy kidobom a hulladékgyűjtőbe ! https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2401906.html#2401906
Szia!
Ha postával megoldható, érdekelnének a felajánlott dolgok.
Szia!
Ha futár vagy posta megoldható, akkor szívesen elfogadnám ezt a pakkot. A HDD az izgalmas nekem, de vannak más hasznos dolgok is benne. r.
Itt is bocsánatot kérek hogy feleslegesen dolgoztattalak. Sajnálom.
Ingyen elvihető Békéscsabáról ez a szinte sosem használt szemmasszírozó gép. Sajnos nem működik. Anno, amikor vettem, még működött, de nekem kényelmetlen volt. (vagy túl nagy, vagy túl kicsi az arcom ) Hátha lát benne valaki fantáziát. Nem postáznám, elkerülném az idegrohamot a postai állapotok miatt...
Hátha esetleg valakit érdekel. 15. kerből elvihető.
Ahogy a képeken látható. Egykét kisebb ellenállás talán zárlatos, de pöcröff fullhd, kapcsolható smartfokozat, ésatöbbi... A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2020
Szia!
A vénusz TV-t elhoznám ha még nem kelt el. Üdv! manolo
Szervusz, ha postával megoldható, akkor érdekelne, költséget természetesen állom. Ha januárban ér ide az sem baj.
Hát az biztos, hogy csak januárban ér oda. Írd meg privát üzenetben a címedet.
Olyannyira, hogy most még azt is elfelejtetted megkérdezi, amit pedig mindig: hány colos?
(Csak poénkodok, láthattad már, hogy nekem azzal a kérdéseddel semmi bajom nem volt)
Rádiótechnika újságok.
Régiek és még régebbiek. Kb. 60 darab. 15. ker. Posta is mehet. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2020
Sziasztok!
Ingyen elvihető 2 db HP Deskjet 2050 nyomtató. Működő állapotban lettek elrakva, de most már biztos kell neki egy kis manuális fejtisztítás. (Áztatás, kimosás). Ha más nem szkennelni jó. Elvileg minden tartozéka megvan mind a kettőnek, eredeti dobozban (Az egyik dobozában nem vagyok biztos, más-más helyen vannak, így ezt meg kell még néznem, de ha megvan, akkor azt is adom hozzá). Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |