Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia!
Vannak benne igazságok is, DE: 1.: Ez nem igaz, több ilyen segélyhívószám is van a világon...ilyen például a 911 is, azt is tudod lezárt billentyűzettel tárcsázni. 2.: Na ne vicceljünk... 3.: Ez így ebben a formában nem igaz... A kód is hibás, valójában: *#3370# . Ráadásul nem is minden telefonon működik, de a Nokiák többségén biztosan. Ja és nincs itt semmi póttöltés, ez a kód arra való, hogy valamiféle úton-módon csökkent a tel.beszélgetések hangminőségét, ami állítólag kíméli az akksit. Van rá "visszacsináló" kód is de azt nem tudom 4.: Idézet: „A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt[...]” Enyhe túlzás...nekem a SIM-kártyám tokjára volt írva A többiről nem írok, azt már kitárgyaltuk régebben hogy miért nem elég ha letiltatod a telefont.
Gyerekek, ne Off -oljuk már szét a helyet! (de én még nem hallottam, hogy egy IMEI szám alapján letiltanak egy mobil készüléket, mivel ezzel vissza is lehet élni, és mint tudjuk ezt át lehet írni secc-pec)
Idézet: „de én még nem hallottam, hogy egy IMEI szám alapján letiltanak egy mobil készüléket” Csak az alapján lehet letiltani...Persze nem bemondással megy a dolog, szóval nem nagyon lehet vele visszaélni. A telefon papírjai között (sőt, a dobozán is!) rajta kell hogy legyen az IMEI egy hologramos matricán. Ezt megmutatod nekik, és akkor tiltják le. Szóval nem úgy megy, hogy bediktálod nekik a telefonban egy haverod IMEI számát, aztán letiltják és kész... Egyébként ez miért OFF? Az Off topicban miért nem lehet offolni? szerk.: hoppá, bocsi azt hittem ez az OFF topic, és nem a Viccek, mókás történetek
Ha rámész a kis piros háromszögre, kiírja, miért kaptad.
Nem az a baj, hogy feltettél kétes értékű információt, hanem hogy utána egy fél odal tökéletesen üres sort is beszúrtál a hozzászólásodba. Ez pedig minden fórumban a Netikett elleni súlyos vétség, és az oldal rombolása, amit egyetlen helyen sem vesznek szívesen. Ezért kaptad a warnt. A korábbi két warn pedig az alábbi szövegű volt, ha esetleg nem tudod: 1. Idézet: „A fórumban a vulgáris szavak használata nem megengedett!” 2. Idézet: „Második figyelmeztetés! A fórumban SZIGORÚAN TILOS mindennemű vulgári szó használata! Harmadik ilyen figyelmeztetés nem lesz, csak kizárás!”
Idézet: „2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. Megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!” Jujj, de irtózatosan nagy kamu Ha valaki tudja, hogy a telefonok milyen frekvenciaátvitellel rendelkeznek, azon nyomban kineveti ezt a kijelentést Idézet: „Ha valaki tudja, hogy a telefonok milyen frekvenciaátvitellel rendelkeznek, azon nyomban kineveti ezt a kijelentést” Azért került ide, Viccek - Mókás történetek topikba
" Ha rámész a kis piros háromszögre, kiírja, miért kaptad"
ez a része világos volt, csak a többi nem. Az, hogy nyomtam egy csomó enter-t az nem szórakozásból volt, hanem valamiért nem akart a beillesztés funkció működni (aztán rájöttem, hogy a szövegbe volt egy hosszú vonal és azért) Na mindegy bocsi, legközelebb jobban figyelek
Ritkan szoktam uzletben vasarolni, inkabb rendelek, de adodott a multkor hogy uzletben vasaroltam, ill. rendeltem mert nem volt keszleten.
Bemegyek, szokasos illemtani dolgok utan mondom miert jottem, vagyis: -74LS00 vagy 74HC00 -ra lenne szuksegem. - pillanatat meg kell nezzem szamitogepen hogy van-e keszleten, Gepel, abbafejezi, kozben ram nez -godoltam ez biztosan ez azt jelenti hogy ismeteljem meg a tipusjelzest- , mondom ujra : 74LS00. Gepel ujra, ram nez es megkerdezi: De ez TDA vagy mi? Erre en: nem TDA, ugy van ahogy mondom: 74LS00. Erre: ertem en, de TDA vagy milyen IC? Aztan ujra mondtam neki hogy nem TDA, ez egy egyszeru logikai IC es a tipusjelzese ugy van ahogy mar korabban mondtam. Persze ez a no mar minimum 20 eve dolgozik olyan kornyzeteben, aruhazban ahol elektronikai cikekket arultak, most ez speciel a sajat uzlete.
Csak úgy csöndben megsúghatnád hol történt ez. Ha már a bolt nevét nem, legalább a kerületet... Azzal szűkül a kör. Amúgy ha csak szimplán 7400-át mondasz, talán rémlik neki valami.
Lehet ha mondtál volna neki pl: egy SN előtagot akkor máris meglett volna,.. De sikerült megkapnia?
Én egyszer varicap diódát akartam venni.... nem sikerült. Az eladónő pislogott rám, hogy az meg micsoda? Mondom kapacitásdióda, rádiókban a rezgőkörök hangolásához használják.... szerintem ő nézett hülyének, micsoda különlegességket akarok én venni
Kicsit olyan érzésem volt... (már csak zárójelben: egy héttel előtte alagútdiódát akartam ott venni - eredmény sejthető, dehát ez tényleg elég egzotikus alkatrész. Akkor mit gondolhatott? )
én egyszer kértem egy 82 mili Ohm-os ellenállást, az eladó annyit mondott hogy olyan nem létezik biztos elnéztem a kapcsolásirajzot, aztán mondtam hogy mindegy jó lesz a 0,082 Ohm akkor benyúlt a szekrénybe és kiszedte...
Ja, aztan megtalalta (a gep)
De mar regota okoskodik. Ugy vettem eszre hogy a TDA-kba nagyon bele van akadva, nem tudom miert Fureszk: kulfold.
Mindkettőt hogyan lehet egyszerre elrontani? Esetleg, ha csak az egyik rossz, akkor még semmi probléma... de mindkettő egyszerre?!?!
Azt tudta, hogy az egyik dupla betűs, de hogy melyik???
Talán ebbe a topikba illik be a legjobban... Mert igazán elektronikához nem sok köze van. Viszon mókás. Vagy vicces?
Equalizer
Ez nagyon komoly, de inkább kivezérlésjelző, mint equalizer, annak ellenére hogy a video eredeti címe is az..
Elnézést kérek mindenkitől, de találtam egy olyan apró memóriahűtőt , hogy még mindig nem látom!
Olyan apró hogy mikroszkóp kell hozzá.
Egyszer kérj tőle egy fluxuskondenzátort. És biztos adni fog
Az biztos! holnap, illetve ma már ünnep, mert eltünik a warn -od.!
Hol lesz a buli??
Sehol ezt csak képletesen értetem!
Már azóta 4 dobozos BOR$ODI-t, meg egy üveg KOZEL-t megittam! Nagy a meleg nagyon.
Értem, te már ünnepelsz... Szóval nálad lesz a buli (Valakit csak ráveszek h csináljon bulit)
ÁÁÁ! Nagyon rosszul viselem a meleget, és a szárazságot!
ÉS ezt a sör képes egyszerre áthidalni. Meg a két légy is megmarad egy rácsapásra!
Itt is meleg van nyugodj meg... Egész nap vagyis tegnap ilyen meleg volt. Valami esőféle kéne kicsit zavarja fel a levegőt. Valami olyat nem tudsz a sör helyett ami nem tartalmaz alkoholt?
Heinekken? a faterom azt issza de olyan rossz hogy egy életre megutáltam
Esetleg WD40, jól elvezeti a hőt, nem tartalmaz alkoholt, és fúráshoz is használható.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |