Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Próbálj meg venni elektronikai boltban un. búzaszem izzót. Kapható belőle többféle feszültségben.
Példának okáért - amikor nekünk az Ikeás karácsonyfa lámpasorunk behalt (s elfogyott a gyárilag még hozzáadott, majd a tartalékba még megvett többi) én azzal oldottam meg. Szinte filléres tétel, és simán be lehet fűzni a régi égő műanyag foglalatába. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2021
Idézet: „Adott egy relé, amely magát az irányváltást intézi.” Amit leírtál ezután, az teljesen rendben van! Amit továbbra sem értek, hogy maga a relé mit fog kapcsolni? Hogyan intézi az irányváltást "bármilyen" motorra?
Köszönöm a tippet. Most kaptam egy adag izzót, ha elfogynak, ráfanyalodok.
Erre a "bármilyen" motor relés irányváltására én is kíváncsi lennék. De ezt nyilván, nem fogjuk megtudni.
Üdv Társak !
Kaptam egy ilyen ollót. Nyákvágásra kiváló. A gondom az, hogy nincs szára. Egy kb. 500 mm hosszú acél cső lenne jó, a belső átmérője 25-26 mm. Aki tud, kérem hogy segítsen. Budapesten belül. Köszi janigel
Szívesen adnék . Csak a távolsággal van baj.
Szia Sándor!
Köszi, de valóban messze vagy. Viszont beszéltem granpával, Ő tud adni. Végre kell már a kis kézivel szenvednem.
Felhasználói kérésre törölve. (Kérjük, legközelebb a moderációs kérelmet használd, hamarabb megtaláljuk, mint így.)
Sziasztok !
Keresek PS2 szabványú optikai egeret. Állítólag létezik olyan USB-s is amelyik passzív átalakítóval is megy PS2 porton. Az is jó lenne. Szívesen adok cserébe valamit. Kérdezzetek mire lenne szükségetek.
Szia!
Tudok adni a 15. kerben. A hozzászólás módosítva: Feb 5, 2021
Szinesfém boltban van, akár savállóból, méterre us árulnak. Vékonyabbat vegyél a kerülete alapján, és lapítsd össze, kalapáld rá a végét. Persze érdeme s lehúzhatóra csinálni.
Van adapter is hozzá, mindkét irányban. 300Ft-us kategória.
Sziasztok.
Orommel fogadnam ha valakinek lenne egy 12V-os magnomotorja,ami fordulatszamszabalyzos. Igazabol csak az elektronikara van szuksegem belole.
Legközelebb, ha rossz helyre (is) írsz, kérj a hozzászólásod melletti kis nyilacskával moderációt, beleírod, hogy rossz helyre írtad. Akkor még valószínűleg figyelmeztetést sem kapsz.
Én is töröltettem már így saját hozzászólásom.
Moderációs kérdésekben nem folytatunk vitát.
Tv játékot elfogadnék. Igaz, korábban kértem már, de nem érkezett felajánlás.
Hátha most szerencsém lesz.
Sziasztok!
Nokia E51-hez keresek autós töltőt. (Ez a legvékonyabb tápcsatlakozós) Lehetőleg Tatabánya, vagy Esztergom környékén. Köszönöm.
Házi készítésű ups-hez keresnék lukacsos lemezt.
Olyasmit mint amiből a pc tápok doboza van, vagy pár mm-es perforációval, furatokkal, mindegy. Ebből lenne az oldalai-teteje hogy az érintésvédelem meglegyen de szellőzzön. 360x240mm kéne minimum. Pécel, Csömör környékén, BP. 15, 16, 17. kerületbe, Pest megye pesti részén elmennék érte.
XVII-ben tudok adni, perforált 1 mm-es 460x550mm-est. 3-as lukakkal, acél. Vagy kivágsz belőle.
Holnap otthon vagyok. A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2021
Ő az nagyon jó, közel vagy. Elvinném, és ami marad visszaviszem ha gondolod.
Írok privit, a címed miatt. Granpa, ahova évtizedig jártam 2 méhtelepre hűtőbordákért és egyebekért, azok most be vannak kamerázva, megszűnt a lakossági vétel lehetősége, olyan szigorú lett minden, tiszta NASA... Ez van, nem értem a miértjét, bizonyára a lelkes amatőrök kihordták adómentesen azt pár kiló alumíniumot...
Tudom, de gondoltam lehet 1-2 kevésbé "lefedett" telep, főleg vidéken. Két darab ekkora maradékot én is adtam volna, ha nem Györökön lenne (200 km).
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2021
Valahol van nekem 9V-os motorom - fordulatszám szabályozós elektronikával (BRG magnóból)
Ha esetleg azt egy kissé fel lehetne piszkálni?
Ha még aktuális...
Teherautók,kamionok levegőszőrő hengereinek ilyen lukacsos lemez a palástja. Ha van haszonjármű szerviz a környéken,biztos adnak egy rosszat. Kiterítve 0,5-1 m2. Persze azért ez nem szerszámacélból van... Üdv!
Koszi es granpanak is, megoldodott, raadasul nagyon kozel sikerult kapnom egy kedves forumtarstol.
Lenne valakinél kallódóba egy Philips villanyborotva dugó, vezetékkel?
ezt a fajtá sok készülékénél használja a Philips. Egy 15V DC adapter fityeg a végén, nekem elég lenne a a kábel meg a dugasz is, ha esetleg adapterrel van az már maga a kánaán. Tápegységet összeütnék ha csak dugó lenne. Ismerősöm elhagyta az adaptert, neki segítenék. Így néz ki mint a linken. Nem is nagy összeg de hátha valakinek van már nem használt, felesleges, akkor újra használni lehetne. philips adapter
Mindig olyat találsz ki, ami 200 km-re van jelenleg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |