Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem politika! Rendkívüli helyzet a vírusjárvány miatt.
Arra tippem sincsen, hogy mikorra lehet találkozót szervezni.
Mohinger jó időzitéssel elkapta 2019-ben a COVID tökét, de erre az évre, ember legyen a talpán, aki okosat tud mondani...
Majd a második és harmadik felvonás közt. Amikor lehet menni nyaralni a Balatonhoz, Adriához.
Szerintem biztos hogy nyáron lesz és kb. akkortájt mikor tavaly volt. Ha egyálzalán a nyáron is meg lehet tartani. Egyenlőre esély se mutatkozik, hogy pár ember találkozzon. Eléggé nagy a fertőzés veszély.
Első negyedévben szerintem is teljesen kizárt bármi hasonló...
Még a másodikban is. Nem kell ezt túlreagálni. Akik nem estek bele ebbe a dágványba azoknak minden mindegy, csak mehessenek akárhová. Akik meg átélték, meggondolják azt is hogy mikor és hogy fogják meg a kapu, bejárati ajtó kilincset is.
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2021
Idézet: „Szerintem biztos hogy nyáron lesz” Én arról vagyok meggyőződve, hogy az első negyedben (év) nem tartunk sehol ilyesmit. Hogy az év további részében mi fog történni, azt a fene tudja.
Amíg a művelődési házak zárva tartanak, biztosan nem tudunk találkozni, pedig már nagyon várom...
Hiányoztok!
A találkozóra való odautazás személygépkocsival. Ennek van a legnagyobb kockázata.
Már 3 személy is meg tudja fertőzni egymást ilyen hosszú úton még maszkban is. Ezt saját tapasztalatból mondom. Egyenlőre még várni kell türelemmel.
Ugye, mindenki érti, miért lett eltávolítva a hozzászólása!
Ha jól sejtem akkor most már csak a vidéki találkozók lesznek megszervezve. Jó lenne látni a brigádot.
Még tart a covid helyzet addig nem nagyon lesz, de remélhetőleg idén változni fog, ez a biztos.
Ameddig szükség lesz rá, addig tart. Csak egy módon változhat idén, de az 10 éve késik.
Mindenkitől elnézést kell kérnem (elsősorban a moderátortól), a ma délutáni írásomért itt, ebben a topikban. Feltörték a fiókomat és valaki helyettem írt itt, ma délután, néhány órán át, én meg persze nem tudtam belépni. Az én fiók problémámat sikerült orvosolni, de nem tudom ki mit írt a nevemben, pedig a stílus esetleg árulkodhat a feltörő személyéről. Rendőrségi feljelentést tettem, mert az email fiókomat is feltörték szintén ma dél tájban. Kérem a moderátort, ha megvan még a szöveg, amelyet törölt, küldje el nekem. És mégegyszer mindenkitől elnézést kérek.
Ez nekem is (kovács néven), Janinak is megjött. Valami nagyon sötét suttyó garázdálkodik a HE-n. Remélem a modiknak is elküldted, én nem tudtam bemásolni.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2021
OFF Topic
Sziasztok Békéscsabára megyek Kecskeméten keresztül, ha valakinek kellene valami, akkor szóljon péntek délig. Szombaton reggel indulok majd Moháról, pályán közlekedek. Ezen érdekességekkel pedig bővítettem a gyűjteményemet, amiket egy újabb hobbis találkozóra elvinnék megtekintés céljából. Gyula
Nem is tudtam, hogy ilyen hamar lesz a találkozó.
Én javasoltam Gyulának, hogy itt szóljon, meg esetleg itt: https://www.hobbielektronika.hu/forum/off-piheno-pakasok-temaja-ele...-topik, hogy a hétvégén felénk jár, ha kell valakinek valami, akkor el tudja hozni személyesen.
Sok ***** (akarom mondni: szép cucca van).
Tervezem, hogy egyszer elmegyek látogatóba, de csak gyalog, nehogy vegyek valami nagyot, és nehezet. A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2021
Moderátor által szerkesztve
Jó nagy málhát viszel úgy is majd a hátadon, de tuti fájni fog a sok cucctól
A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2021
A legközelebbi találkozón lesz valakinek elfekvőben szilárd lemez anyaga ami bírja a hőt és persze nem vezeti az áramot? Bármit is építek a közeljövőben a trafót rögzíteném hozzá így egyetlen modult alkotna az elektronikával.
Szerintem 2021 Q3 előtt, bármiféle HE találkozóról beszélni, túlzott optimizmus.
Az pedig, hogy ki mit vinne oda, ha lenne?
Hol élsz? Várjál még azzal, egyáltalán lesz-e. egyenlőre, ha így megy, nem igen.
Ha 2-3-4-5 mm-es bakelitra gondoltál, szerintem akad. Kérdés a nagyság. Kisebb terhelésre üvegszálas, régi, lepucolt nyák is kiváló (régi TV, monitor alaplap, akár duplán).
Az még borítékban is elmegy. A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2021
Fő a bizalom. Nagyon sok vékony karton lapot tudok most szerezni mivel a vinil amit a burkoláshoz használunk a csomagban ezt is tartalmazza. De nem tudom mivel kellene átitatni úgy, hogy merev is legyen meg ragadjanak is egymáshoz. Arról nem is szólva hogy nincs ipari prés szerszámom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |