Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   452 / 687
(#) ktamas66 válasza FAZ1 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szia!
Érdekelne a kapcsoló csomag.
(#) photomultiplier hozzászólása Márc 21, 2021 /

Sziasztok!
Elvihető Gödről ez a két Beag hangszóró.
Nincsenek túl szép állapotban, de nem szakadtak.
Van még egy hangváltó meg egy koppanasgátló is.
(#) ftirius hozzászólása Márc 21, 2021 /

15. kerből elvihető:
(#) pucuka válasza ftirius hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

A jó öreg ikertelefon kapcsoló
(#) antiktelefon válasza photomultiplier hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Üdv, érdekel, ismerőst megkérem, vegye át.
(#) Sebi válasza pucuka hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Az ikernél különbözött a két hívószám, nem kellett váltani.
A Kill (szívességi használó ) esetén, aki előbb felvette és nem őt keresték, az egy külön zümmerrel jelzett a társának.
Ilyet igazából irodákban használtak két készülék közti váltásra.
(#) Peter65 válasza photomultiplier hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szia!
Ha Antiktelefon bármiért visszalépne, engem is érdekelne.
(#) Imi65 válasza Sebi hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Keresztapámék is ilyen Kill áramkörrel voltak felszerelve, a szomszédnál volt a másik készülék, mikor ki vette fel előbb. Ha a másik felet keresték, átzörgettek...
(#) dj_bundy válasza photomultiplier hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szia!
Ha megsem jön össze engen is érdekel.
(#) BarnaPili válasza Imi65 hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

KILL= KIL
Béka tollából.
(#) antiktelefon válasza BarnaPili hozzászólására (») Márc 21, 2021 / 1

Csak hogy senkinek ne legyen igaza, KK (kétkarú) váltó a neve, természetesen szétszedtemje is van:Bővebben: Link
Innen ered a neve (saját darab)
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
(#) em válasza ftirius hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Szia, szeretném elkérni ezt a kapcsolót. Köszönöm.
(#) ftirius válasza em hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Rendben!
(#) pucuka válasza Sebi hozzászólására (») Márc 21, 2021 /

Az csak akkor volt, amikor már nagyobb házakban, panelekben kihelyzett vonalválasztók voltak. Előtte csak ilyen kapcsolók voltak, apósoméknál is a szomszéddal közösen.
(#) Moderátor hozzászólása em hozzászólására (») Márc 22, 2021

Törvénysértő dolgokról nem kell polemizálni, még akkor sem, ha már elmúltak. Egyébiránt pedig kéretik a téma címéhez illeszkedő beszélgetést folytatni!
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2021
(#) lefituta válasza photomultiplier hozzászólására (») Márc 22, 2021 /

Érdekelnének a hangszórók és a többi cucc, írtam Pü-t
(#) janigel hozzászólása Márc 22, 2021 / 1

Akkor kivételesen olyan, ami ebbe a témába illik.
Elvihető cuccok Bp. Kőbányáról (személyes átvétellel).
Érdeklődést ide várok.
Nézd meg az adatlapomat.

Az erősítő kifogástalanul működik.
(#) vargham válasza janigel hozzászólására (») Márc 22, 2021 /

Az erősítő érdekel. Holnap el tudok menni érte. Kösz.
(#) janigel válasza vargham hozzászólására (») Márc 22, 2021 /

Rendben, tiéd az erősítő.
Jöhetsz érte.
(#) szalamandra hozzászólása Márc 22, 2021 /

Elvihető hibás Optonica AC6117 12V/250W táp. Személyes átvétel Diósd vagy Bp. XV. ker. Futár 800 Ft.
(#) orbana válasza szalamandra hozzászólására (») Márc 22, 2021 /

Szia! Futárral érdekelne. A többit privátban.
(#) lefituta válasza photomultiplier hozzászólására (») Márc 23, 2021 /

Írtam pü-t.
(#) photomultiplier hozzászólása Márc 23, 2021 /

Elkeltek a hangszórók, meg a többi apróság!
(#) nyamnyam hozzászólása Márc 23, 2021 /

Ingyen elvihető cuccok csak egyben , a táskák egy kicsit viseltesek de akár szerszámos táskának is jók
(#) jani1987 hozzászólása Márc 23, 2021 /

(#) lazsi hozzászólása Márc 25, 2021 / 2

Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá.
2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül).
3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben).

Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. "U" alakú alumínium dobozra szerelt műszer + cserélhető mérendő panel. A mérendő panelek: tranzisztor, dióda, egyszerű szűrő (RLC). A műszerek skálájára házilag más beosztást ragasztottak. Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. Ismeretlen állapotú. 5 db.
(#) gyerek67 válasza lazsi hozzászólására (») Márc 25, 2021 /

Lazsi, azt hiszem, egy pár középsulis tanár az egyik karját odaadná ezért...
(#) szalamandra válasza lazsi hozzászólására (») Márc 25, 2021 /

Szia, jelentkeznék rá. Köszönöm.
(#) lazsi hozzászólása Márc 25, 2021 / 1

Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá.
2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül).
3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben).

Digitális:
Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. "U" alakú alumínium dobozra szerelt próbapanel IC foglalatokkal (a benne lévő TTL IC-k grátisz...). Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. A banándugós vezetékre 5V-ot kell adni. Ismeretlen állapotú. 7 db.

Analóg:
Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. Zárt alumínium dobozra szerelt panel műveleti erősítőkkel (741 / 709) és ellenállásokkal. Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. A tuchel aljzaton keresztül +- 12..15 V-ot kell adni. Ismeretlen állapotú, de némelyik IC biztosan rossz, cserélni kell. 7 db.
(#) lazsi hozzászólása Márc 25, 2021 / 1

1. Most jelentkezel rá.

Egy doboznyi (kb. 20 cm x 40 cm x 40 cm) '60-as ... '80-as évekből származó, különböző panel bontásra.

Konica-Minolta Magicolor 2430DL nyomtatóhoz való toner-készlet (5 db). A nyomtató tönkrement, a tonereket kiszedtem belőle. Nem tudom, hogy mennyi anyag van még bennük (bármelyik lehet majdnem üres vagy majdnem tele...).
Következő: »»   452 / 687
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem