Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Elvihető Gödről ez a két Beag hangszóró. Nincsenek túl szép állapotban, de nem szakadtak. Van még egy hangváltó meg egy koppanasgátló is.
Üdv, érdekel, ismerőst megkérem, vegye át.
Az ikernél különbözött a két hívószám, nem kellett váltani.
A Kill (szívességi használó ) esetén, aki előbb felvette és nem őt keresték, az egy külön zümmerrel jelzett a társának. Ilyet igazából irodákban használtak két készülék közti váltásra.
Szia!
Ha Antiktelefon bármiért visszalépne, engem is érdekelne.
Keresztapámék is ilyen Kill áramkörrel voltak felszerelve, a szomszédnál volt a másik készülék, mikor ki vette fel előbb. Ha a másik felet keresték, átzörgettek...
Szia!
Ha megsem jön össze engen is érdekel.
Csak hogy senkinek ne legyen igaza, KK (kétkarú) váltó a neve, természetesen szétszedtemje is van:Bővebben: Link
Innen ered a neve (saját darab) A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
Szia, szeretném elkérni ezt a kapcsolót. Köszönöm.
Az csak akkor volt, amikor már nagyobb házakban, panelekben kihelyzett vonalválasztók voltak. Előtte csak ilyen kapcsolók voltak, apósoméknál is a szomszéddal közösen.
Törvénysértő dolgokról nem kell polemizálni, még akkor sem, ha már elmúltak. Egyébiránt pedig kéretik a téma címéhez illeszkedő beszélgetést folytatni!
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2021
Érdekelnének a hangszórók és a többi cucc, írtam Pü-t
Akkor kivételesen olyan, ami ebbe a témába illik.
Elvihető cuccok Bp. Kőbányáról (személyes átvétellel). Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. Az erősítő kifogástalanul működik.
Az erősítő érdekel. Holnap el tudok menni érte. Kösz.
Rendben, tiéd az erősítő.
Jöhetsz érte.
Elvihető hibás Optonica AC6117 12V/250W táp. Személyes átvétel Diósd vagy Bp. XV. ker. Futár 800 Ft.
Szia! Futárral érdekelne. A többit privátban.
Írtam pü-t.
Elkeltek a hangszórók, meg a többi apróság!
Ingyen elvihető cuccok csak egyben , a táskák egy kicsit viseltesek de akár szerszámos táskának is jók
Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá. 2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül). 3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben). Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. "U" alakú alumínium dobozra szerelt műszer + cserélhető mérendő panel. A mérendő panelek: tranzisztor, dióda, egyszerű szűrő (RLC). A műszerek skálájára házilag más beosztást ragasztottak. Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. Ismeretlen állapotú. 5 db.
Lazsi, azt hiszem, egy pár középsulis tanár az egyik karját odaadná ezért...
Szia, jelentkeznék rá. Köszönöm.
Lehet jelentkezni a következő dolgokra. A jelen helyzetre való tekintettel a következőképpen működik:
1. Most jelentkezel rá. 2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül). 3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben). Digitális: Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. "U" alakú alumínium dobozra szerelt próbapanel IC foglalatokkal (a benne lévő TTL IC-k grátisz...). Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. A banándugós vezetékre 5V-ot kell adni. Ismeretlen állapotú. 7 db. Analóg: Elektronikát tanulók számára készített mérőhely. Elsősorban iskolába vagy szakkörbe ajánlom. Zárt alumínium dobozra szerelt panel műveleti erősítőkkel (741 / 709) és ellenállásokkal. Egyedileg készített mérőzsinórok a tartozékai. A tuchel aljzaton keresztül +- 12..15 V-ot kell adni. Ismeretlen állapotú, de némelyik IC biztosan rossz, cserélni kell. 7 db.
1. Most jelentkezel rá. 2. Én félreteszem (konkrétan kiveszem a kidobásra és megsemmisítésre ítélt cuccok közül). 3. A járvány lefutása után (ha be lehet jönni a munkahelyemre) eljössz érte (Bp. Lágymányos, munkaidőben). Egy doboznyi (kb. 20 cm x 40 cm x 40 cm) '60-as ... '80-as évekből származó, különböző panel bontásra. Konica-Minolta Magicolor 2430DL nyomtatóhoz való toner-készlet (5 db). A nyomtató tönkrement, a tonereket kiszedtem belőle. Nem tudom, hogy mennyi anyag van még bennük (bármelyik lehet majdnem üres vagy majdnem tele...). |
Bejelentkezés
Hirdetés |