Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha a postázás megoldható, akkor érdekel.
Párszor meghirdettem az Univerzum első kétszázötven példányát (némi hiányossággal vegyes állapotban), a végső határidő április vége. Utána tüzelő lesz belőle, vagy papírhulladék. Elérhető Agárdon, vagy Újpesten.
Nem mehetek a Postára, illetve nincs megfelelő dobozom.
Üdv.
A "lejátszó" alatt, no meg a "rögzítő" alatt mit értesz? Valami magnó-deck vagy ilyesmi?
Legutóbb én jelentkeztem rájuk novemberben, de akkor valahogy nem kerültek fel Agárdról, így el is felejtődött a dolog. Ha Újpestre feljutnak a magazinok, akkor elhozom őket. Ha nem, akkor mehet tüzelőnek
Egy csomagtartónyi Indóház, és Ezermester ismét vihető.
Fenntartva azt az opciót, ha Jurij Dolorugij előkerül (remélem nincsen semmi baja), akkor olvasás után kicserélitek egymás között. Pest (környéken még házhoz is viszem, inkább mint kipakolom). 3 hete van a csomagtartóban összepakolva, gumit kellene cserélnem, bevásárlásban is zavar, stb... A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2021
Idézet: „A két kékkabátos DDR Kingston kellene Electronix-nek. A két kicsi 30 pines antiktelefon-nak. teszti esélyes a maradékra. Rendben?” Elígértem. Változtatni csak a másik engedélyével.
Hali!
A képen láthat műhold vevő, ha valakit érdekel, postaköltségért elküldöm. Tápegység nincs. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2021
Szia!
Amennyiben vállalod a postázást (én fizetem!), engem érdekelne.
Hali!
Már hogy feladom e a postán? Természetesen. Kb. 2800 HUF Küldjél címet priv. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2021
Hali, érdekelnének a walkmanek. Ezeknél sem megoldható a postázás, vagy más küldési megoldás? Mondjuk nem muszáj most, ha ki sem léphetsz otthonról, nekem nyáron is megfelel, ha addig elállnak nálad. Érdekelne amúgy az állapotuk, illetve ha tudnál róluk képeket készíteni, megköszönném.
Idézet: „Van pár kiló audio kazettám, ami csak a helyet foglalja.” Idézet: „Adok mellé néhány lejátszót, meg egy rögzítőt” Szia! Köszönettel érdekelne, személyesen átvenném, ha én jövök a sorban. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2021
Sziasztok!
Nem elektronika, de műhelykellékként szerintem belefér a tematikába. A napokban kaptam egy kerékpár alkatrész vevőjétől, nem tudtam meggyőzni, hogy ennyit két élet alatt nem használok el.. 2021. februári és júliusi szavatosságok vannak rajtuk, lehet ezért akart szabadulni tőle, de igazából kétlem, hogy túl nagy baja lenne a ráírt dátumon túl. Tehát a készlet erejéig (3 db) elvihető olaj- és zsíroldó hatású kézmosószer (régebben talán Ultraderm néven futott, a színe pont ugyanolyan). Átvétel 14. kerületi lakásomnál (Stadionoktól kb. 5 percre). Munkaidőben is, mert 19-éig home office-ban leszünk..
Meg nem romlik, életed végéig nem használnád el még az első tégelyt sem (pontosan ahogy irtad).
Nemes felajánlás. Volt vasutasként lehet találnék még Ultradermet itthon, csak már ritkán csinálok már hasonló munkákat.
Nekem ma jól jött, hogy volt ilyen itthon. A Swiftben cseréltem sebességváltót, kicsit olajos/zsíros lett a kezem.
Off, de ide kapcsolódik.
Én mosogatószeres dörzsi szivaccsal szoktam ilyenkor kezet sikálni.
Én olyat keresek már rég óta, ami zöld tubusban van, mint a fogkrém, de nem találok sehol.
Olyat már nem fogsz találni mivel a gyártó EVM Egyesült Vegyiművek 2014 évben megszűnt.
Hasonlót már csak tégelyesben lehet néha elérni.
Sziasztok!
A képeken látható eszközök ingyen elvihetőek Százhalombattáról. A NAS-ba nincsenek merevlemezek. Mind a két eszköz működik.
Én nagyon örülnék a Nas-nak.
2 hét múlva személyesen elmegyek érte. Ha addig nem akarod tartani akkor megkérek valakit hozza el tőled. A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2021
Ez az én módosításomra vonatkozott?
Rendben, a NAS-t félretettem neked.
A többit privátban beszéljük meg.
A PNA-t köszönettel venném gyűjteményembe.
Az Ultraderm ugyanolyan jó, szólj, ha kell.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |