Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Idézet: „A bal fölső egy hatalmas kincs, én egy vagyonért vettem meg, nem kevés keresés után.” Hát ez az ! Nekem egy kávé is többet ér, neki pedig meg lesz az a könyv amiről már szinte lemondott. Én ennek nagyon örülök. Ezért szuper a fórum. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2021
Ha valaki nagyon-nagyon-nagyon vágyik egy ilyen könyvre, lehet, hogy én is megválok az enyémtől. 3. átdolgozott kiadás, 1981.
Analóg és digitális áramkörök?
Nagyon-nagyon vágyom rá!
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Az analóg és digitális áramkörök nekem is megvan, de egyelőre nem válok meg tőle. Ellenben felajánlom a 3 részes Elektronika alapjait. Én középiskolában abból tanultam az elektronikát. (A 3. rész volt a kedvencem.) Felteszem ide, innen elvihető.
Szi,
Elmennék az óráért
Rendben a tiéd.
Ezt nem kéred?
Ment pü.
Sziasztok !
Ezek is elvihetők kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok !
Engem érdekelne a router. Holnap érte is mehetek.
Ilyen USB-s digitális "ventilátor-órám" nekem is van.
Valójában én kaptam, de rögtön nekiadtam a gyereknek, mert ez többnyire inkább laptophoz való - és persze nyáron.
A gombokért elugranék, ha lehet és ha lehet, akkor ma valamikor. Még az időpontot nem tudom, mert kicsit szerelgetek a XVIII. kerületben. Telefonozok, jó?
Köszi!
Feltölteném, de 8 mega a korlát. Tömörítve is több.
Erre megoldás a toldacuccot.hu például. Ad cserébe egy linket, amivel le lehet tölteni.
Sziasztok !
DVD filmek. Elvihető Bp. Kőbányáról, de válogatás nélkül csak egyben az egész. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2021
A szokásos helyen mindenki megtalálja. Aztán vagy letölti, vagy nem, nekem megvan eredetiben is, szóval...
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2021
Moderátor által szerkesztve
Nokia C2-00 ház, billentyűzet Újpestről. A hátlap kameraablaka törött. Nincs posta.
Szia,
ha megyek a könyvekért, elvinném a koaxokat is - köszönöm.
Valakinek esetleg elfekvöbe lenne règi ezermester újság azt szívesen fogadnàm
Van.
Ugyan Jurij Dolgorugij-nak igértem és bepakolta a csomagtartóba az Indóházakkal együtt. Kolléga már egy hónapja nem mutat életjelet, ami a mai viszonyok között eléggé aggasztó. Viszont bevásárlásban, gumicserében, stb. eléggé nagy kényelmetlenséget jelent... |
Bejelentkezés
Hirdetés |