Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elvinném ha postázod, természetesen a postát fizetem.
A DCF vevőkre gondoltam, azt elfelejtettem leírni.
Sziasztok!
Rég félretett P4-es félgépemet adnám tovább. Alaplap doboza, telepítő CD megvan, a procihoz sajnos nem találtam meg a hűtőt. Amikor elraktam még működött. Alaplap: Aopen i915pa-e CPU: Prescott 3200MHz RAM: 3*256MB Bp IX. kerületben a Boráros térhez közel, vagy hétköznap a Móricz Zs. körtéren átvehető, nem postázom.
775-ös foglalatban Pentium Dual-Core procival is elmegy? Esetleg egy képet róla?
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2021
Sajnos nem támogatja, csak a Prescott magos procikat.
Rendben, de nem vinnéd el a többi dolgot is?
Rendben, a tiéd lehet, ha fakezű fórumtárs lemond róla.
A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2021
Írj egyet privátban nekem, és megbeszéljük.
Sziasztok,
ingyen elvihető az alábbi 3 kábel. Hálózati 3 eres vezetékkel,nem a Magyarországon használt csatlakozókkal az egyik felükön. A másik felén pc táp csatlakozós. Székesfehérváron személyesen vagy postán megoldható "felár" ellenében. Köszönöm szépen!
Holnapután (05. 12.) járok Fehérváron, el tudom hozni, ha addig lesz észak-pesti jelentkező. Nekem nincs rájuk szükségem. Kérek telefonszámot PÜ-ben.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2021
Nekem is van ilyen "angol" dugós PC kábelem. 10+ db. Elvihető Békéscsabáról.
Máshol hirdetnek Pécsről, Paksról ingyen elvihető Unitra Diora Contessa és DMP-404 rádiókat:
link A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2021
Sziasztok!
A laptopom kijelzőhöz vezető kábele kidörzsölődött, rövidzáras lett, ki kellett dobni (eBay-en 8000). Vitt a kijelzőn egy chipet (kijelző 30000). A laptop alsó részét ha HDMI-vel rákötöm egy kijelzőre, akkor sem ad képet, és 10 másodperc után felpörgeti maximumra a ventilátorát. Jó laptop volt egyébként, szerettem nagyon. Aki lát benne lehetőséget, vigye. ASUS K55VD i7 Q3610 CPU, Geforce 610m 2 GB GPU.Ha valaki megpróbálja feléleszteni, egy 320-as HDD-t és 4+8Gb DDR3 RAM-ot is adok mellé, ha csak alkatrésznek kell, akkor ezeket viheti más is (aki a gépházat viszi, az dönti el). Egyelőre csak személyes átvétel, Egerben.
Szia! Ha esetleg posta is mehet engem érdekelne. Láttam, hogy egyenlőre nem szeretnéd.
Üdv, ismerősöm ott van, lehet el tudná hozni.
Sziasztok! 2 db régi üres PC ház , egy megviselt 478-as alaplap , egy régi monitor elvihető.
Szia! Én elfogadom. Békéscsabán át is veszem egy elöre meg beszét helyen.
Nagyon jó. Már a kukával szemeztem. Holnap összekészítem és kereslek.
Más nem kell? Van egy nagy doboz PC -s cuccom összekészítve.
Ha elhoznám akkor is inkább csak dísznek.
Ha a memóriát nem kell Gabónak, akkor azt elfogadnám, mert abból mindíg hiány van...
Persze én sem ott lakom, ezért egy postai közbenjárást majd szeretnék kérni valakitől. Kezd kicsit sok lenni a HA
Igazabol el hozhatok mindent pc cucok is jőhetnek.
Képeken látható kötetek, kék és fehér ürgebőr kötésben elvihetők, Bp. XV. ker, Diósd vagy futár.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |