Fórum témák
» Több friss téma |
Az STP10NK60Z elvileg kapható műanyag tokozással is (fullpack): STP10NK60ZFP
Sziasztok! Teljesítmény FET-et, ami áteresztő elem szerepét tölti be tápegységben, lehet cserélni "izmosabb" IGBT-re? Ebből van itthon sok....
Szia!
Általában az IGBT lassabb kapcsolási idővel rendelkezik, ezért nem mindig építhető be FET helyett.
Ez egy szabályozható tápegység soros áteresztő eleme, semmi impulzus nincs csak elfűt x wattot kis feszültségre szabályzáskor. Sajnos FET nincs IGBT viszont van. Betehető helyette?
Mivel az IGBT bipoláris (C-E) kimenettel rendelkezik ezért nagyobb feszültség esik rajta, mint egy FET-en. Persze egy áteresztő tápnál ez nem lesz nagy hátrány.
Köszönöm a választ, akkor megpróbálkozok vele. Üdv
Sziasztok!
A BF961-et lehet-e helyettesíteni BF998-al? Elvileg csak a tápfeszben látok eltérést. Köszönöm a segítséget.
Szia!
Az eredeti elérhető hazai forgalmazónál: Bővebben: Link.
Szia!
Itt olvashatsz egy vitát az IGBT lineáris alkalmazhatóságáról, szintén műterhelés kapcsán. Ami nekem lejött ebből, hogy nem szerencsés választás az IGBT.
Szervusztok
Egy xbox one s gépezetben kellene cserélnem a TPN8R903NL,LQ jelzésű alkatrészt, nem tudom mivel lehetne helyettesíteni , ami kishazánkban is kapható.Ebben kérném a tapasztaltabbak segítségét, amit előre is köszönök
Szia! Ez az adatlapja. Szemely szerint en ilyesmi feteket rossz laptop alaplapokrol szoktam bontani, mert legtobbjuk meg logic level mosfetek. Konkret tipust nem tudok ajanlani, de nezz szet otthon. Lathatod adatlap utan a labkiosztast stb.
Köszönöm a választ!
Sziasztok!a következő fetek helyettesithetők valamivel amit a hestoban is lehet kapni?FQU 4 N 20 L , FQU 5 N 20 L , FQU 7 N 20 L , FQU 10 N 20 L , FQU 12 N 20 L , IRLU 210 A , IRLU 230 A .
Köszi a válaszokat.
Szia!
Adatlap alapján kereshetsz helyettesítőket. Keresésnél a karaktereket szóköz nélkül írd be. A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2021
Probáltam de hestorban nincs helyettesitöje egyiknek sem.
Szép napot!Az lenne a kérdésem hogy a TK6A65D Silicon N Channel MOS Type,helyettesíthető-e a 2SK2843-al?Köszönöm.
Van egy smd FET 01AH jelöléssel.
Valószínüleg IRLML6402 ... Sajnos egyik sincs a hestore-ban... Mivel tudnám helyettesíteni ami az előbbi boltban is beszerezhető? (PICKIT3-ba kell egyébként)
A HQ-nál van raktáron
https://www.hqelektronika.hu/p-mos-smd-20v-37a-22ap-13w-0050r-22a-irlml6402 A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2023
Sziasztok!
Pioner GM-x502 -es be helyettesíteném ezt a MosFEtet IRFIZ44G tudtok valami helyettesítőt? https://datasheetspdf.com/datasheet/IRFIZ44G.html Köszönöm a segítséget
IRFIZ44N-nel nem helyettesíthető?
https://www.hqelektronika.hu/n-mos-55v-31a-45w-0024r22a-irfiz44n Az kapható. (Az adatlapja alapján kb. ugyanaz) A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2023
Igen azt én is megtaláltam, csak nem tudom, hogy tényleg jó-e helyette.
Sziasztok. Egy e roller vezérlőt próbálok életre kelteni, az egyik FET zárlatos. RU75N08R a típusa. Kínából rendelhető, viszont azt szeretném tőletek kérdezni, létezik-e itthon kapható kevésbé kínai helyettesítője? Az se baj, ha nagyobb amperes. Tudnátok ebben segíteni? Köszi.
Szia!
Bővebben: Link szerintem ez jó lehet |
Bejelentkezés
Hirdetés |