Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nekem nincs oltási papírom. Ezért az udvar árnyékos sarkába kérnék egy sörpadot, egy tálca sörrel.
Na jó tüske is jöhet mellé. Majd azzal oltogatok. A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2021
Elfogadják a telefonos appot is! Sokaknak nem jött még meg a kártyájuk.
Inkább azért szólok , hogy eltöröljék addigra. Mármint az igazolást.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2021
Ne reménykedj, mert biztosan nem törlik. Sajna. Nekem szeptember eleji fesztiválom van már nagy koncerttel, ahol a belépés a rendezvény térre csakis kártyás lesz. Jelenleg csak esküvőn megengedett ag oltatlanok beengedése illetve 500 főt meg nem haladó szabadtéri kulturális eseményen, de azoknak akik nincsenek oltva, maszkot kell viselniük az eseményen is. Jelen tényállás szerint per pillanat ez érvényes.
Az az új útlevél. Akinek van szabad, akinek nincs rab.
Akkor szabadulólevél , vagy a" leszerelőkiskönyvem "
Neked még megvan?
Szerencsére szabaduló levelem sosem volt , a leszerelőkiskönyvem-et meg pár éve még az iratok közt láttam a fiókban
Nekem valahol még a katona igazolvány megvolt. Multkor kezem ügyébe akadt. Azzal Tamás biztosan beenged.
Akkor csak az esőmentes napért szólók majd fel.
Kérjük, hogy a beszélgetés ne menjen el politikai irányba!
ok, gyerekeknek gondolom nem szükséges az igazolvány
Sajnos, idén nekem messze van.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2021
Természetesen nem kell a gyerekeknek, amennyiben a szülő/kísérő rendelkezik vele. Ez olvasható is a művház linkjén. Érdemes figyelni az aktuális rendeletet, ez később változhat.
Granpa: Ó, sajnálom!
Jani! Addig még beszerezheted, illetve enyhülhetnek a szabályok.
Remélem addig változni fog valami és akinek nincs igazolásuk, ők is jöhetnek majd.
A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2021
Illetve más az, amikor valakinek az orvos mondja hogy inkább ne oltakozzon, vagy csak macerás megszervezni.
Folyamatosan követjük a szabályokat, és azok messzemenő betartásával igyekszünk megjelenni.
Berettyóújfalu piac, szombaton nagy tömeg. Oda nem kell kártya. De épületen belül igen. Esküszöm semmit sem értek.
Én meg azt nem értem, hogy most akkor Zsákán laksz hát, vagy Dunántúlon?
Haza jöttem. Pár dolog változott azóta. Házat keresek egy fix összegen belül de vagy nincs megosztva a közmű mérő vagy pedig még nem költöztek ki belőle. De nem akarok offolni így zárom is a témát.
Pedig már a reklámok is be vannak állitva.
Szerintem az akkor betartandó szabályok maximális betartása alapján fogunk megjelenni és viselkedni. De ez nem is lehet kérdés, szerintem... A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2021
Én a telefon alap böngészőjét használom és nem látok reklámot.
Idézet: „Haza jöttem.” Most akkor már szerintem alíg érti valaki, hol laksz hát. Végleg hazajöttél? vagy csak pár dolog még maradt amit elviszel? Itt keresel házat, vagy Dunántúlon? |
Bejelentkezés
Hirdetés |