Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Gondolom a táprészében van, igy amit linkeltél az nem igazán jó, mert csak 200Vac.
Inkább valami X2-ben gondolkodnék, persze ha befér... Ha nem a táprészen van, akkor persze mások az igények. A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2021
Írta, hogy időzítő . . .
Ha időzítő, akkor DC. Ha 200 Vac, akkor 280 (250) V DC. Szerintem.
Úgy néz ki, hogy nem 555 alapú az időzítő. Olyan IC-ket látok rajta, hogy 14541B/XAA201, 14077B/PMR723, 14093B/XAO117. Rákerestem, hogy mik ezek, de nem találtam hasonlót meg ezekről sem semmilyen adatot. Ez egy EKUNA TA95-ös időzítőben van. Ha van valami infótok erről, azt megköszönném.
Az egyik lába amúgy a bemenő 230V egyik lába. Sajna ezek a szögletesek nem férnek bele. A feltöltött képen az ellenállások mellett volt eredetileg a kondi az egyik végére visszahajlítva a másik lábát. A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2021
Azt hiszem, jobb híján megpróbálkozom ezzel.
Azt remélem, hogy tudom úgy hajlítgatni a lábakat, hogy elférjen.
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy Arduino Nano-t USB kábel nélkül lehessen vásárolni? Pl. ezt: https://www.hestore.hu/prod_10035527.html
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ez az ellenállás pontosan mekkora értékű: Bővebben: Link A keresőben a 3mΩ értékre szűrve ezt listázza ki, nekem ilyen érték kellene. Viszont az adatlapján azt írja, hogy: 3mΩ, 3MΩ Most akkor ez 3 milliohmos, vagy 3 megaohmos lenne? Egyszerre mindkettő nem lehet.
Hello! Természetesen sületlenség van leírva. Ha megnézed az adatlapját (mellékelve van) akkor láthatod, hogy ezt a típust 10 Ohm és 10Mohm tartományban gyártják. ( A 3milliohm értékben egyébként sem lenne értelme egy ilyen anyagú és kivitelű ellenűállásnak.) De 3 milliohm értéket akár egy nyomtatott áramkör sávján is kialakíthatsz, ha nem figyelsz..
Értem, igazad van tényleg.
Akkor hiába örültem, hogy találtam ilyen kicsi ellenállást.
Kedves Andralin!
Köszönjük az észrevételt, az ellenállás 3MOhm-os, (mega ohm, ahogy a termék megnevezésben szerepel). Az adatlap táblázatában szereplő adatot javítottuk, köszönjük!
Szia! Az ic-re így keress: CD4541, 4077, 4093!
Kedves Josi777!
Felvettük a kapcsolatot a beszállítóval. Nem először merül fel ügyfeleinknél ez a kérdés, elsődlegesen nagykereskedelmi ügyfelek fordultak hozzánk ugyan ezen igénnyel az elmúlt időszakban. Igyekszünk megoldást adni rá rövidesen.
Az ESP12-ADP panellel kapcsolatban kérdezem, hogy valóban AMS-1117 LDO-t lehet ráforrasztani? Hasonlót vettem pár éve Kínából, ahhoz HT-7333 való. (A két LDO azonos tokozású, de más a lábkiosztásuk.)
Sziasztok
Ehhez a szivattyúhoz milyen csövet lehet csatlakoztatni?
Szia! A cikkszámra neten rákeresve vannak méretek, leírás szerint 8,5mm a csonk átmérője. Szerintem a 8mm-es PVC cső jó lesz hozzá.
Hello! príma tygon csöveket lehet kapni, akár a helyi "gazda boltban" is.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy STP110N8F6 típusú Mosfet beszerzésére van-e lehetőség?
Köszönöm!
Kedves Márk!
Köszönjük az érdeklődést. A kért alkatrészt felvettük a kínálatba. Várható első készletre érkezése kb. 8-10 nap. Bővebben: STP110N8F6 (N-MOSFET, 80V, 110A)
Ez aztán a gyors megoldás! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy az éppen aktuális készlethiány ne blokkolja a többi tételt? Pl. a beállításoknál be lehessen állítani, ahogyan pl. áfás vagy áfa nélküli árat mutasson, így lehetne egy olyan opció, hogy ami teljesíthető, az kerüljön kiszállításra, vagy csak egyben, azaz legyen megvárva a hiányzó tétel raktárba érkezése. Vagy legalább figyelemfelkeltőbb módon legyen jelezve, ha éppen nincs, mert különösen több tételnél könnyen elkerülheti az ember figyelmét, hogy nem zöld, hanem sárga az a kis "bigyó". És a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordult már olyan, hogy a megrendeléskor még volt belőle, de a feldolgozáskor már nem, és hát elég kellemetlen, amikor borul a terv, mert egy kevésbé fontos alkatrész vagy eszköz, stb. miatt nem érkeznek meg azok az alkatrészek, amiknek amúgy nem lenne akadálya.
Tisztelt Hestore!
Valamelyik évben karácsonykor a rendelés mellé kaptunk egy hóembert. A hóemberben található egy mikrofon, és ennek a cikk szám érdekelne rendeléshez. Van erre lehetőség ? Köszönöm Attila
Szia! Ez lehetett benne a méretei alapján:
Bővebben: MCE100E
Köszönöm segítségedet, bolt válaszára is kíváncsi vagyok.
Ha igazad van úgy is megerősítik. A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2021
Kedves Monster02!
Köszönjük a türelmet. Igen, megerősítjük, hogy a hóember ajándék áramkörön lévő mikrofon az MCE100E típus volt.
Igazán nincs mit, én köszönöm a választ.
Sziasztok!
A minap vásároltam két darab ilyen piezo hangszórót a store-ból: PT1-1010 (Q85H75) Van ehhez esetleg valamilyen adatlapja valakinek? A hangszórók teljesítménye érdekelne elsősorban...
Sziasztok. Lehet buta kérdés, de esetleg valaki tudna nekem segíteni hogy a Hestor illetve más forrás tud e nekem Irgp4063D nevezetű vagy azt helyettesítő igbt ? Ugyancsak ilyet vagy helyettesítőt keresnék Tlp352 opto ugyben. Köszönöm előre is a segítséget.
Sziasztok!
Ilyesmi sorkapcsot keresek a boltban de nem találom. Más néven lenne vagy nem kapható?
Igazán nem akarnák követelőzni, de, sem itt, sem a hivatalos info@hestore címen nem kaptam választ a kérdésemre... Ha a hangszóróhoz nincs adatlap az is egy válasz lenne.....
"A minap vásároltam két darab ilyen piezo hangszórót a store-ból: PT1-1010 (Q85H75) Van ehhez esetleg valamilyen adatlapja valakinek? A hangszórók teljesítménye érdekelne elsősorban... " A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |