Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi az infót ! akkor beszerzem az IC-t, és meglátjuk.
Neked is köszi ! A tekercset először nem értettem...de látom az nem nekem szól...
Kerestem az alkatrészt, de látom a német kereskedők fel vannak készülve erre a hibára...Akkor nekem a tekercs ugye nem kell ? (megmértem, nem szakadt az L1)
Cseréld a tekercset is, attól, hogy nem szakadt, még “megsülhetett”. Az a tuti, ha azt is cseréled. Filléres alaktrész, szóval bőven belefér.
Üdv, Palkó. A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2021
Szia!
Az ellenállás lehet 22, 33 vagy 47 Ohm, 3W huzal ellenállás, a tekercs pedig 470uH. Üdv, Palkó.
Köszi a választ!
A három ellenállás érték közül szerinted melyiket lenne nekem a jó? Üdv,bobo
Szerintem próbáld a 47Ω-ot és ha nem megy akkor a kisebbeket sorban.
Ahogy zolika60 írja, de lényegében bármelyiknek jónak kell lennie.
Üdv, Palkó.
Köszi szépen a segítséget palko0125 és zolika60.
Üdvözlet.
Segítséget kérnék egy 3 éves felültöltős Whirlpool mosógép ajtajának kinyitásához. A ruha benne az ajtó nem nyílik már 4 órája. Hibakód FDH. Kézzel hogy nyitható? SOS!
Elnézést hogy csak most válaszolok, nem volt időm foglalkozni a géppel ezért nem reagáltam! Köszönöm az infót, megnéztem és jó a fűtőszál. Próbáltam egy másik fűtőszállal és ugyan az a helyzet.
Kicseréltem a 3 alkatrészt, de semmi változás, teljesen "néma" a penel. Van-e további hibakeresési
- javítási - ötleted ? (vagy bárki másnak )
Szia!
A diódákat is ellenőrizd a körben. Elvileg van egy 200V-os zener a primer körön. Mérd meg, hogy megvan e a DC 300V (vigyázz! Életveszély)
Ok, természetesen leválasztó trafóval mérek ! (majd hétvégén...) Az ACS1026T nem lehet hibás ?
Az valami perifériát kapcsol, nem játszik szerepet a tápegységben. A tápot kell életre kelteni, mert ott van gond.
Sziasztok! Ignis Itl5100 mosógéppel kapcsolatban szeretném kérdezni, nem pörög fel a centrifuga! Állítólag behatás érhette az ékszíjtárcsát a tulajdonos gépbe történő bele rúgása által,szerintetek lehet-e ez az estleges deformitás a hiba oka. Vagy inkább ékszíj, szénkefe,szivattyú ,vezérlőpanel. Az az igazság a gépet én nem láttam
a fiam nézte meg ! Köszönöm a segítséget,előre is!
Igen ez volt a hiba oka. Le lett véve ,és ki lett egyengetve a szíjtárcsa.
Sziasztok!
Egyszerű a probléma, bár ilyennel én meg nem találkoztam. Egyik vezeték leszakadt a kezemben, míg a másik elégett kis részen. Ez a típusú csatlakozóház teljesen kettébontható? Mi a típusa? Ha kapható lenne itthon.. AWE 50510
Szia!
Fel lehet nyitni a tetejét, úgymond a képen nézve a vezetékektől jobbra nyílik. Vannak fülek, amiket ki kell pattintani és nyílik. Aztán a késes érintkezőbe vissza tudod nyomni a vezetéket. A típusát nem tudom én sem. Én is találkoztam már számtalan ilyennel. Üdv, Palkó.
Köszi a gyors választ!
Idáig én is eljutottam az előbb, de már nincs a közelemben. Ki lehet ezt annyira nyitni, hogy az érintkezőket is felcserélhessem egymással? Vagy egyáltalán az lehetséges? Ugye 6-ból 5 van csak használatban, és az egyik megégett.
7-ből van csak 6 használvan nem!? 6 vezeték minimum van.
Igen, egyébként az érintkezőt is ki tudod cserélni. Olyan az érintkező, mint egy “szakállas horog” visszafelé irányban van két karom, azokat kell benyomni és ki tudod húzni.
Szia.
Ha már megégett, akkor nem lehet visszarakni és nem is szabad. Ezt vagy úgy szoktam javítani, hogy a csatlakozó égett részét levágom egy fűrészlappal és a vezetéket felsaruzom, vagy ha már rossz állapotban van a csati, akkor felsaruzom az összes vezetéket és úgy csatlakoztatom egyenként. A csati levágása előtt felszámozom filctollal a vezetékeket!
Pardon! Igen, 7-nől 6 van használatban, mint a kép is mutatja.
Saruzásra én is gondoltam már. Mi a pontos mérete ?/6,3mm-es?
Igen, normál 6,3-as csúszósaru. Azt hiszem a 8-as zsugorcső pont rámegy, azzal szoktam szigetelni, nehogy összeérjenek.
Sziasztok! Sos
Indesit mosogepem konektorból is kihúzva engedi be a vizet... Mi történik ha túl tölt, mi lehet a gond ? Beragadt a szelep?
Illetve a mosopor stb tartoba engedi be. 2 szelepes lenne,
Es az egyik nyitva marad Indesit IWDE7105
Megoldódott. Tudás hiány, és ijettség.
Áram nélkül ahogy nézem a nyomás bevengedi a viszet. Ha Megtellt lezár. Így most megy
Ha még mindig vesz vizet feszültségmentes állapotban, akkor nem oldódott meg. Ez a mágnesszelep ugyanis csak elektromos vezérlésű.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |