Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hm. Ha jól értem, te akkor a védettségi igazolványról kérdezel. Az viszont (úgy látom) nem változott. Ez szerepel a mai napon a szabályban. (484/20208(XI.10.))
Idézet: „6/C szakasz 3. bek. Ha az egyéb rendezvényt zárt térben tartják, az egyéb rendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt ” És ennek változása nem szerepel a 365/2021-ben... Bár az njt naprakész szokott lenni, nem is értem, hogy ha mai nappal egy szabály (most rendelet) megváltoztatott egy másik szabályt (most ugyancsak rendelet), akkor az a szöveg a mai nappal miért nincs már megváltoztatva... (mert a maszkviselésről még a tegnapi szöveg szerepel ma, pedig 3.-a van) Mondjuk, mivel ma lép hatályba, és tegnapi a döntés, lehet, hogy épp most irkálják át az njt-t, aztán már pár óra, és látjuk. A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2021
Na, most már a változott szöveg szerepel. (Délután 5-kor)
Továbbra is kell védettségi a zárt helyen megtartott rendezvényn -pl. 484/2020(XI.10) A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2021
Idézet: Ez egy ma kapott levélben szerepel , A kultúrház az szabadidős létesítmény ? „- Védettségi igazolvány nélkül lehet belépni a vendéglátó üzletekbe, a szálláshelyekre, a szabadidős létesítményekbe” Idézet: „"A kultúrház az szabadidős létesítmény?"” Reméljük a jogalkotók pár napon belül tisztázzák ezt a kérdést.
Ugyanabban a levélben (pár sorral lentebb) szerepel az is:
Idézet: „A sportrendezvényeket, a zenés-táncos rendezvényeket és a zárt térben tartott, vagy az 500 főt meghaladó, szabadtéren tartott egyéb rendezvényeket továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni.” A kultúrházban megtartott az zárt térben megtartott.
Tisztázva van. Be is linkeltem a szabált. Hogy nektek ne kelljen keresni. De szó szerint is idéztem az idevonatkozó részt. Hát olvassátok már el...
De tessék akkor újra: Idézet: „6/C szakasz 3. bek. Ha az egyéb rendezvényt zárt térben tartják, az egyéb rendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt” És akkor a rendelet linkje is újra: 484/2020(XI.10) A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2021
Azért ne kezdjünk politizálásba, ha lehet!
Berettyóújfalu piac egy szombati napon. Mintha ingyen osztás lenne annyian voltak. Se maszk se védőtáv. Ennek több hete.
Az egy nyílt piac amiről szó van egy zárt közösségi létesítmény. Nem egy a kettő...
És az egyiken van tető, a másikon meg nincs...
Szeretnék Tőletek pici segitséget kérni.
Ma (ismét) nagylelkű felajánlást kaptunk ingyen vihető témakörben. Két fénymásoló, szünetmentes, csöves csővoltmérő, félt tucat alapműszer, ipari mennyiségű kábeljelölő/puffer elkók, stb... Kérlek, amit kértetek, azt vigyétek is el. Aki kért valamit, de nem viszi el, azt (majdnem mondtam, hogy hová tesszük neki)... Nagyon nagy gond kezd lenni a logisztika, és a felesleges tételek csökkentik a rendezvény értékét növelő a bemutató tárgyak mennyiségét. @mohinger: Azon gondolkozom, hogy a "nem elektronikai hulladék" kategóriás "ingyen vihetőket" külön asztalnál tartanám, hogy olyan vigye el legalább, aki tudja mi a bánat az, és tud kérdezni...
Kedves Fórumtársak!
A szakmabeliekkel és az intézmény vezetőjével egyeztetve, a rendezvény bárki számára szabadon látogatható, védettségi igazolvány és maszk viselése nem kötelező. Hamarosan az intézmény honlapján is meg fog jelenni az új plakát és a módosítás.
Basszus. Akkor minek oltattam be magam?
Ezeket csak konkrég igény esetében viszem Csabára:
KIN-325A UPS Sharp Z20 fénymasolo Erről nincsen kép, de nem asztal méretű, talán még kézben szállitható: Rank Xerox 1WC fénymásoló.
Be kell előre regisztrálni , vagy elég megjelenéskor "bizonyítani" hogy miért jöttem ?
Elég, ha itt jelzed. Köszi, hogy eljössz!
A következő listába beleírlak téged is. Hozol valamit kiállítani?
Pár db nixi és vfd órát viszünk, Balog Tibivel (Bbtibike ) és a fiával megyünk , de lebeszéltük Madzagos mesterrel az ő asztalán elférünk .
A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2021
Várunk szeretettel! Az asztalok lefoglalva a nixie-s csapatnak!
Kedves Fórumtársak!
Frissítem a jelentkezők listáját a fórumból. Eddig jelezték, hogy jönnek/jönnének: ha4023 +3 fő Gery78 Attila madzagos granpa misi77 RoboKaland Inhouse Ecopityu Gafly Sany rectamas? mnyugger? nagy hoho? pucuka+1 fő? Mrscottt21 Yohnsee nemgyuri jani1987 varttina zoleen kaqkk +2fő mohinger Korábbi hozzászólásomban Bővebben: Link írtam a várható programot, most örömmel jelentem be, hogy Bereczki Lajos, aki a Muzeális Rádió Gyűjtők Klubjának tagja is eljön és kiállít pár csodaszép régi rádiót a páratlan gyűjteményéből. Természetesen, ahogy az elmúlt években is, az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, valamint tapasztalataink szerint jóval többen szoktak jönni, mint, akik jelzik, ezúttal már nem csak a fórum keretein belül. Jelenleg így fest a nagyterem beosztása, egyre több a kiállítónk, de még vannak szabad helyek A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2021
Nem, ő csak rádiókat, azokból is inkább a háború előttieket.
Ha lesz helyem még a kocsiban, ami még erősen korlátozott, akkor beteszek én is egy ilyen jellegű régi műsorvevő rádiót, tetejét fel lehet nyitni, meg lehet nézni.
Van egy magnóm, amit odaadnék egy igazi gyűjtőnek.
Van Terényben egy magnó múzeum. Nagyon jófej az öregúr.
A Barna Zsolt, szintén hobbielektronikás, gyűjti a magnókat, ha gondolom eljuttatom hozzá, szokott hozzám járni Tarjánból.
Ok! Elviszem Vagy 20 kg. Vörös Szikra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |