Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ha nem adod nekem, adok ajándékba egy ötágú esztergált fa csillárt.
No, de akkor a két fénymásoló, és az UPS senkinek sem kell?
Azért csak rákérdeznék, mert nem sűrű darab. Lehet, hogy más gyűjtőnek meg nincs, de ő ismeri.
Például neked sincsen, szerintem...
A végén még ezt is vihetem Györökre a fa csillárral.
Má' vót', alig bírtam kihúzni az ágy alól 55 évvel ezelőtt. Nem kő. Facsillárt is tudok felajánlani, ha valaki vágyik rá.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2021
Ó, ezt egy ideje keresem elérhető áron, ha lehet, akkor elvinném...
Majdnem biztos, hogy családostól megyünk öten.
Vili bácsinak megvan mindkét verzió. A rádióval egybeépített és a sima is. Meg van olyan verzió is, amelyiknek a fejei pont befelé állnak, nem úgy, mint a többi magnónak, ezért a szalagot "kifordítva" kell befűzni.
ok. A PC-t, miért kérded ? A Sanyesz felhasználó sajna nem tud eljönni, Ő PC és GM cső fan.
A megmaradt elektronikai hulladékot hova tudom vinni a találkozó után? Haza nem akarom.
Haza és utána Egerbe. Ott nem hagyhatod az tuti.
Idézet: Ha hulladék akkor egyszerűbb rögtön a hulladékudvarba vinni , ne cipeld el a talira .... „elektronikai hulladékot hova tudom vinni”
Hulladékot inkább ne hozz, ha megkérhetlek. Egyébként az OBI-ban leadható, ami az út túloldalán van.
Korábbi kérésem: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2021
Esetleg el tudod nekem küldeni? Vagy egy 286-os lapom amibe jól jöhet.
A magnó nem üzemképes. Nincs tápja. Trafó sincs.
De szép állapotú.
Ha eljössz.....
Dolgozok valószínűleg 17.-én de Varttina kolléga valószínű megy Egerből
Sosbe vegyél ki szabadságot!!!!
Vennék, de kollégám akkor nyaral....így én nem tudok mert nincs ki vigye az üzletet...
Majd beugrik a főnök addig...
Egy napot zárva lesz a bolt. Kibírja a főnököd.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2021
Addig álljak féllábon.
Nem probléma, gondolom a trafója van kivéve, nem külső tápos.
Szerintem be tudom szerezni az eredeti transzformátort. A fedele megvan? Rádiós vagy rádió nélküli változat?
Meg van. Nem rádiós. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2021
Hú, ez nagyon szép állapotú!
Aki meg kilopta belőle a tápegységet.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |