Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ezt ma vettem, s most végeztem a javítási munkák 80%-ával, már működik a vevője is, majd talán jövőre viszek ilyesmit is a bemutatóra
Igen, ez egy újabb változata R-130M-1, itthon sima 130 és 130M-esem van, most már M1 is van a gyűjteményemben A 130M-esem totál üzemképes, azt beépítettem az R-142-es állomásomba.
Már komplettebb a 142-esem, de még azt nem fotóztam le, még van vele melóm bőven.
R130-as rádióállomásom volt.
A seregben. R130, R111, R107, UAZ-ba beépítve, sofőrrel, távírásszal. Jó kis masina volt. Vadi újonnan kaptam. Úgy emlékszem volt egy automatikus hangolású (motoros) antenna illesztő egység is. Talán pont az R130-hoz. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2021
A 130-hoz sokféle illesztő volt, az UAZ-ben ezzel volt beépítve.
Az R-111-nek az illesztője is motoros illetve mechanikus. A 107-ben saját illesztő van. Ezek egy RP és egy PK-4 egységen keresztül az R-124 rádió kiválasztó egységre is néha rá voltak kötve a gépkocsikban, s harckocsikban.
Már nem emlékszem rá, pedig én oktattam a használatát a szakasznak.
Igen Videoton volt.
Így van az R-1125 állomásként szerelve az UAZ-469B-ben, a 130 felett van az RP egység, s a fölé megy még az R-107.
Majd jövőre viszek a bemutatóra egy-két rádiót is, már csak a nosztalgia kedvéért
Köszi!
Nagyon szépen megszerkesztett összefoglaló videó lett. A média is beszámolt rólunk azóta: Behir cikk IV. VHET
A második kép, amin rajta vagyok...már el kell higgye az asszonynak!
És én is meg vagyok örökitve, ahogyan bőszen osztogatom a fórumtársak álltal ingyen vihetőként továbbosztásra szánt cuccokat.
Csak az a bazinagy fa csillár ne lenne.
Helló Eger!
Érdeklődöm, hogy mikorra tervezitek a találkozót.
Ezek is jól mutattak volna a találkozón
Jövőre majd úgy szervezem, hogy ne 4-en menjünk, mert így necces volt a pakolás
A tápon azok a kapcsolók nyomósak és így 3 állásúak?
Sziasztok!
Az idén is tervbe van véve az egri találkozó. Két időpont is felvetődött, július 30, illetve augusztus 7. A helyszín a lajosvárosi Sziget Büfé lesz, ami egy könnyen megközelíthető, terasszal és bográcsozási lehetőséggel rendelkező vendéglátó hely. Vannak asztalok, elosztók, harminc ember kényelmesen elfér. Eső elől be tudunk húzódni a terasz alá. Az időpont kiválasztásának fő szempontja, hogy melyik szombat lesz szabad. Amennyiben a Főnökasszonynak mindkét időpont megfelel, úgy a dátum kiválasztását szavazás tárgyává teszem.
Ezt egy kicsit hamarabb is közölhetted volna. Egyik napról a másikra nem tudok szabadságot kivenni. Talán augusztus 7-ére még igen de nem biztos.
Ami tuti hogy nekem is Agusztus 7 a nyerő dátum.
Jó estét.
Lehetne előre kiválasztani zeneszámokat kiírva vagy egyéb hordozón de előre akit érdekelne otthon meg tudná hallgatni jobb összehasonlítás lenne, a lényeg ugyan arról a forrásról származzon. https://www.youtube.com/channel/UC8FO7sb-Op0YdSA2ZNCbMDg/videos
Persze, de nem vettük véresen komolyan, hiszen nem voltak ideálisak a körülmények. Elsőre valami komolyabb szabályrendszerben gondolkoztunk, de aztán hagytuk magunkat sodródni az árral.
Michael Jackson jó ötlet! Mondjuk nekem a Billie Jean-től fut végig a hideg a hátamon, ha meghallom. Illetve, most a linked alapján csak megszólalt a Dire Straits. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2021
Beszéltem a Főnökasszonnyal, Neki is megfelel az augusztus 7.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2021
Hol találtad a képet? Én is kerestem, de csak ótvaros műholdképek voltak. Majd Pisti megmondja, hogy ez-e az.
Idézet: „Hol találtad a képet?” Az interneten, az álltalad definiált paraméterek alapján. Augusztus 7 szerintem is jó lehet, úgysem illik "jövő szombatra" találkozót szervezni, már ha várunk is valakit... Kajálni hol lehet a közelben? |
Bejelentkezés
Hirdetés |