Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Tehát akkor augusztus 7 szombat?
Kajálni hol lehet a közelben? Kik jönnek, hányan leszünk? Kell valakinek két fénymásoló és egy ötágú facsillár mint ingyen vihető?
Sziasztok!
A tervek szerint bográcsozni fogunk. Akinek ez nem felel meg, a helyszíntől kb. 200 méterre talál egy ázsiai éttermet. A tavalyihoz hasonlóan itt lehet jelentkezni, de előzetes regisztráció nélkül is bárki megjelenhet. Még ma készítek képeket a helyszínről. A plakát is készülőben van. A részvétel természetesen idén is ingyenes lesz. A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2021
Idézet: „A tervek szerint bográcsozni fogunk.” Ajajj... Ahogyan Gery78 kelési, és Kálmán72 főzési szokásait ismerem, 4 óra előtt ott kaja nem várható. Én meg akkor már szivem szerint bőszen repesztenék haza az M3-on. Viszont ahogy nézem, mindössze 1.6 km kellemes séta a vonattól.
Itt van pár kép a helyről, most is megy a főzés.
12:30 +/- 30 perc, hogy az asztalon legyen a kaja...
Simán teljesithető, csak 9:00-kor már égjen a tűz a bogrács alatt...
Ha csak rajtam múlik, lesz tűz. A tüzifa már hónapok óta szárad a garázsban. A hozzávalókat beszerzem, a többi már nem rajtam múlik.
Meg a húst (ha az lesz) felkockázni, bepácolni, stb. előre. Vagy 4 óra.
Nem tudom mi lesz a menü, azt sem hogy ki lesz a séf.
Krumplit is be lehet pácolni, ha éppen paprikás krumpli. Az én kérésem nem "menüleges", hanem "időleges": Idézet: „12:30 +/- 30 perc, hogy az asztalon legyen a kaja” Viszek bármit "pénz, paripa, fegyver" ami befér az autóba, ennek teljesüléséhez... Különös tekintettel, hogy tornyot is néznénk hazafelé, ha már addig elmentünk. (Többféle igénynek kell ám megfelelni...) A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2021
A séf időbeni odaéréséhez nevezettek (G&G) optimális közreműködése szükséges.
Figyelem! Menü hirdetés.
A. Gulyásleves (sertéshús, zöldségek) B. Sertéspörkölt főtt krumplival (rizzsel) C. Paprikás kolompér (Fradi-kolbásszal ) D. Lecsó (aki rizzsel szereti, párolunk hozzá) Kenyér, amennyi kell. Ha B vagy C a választás, akkor kovászos uborka is. Esetleg tárcsán sült hús még. Valamint kérem a jelentkezők feliratkozását, hogy kb. hány főre számoljunk.
Instant megyek.
+Panykó Csabi kolléga is jön. Egyébként kicsi plus: Aki tömegközlekedéssel jön (vonat és vagy busz) és sok cuccot hoz esetleg , írjon rám, szoljon ide mennyi cuccal akar érkezni és elfuvarozom a helyszínhez.
Csőmérődet ne felejtsd otthon!
Viszem azt is.
A halászléhez sem jár.
Már gyűjtöm, hogy mi kell az időben elkészülő kajához: - Kacsa szalag - 2 szög
Aki szereti, természetesen jár. Velem is előfordult, erős lecsónál.
Én a C-re, vagyis a Papírkás Kolompííírra (hogy Bihariasan mondjam ), vagy a D-re a L'ecsóra (erősen, sok füstölttel, Kálmánosan elkészítve , rizs nélkül) szavazok.
Attila biztos nem jön, mert rendezvénye lesz, két napig hangosít, örülni fog, ha túléli.
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2021
Várjál, az nem úgy van, hogy mind a négy lesz, és svédasztal?
Mert ha nem, akkor szerintem a szokásos HE gulyás sok zöldséggel. Megjelenők számától függően higitva... A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2021
Akkor lehet, hogy Kálmán előbb lemegy, és pénteken este 6-kor elkezdi a főzést, ha svédasztal lesz?!
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2021
Sajnos Békéscsabáról Egerbe vonattal eljutni és vissza, mission impossible.
Meglátjuk. Ha Pistivel tudok egyezkedni szállás ügyben akkor persze.
Sajnálom. Megnéztem a vonatokat; tragikus.
Kiegészítés: az asszony is tervez jönni.
Akkor lesz kézilány, nem a botcsinálta kuktákkal mérgelődöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |