Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ingyen elvihetőnek inkább asztal (is) legyen.
Fénymásolókat nem dobálnám bele ládába...
Elvileg minden bepakolva, laminálás is megvan.
Gergő lefoglalta a 14:00 időpontot a pestieknek hutában. Idézet: „Nyolcra érkezik Kálmán.” Úgy legyen. Meg kaja is 12:00, mert 13:00-kor indulás van pestieknek...
Szerintem Csabi és én is ilyen 8 óra körül érünk be, ez a forgalomtól is függ így meglátjuk.
![]()
Annak nagyon örülnék ha eljönnél.
![]() Üveghutát simán lecserélném kékestetői vezénylőre. Nagyon kis pisis voltam amikor jártam ott.
Az ingyen vihető cuccok nagy része, és pár bemutatásra szánt vas is megérkezett a helyszínre.
Na én is bepakoltam. Csabi készülj.
![]()
Ha hozna valaki 2 mm-es alulemezt 200 x 200 mm-es az nagy öröm lenne számomra, akár pénzért is.
Írhattad volna előbb is. Már Pesten vagyok.
![]()
És ennek az én kocsimba kell beleférnie...
![]()
Vedd ki a hátsó üléseket.
![]()
Befér anélkül is szerencsére.... de meglátjuk. Most költöztem el Egerből bőven fért a kocsiba.
![]()
De! Ma lessz, én már készülődök, van aki már úton van ha jol sejtem madzagos már elindult a sok motyóval
![]() ![]()
Köszönöm idén is Istvánnak a főszervezést, ugyan idén kevesebben voltunk de töretlenül jó volt a hangulat. Jutott hely az eszmecserének is, és a szakácsról is készült portré amit a bográcsos felett álló képen honorált.
![]() Ezúton köszönöm mindenkinek a részvételt aki eljött, pucuka kollégát ismét nagyon jó volt látni a végére elég jó kis beszélgetős délután lett belőle. ![]() Köszönet Madzagos kollégának és nagy hoho kollégának szintén a részvételt, persze a kemény mag Gafly -Granpa párosával erősítve, és persze mindenki másnak aki eljött és nem említettem most név szerint. Külön köszönet illeti meg szerintem idén Is Istvánt (Varttina) amiért leszervezte, helyet biztosított, az alapanyagot a jó ebédhez és sokszor a témát is ő szállította. Ugyan én nem vagyok profi fotós de jöjjön néhány kép. ![]()
Még több kép.
![]()
Piszok jó tarsaság gyült össze, nagyon jól éreztem magamat
![]() Külön köszönet madzagosnak a sok cókmókért, és granpa nak a huzalért, mostmár épülhetnek a szörnyek ![]()
Jó tudni, hogy a kis létszám ellenére létrejött a buli. Mi is sikeres napot tudunk a hátunk mögött. Kiválasztottuk azt a házat ami alkalmas lenne találkozó szervezésre. Benti véce van benne és az udvar kellően tágas. Asztalt és padot majd szerzek.
Meg a kajáért. Varttinának mint fő szponzor és a főszakácsnak is (kézilány nem volt).
Idézet: „Mi is sikeres napot tudunk a hátunk mögött. Kiválasztottuk azt a házat ami alkalmas lenne találkozó szervezésre.” Ez nagyon megtisztelő számunkra, de én helyetekben inkább arra fokuszálnék, hogy amit végre meg tudunk venni... ![]()
Budapest kb 77km szóval bármikor lehet jönni.
![]()
Keletre, vagy nyugatra?
Vagy délre, északra?
Székesfehérvár és Dunaújváros között. Az udvarra majd ráfér egy terep rendezés de mindent a maga idejében. Így évente többször lenne alkalom az eszme cserére.
Jó volt a tali. Sikerült 18:30ra haza érni. Köszönöm Varttinának a szervezést és a kaját. A pesti srácoknak a szakács és a segítő szerepekben vállalt munkát. Illetve mindenkinek aki eljött a családiasra sikerült talákozón való részvételt.
Aztán hazafelé a fellegekbe szálltunk.
![]() Lenézve a szomszédban arra a pár antennára nem tudtunk görcsöt kötni. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |