Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ingyen elvihetőnek inkább asztal (is) legyen.
Fénymásolókat nem dobálnám bele ládába...
Elvileg minden bepakolva, laminálás is megvan.
Gergő lefoglalta a 14:00 időpontot a pestieknek hutában. Idézet: „Nyolcra érkezik Kálmán.” Úgy legyen. Meg kaja is 12:00, mert 13:00-kor indulás van pestieknek...
Szerintem Csabi és én is ilyen 8 óra körül érünk be, ez a forgalomtól is függ így meglátjuk.
Annak nagyon örülnék ha eljönnél.
Üveghutát simán lecserélném kékestetői vezénylőre. Nagyon kis pisis voltam amikor jártam ott.
Az ingyen vihető cuccok nagy része, és pár bemutatásra szánt vas is megérkezett a helyszínre.
Na én is bepakoltam. Csabi készülj.
Ha hozna valaki 2 mm-es alulemezt 200 x 200 mm-es az nagy öröm lenne számomra, akár pénzért is.
Írhattad volna előbb is. Már Pesten vagyok.
És ennek az én kocsimba kell beleférnie...
Vedd ki a hátsó üléseket.
Befér anélkül is szerencsére.... de meglátjuk. Most költöztem el Egerből bőven fért a kocsiba.
De! Ma lessz, én már készülődök, van aki már úton van ha jol sejtem madzagos már elindult a sok motyóval ha minden jol megy, akkor mi is odaérünk 8-9 körül szikorapetivel
Köszönöm idén is Istvánnak a főszervezést, ugyan idén kevesebben voltunk de töretlenül jó volt a hangulat. Jutott hely az eszmecserének is, és a szakácsról is készült portré amit a bográcsos felett álló képen honorált.
Ezúton köszönöm mindenkinek a részvételt aki eljött, pucuka kollégát ismét nagyon jó volt látni a végére elég jó kis beszélgetős délután lett belőle. Köszönet Madzagos kollégának és nagy hoho kollégának szintén a részvételt, persze a kemény mag Gafly -Granpa párosával erősítve, és persze mindenki másnak aki eljött és nem említettem most név szerint. Külön köszönet illeti meg szerintem idén Is Istvánt (Varttina) amiért leszervezte, helyet biztosított, az alapanyagot a jó ebédhez és sokszor a témát is ő szállította. Ugyan én nem vagyok profi fotós de jöjjön néhány kép.
Még több kép.
Piszok jó tarsaság gyült össze, nagyon jól éreztem magamat
Külön köszönet madzagosnak a sok cókmókért, és granpa nak a huzalért, mostmár épülhetnek a szörnyek
Jó tudni, hogy a kis létszám ellenére létrejött a buli. Mi is sikeres napot tudunk a hátunk mögött. Kiválasztottuk azt a házat ami alkalmas lenne találkozó szervezésre. Benti véce van benne és az udvar kellően tágas. Asztalt és padot majd szerzek.
Meg a kajáért. Varttinának mint fő szponzor és a főszakácsnak is (kézilány nem volt).
Idézet: „Mi is sikeres napot tudunk a hátunk mögött. Kiválasztottuk azt a házat ami alkalmas lenne találkozó szervezésre.” Ez nagyon megtisztelő számunkra, de én helyetekben inkább arra fokuszálnék, hogy amit végre meg tudunk venni...
Budapest kb 77km szóval bármikor lehet jönni.
Keletre, vagy nyugatra?
Vagy délre, északra?
Székesfehérvár és Dunaújváros között. Az udvarra majd ráfér egy terep rendezés de mindent a maga idejében. Így évente többször lenne alkalom az eszme cserére.
Jó volt a tali. Sikerült 18:30ra haza érni. Köszönöm Varttinának a szervezést és a kaját. A pesti srácoknak a szakács és a segítő szerepekben vállalt munkát. Illetve mindenkinek aki eljött a családiasra sikerült talákozón való részvételt.
Aztán hazafelé a fellegekbe szálltunk.
Lenézve a szomszédban arra a pár antennára nem tudtunk görcsöt kötni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |