Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.
A frissítés? Teljesen. A Win 10 beszerzés? Szürke, mert az ilyen csoportos licenszeket hivatalosan nem lehet külön továbbértékesíteni. Amúgy meg keresel egy régebbi hibás laptopot ami win7 proval jött és az aljáról / bioschipből kiszeded a kulcsot, teljesen jól beaktiválja a win10 prot.
Nekem van legális Windows 10-em, dvd-vel, matricával, számlával.
Nem venni akarok, csupán kíváncsiság, hány embert húznak be megint.
Nekem meg pont tőlük van Win10-hez kulcsom, fizettem érte még a télen. Engem is érdekelne hogy mennyire legális. Az hogy szürke, számomra semmit nem mond, mert legálisat szerettem volna. Tehát fekete, vagy fehér?
Ha céged van és ellenőrzést kapsz, lehet belőle problémád, magánemberként senkit sem érdekel.
Cégesnél hologramos matricát, papírokat meg mindent kérnek ha rádszállnak, de ezt én csak másodkézből tudom. A win10 amúgy aktiválatlanul is megy, még a kényelmi funkciók is elérhetőek, vízjel is elrejthető, okkal nem erőltetik a kötelező kulcs vásárlást magánszemélyeknek. Hivatalosan ha vettél egy T430 Thinkpadet és nem teljesértékű kulcsot veszel külön, akkor az csak arra az egy gépre használható, gyakorlatilag ha átmegy rajta az úthenger (mert más nem nyírja ki ) akkor simán felhasználhatod az újabb gépeden ugyanazt a kulcsot.
Szürke.
OEM licensz emlékeim szerint csak működőképes számítógéppel adható el. Még régebben egy hardver fődarab is elég volt, aztán szigorodott a rendszer. A legújabb előírásokat már nem ismerem. A dobozos és az OEM között lényeges különbség, hogy a Microsoft csak az előbbihez ad támogatást, az OEM licenszhez a forgalmazónak, gyártónak kell biztosítani.
Sziasztok!
Ismeri valaki a "Klarstein" márkanevet? Magyarul semmit nem találok róla(igazából weboldala sincs). Nagyon tetszik a "Klarstein Victoria" konyha , de nem tudom érdemes-e érte pénzt adni, vagy valami "no name" márka parasztvakítós dizájnnal.
Biztos, hogy nem kamu, féléve vettünk egy "Karlstein" kis kombinált hűtőszekrényt, nagyon szép piros színű. Tökéletesen működik, a garanciajegyen kívül minden ismertető is online jött.
Nyúljon meg a nyakad.
Amióta ezt kérdezted, és próbáltam segiteni, azóta öntöttvas lábasok jelennek meg oldalt, nem bikinis csajok. A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2021
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni: nagyon keresek a fórumban egy bejegyzést, de nem találom... Valamelyik topikban, de szerintem nem a villanykazánosban, valamelyik fórumtárs a villanykazánjával kapcsolatos tapasztalatait írta le elég részletesen. Fotók voltak, grafikonok, elég komoly bejegyzés volt. Az is lehet, hogy talán épített hozzá valamit, és a "ki mit épített?"-ben láttam, de egyszerűen nem találom. Azért szeretném megtalálni, mert a főnököm villanykazán vásárlásában gondolkodik, és körbe kérdezett bent a munkahelyen, hogy ki olvasott ezekről valamit. Köszi előre is! A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2021
Köszönöm a linket, a cég ismertető elég homályos, a cég telephelye Berlin,
A vállalat a pozsonyi 1. járásbíróság cégjegyzékében került bejegyzésre. Iroda: Berlin Brands Group a.s. Grösslingová 6-8 811 09 Bratislava Szlovákia Itt sok jót nem írnak: Bővebben: Link
Nem lehet hogy csak a "Ronda nők akik b...... akarnak" oldalra tévedtél?
Egyik másiknak tényleg olyan a feje mint egy öntöttvas lábos.(van bojler test is)
De hát így a válaszból megtudtad a lényeget. Én nem vásárolnék olyan némettől, aki szlovák, miközben magyar -de itthon csak kiszállító-átvételi raktára van.
Van egy-két érdekes vélemény róluk: Bővebben: Link.
Két alkalommal voltam Karlsteinben (am Main) reaktorvédelmi tanfolyáson.
A bolt vállalhatatlan "tevékenysége" miatti vélemények után szerintem a városka nevet fog változtatni... Én meg legközelebb nem találok oda... A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2021
Csak a reklámját láttam egy másik "fúró, reszelő" oldalon.
Persze. Csak a reklámok miatt jársz ilyen oldalokon.
Valamikor, kb. 20 évvel ezelőtt láttam egy rokonnál, hogy a kályhacsőre alumínium "hűtőbordák" voltak ráhúzva, hogy hatékonyabban adja le a hőt. A kályha a konyhában égett, és a szobát is fűtötte.
Fogalmam sincs, hogy lehetett-e ilyet kapni, esetleg házilag készítette. Létezett ilyen, esetleg kapható ma is? Mi lehet a neve? A rokon 15 éve meghalt, a háza sincs meg, és semmi infót nem találok ilyen kályhacső "hűtőbordáról".
Szia!
A szerkezet becses neve: Hődob, Hőfokozó A mai napig gyártják. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2021
Nekünk az egyik, a hálószobában levő kis kandallónak így kezdődik a csöve, lyukakkal, feketelemez, hőálló festéssel.
Az a vicces, hogy csak Karácsonykor gyújtottunk az utóbbiba, mert én már a 20-21 Celsiusnál kezdek hőgutát kapni...Meg nem is volt tél.
Ha már igy megemlitetted, felétek hogyan hivják?
Mert hogy szerintem Szentesen senki ki nem mondta volna azt a szót, hogy "hődob", vagy "hőfokozó".
Nagyon sok hő megy ki a kéményen, ezt hasznosítja. Nekünk is volt régen, szobában kályha, kéményének hődobja a szomszédos fürdőszobába átvezetve. Kifűtötte a fürdőszobát rendesen, ez a meleg kiment volna a kéményen. A fürdőszoba a szoba kb.: egyharmada légköbméter.
Szerintem minden épkézláb ember úgy hívja - muff.
Boltja válogatja, mit raknak ki a pultra, ha ezt kéri az ember...
Nálunk a muff egészen mást jelent ,mint a hődob.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |