Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ezért van nekünk egy fiatal, majdnem hibátlan mosógépünk. Mindene működőképes, de a dobja eltorzult és így csak mosni nem lehet vele.
Bizony, 10 ember a minimum jelentkezés, hogy a technológiára csoportot vezessenek!
Márpedig, az az igazán érdekes, de ezt már Te is tudod. A jelentkezéshez pedig mindenféle személyi adatra szükség van, mert (érthető okokból) nem akarunk terrorPistákat fogadni. (Bár, gondolom, a Hobbielektronika fórumán ebből kevés akad....) Minden esetre, ha lenne minimum 10 ember, akiket érdekel a munkahelyem, akkor szeretettel várjuk Őket!
Lehet tudni, hogy mikor lenne esedékes a látogatás?
Amikorra össze tudjátok hozni!
A Látogató Központunk bármikor fogad előzetes bejelentkezés alapján csoportot, de kell mindenkinek az összes személyi adata (amit a népek nem szeretnek kiadni). Ezt, ha lehet ne én szervezzem meg (különösen ne az utazást!), nekem állandó belépőm van oda, a legmélyebb bugyraiba is. Ha összejön itt a fórumon 10 ember (minimum létszám!), akkor arra tudok vállalkozni, hogy a technológián kísérlek Benneteket és amit a tárlatvezető nem tud, arra válaszokat adok.
Rám sokszor mondják, hogy hatökör, már csak 4 ember kellene.
Gondolom, hétvége lenne az ideális. Ha valaki szervezi a csoportot, én benne lennék.
Nem-nem, a látogatás csak munkanapokon, munkaidőben lehetséges!
Az még jobb is nekem.
Nekem is!
Világtérkép, de csak azokat a helyeket mutatja, ahol van Google utcakép.
(Inkább csak linkelem, mert az eredeti kép 14433×7031 méretű!) Idézet: „Ha összejön itt a fórumon 10 ember (minimum létszám!), akkor arra tudok vállalkozni, hogy a technológián kísérlek Benneteket és amit a tárlatvezető nem tud, arra válaszokat adok.” Soha nem jött még össze, az meg végképp hogy el is jöjjönek. De mint mondod mindenkinek nyitva áll a lehetőség: https://atomeromu.mvm.hu/hu-HU/Latogatoknak Meg van egy "szent excel", amit ki kell tölteni és beküldeni saját csoporthoz, emlékeim szerint név, cim, személyi azonositó okmány, telefon, meg hasonlók... Én Pestről elviszek maximum 3 embert, ha valaki megszervezi. Magam részéről nem égetem magam többé szervezéssel. Cserébe ebédelhetünk Bennfentes kiegészitő vezetővel még lenne is kedvem hozzá.
Pont abban az időben többször volt szerencsém fénymásoló helységben járni. Kellemes ammónia illat, hatalmas lilás fénymásolópapírok. Akkor nem tűnt úgy, hogy ennyire lepusztultak lettek volna. Az biztos, hogy eléggé misztifikált dolog volt a tervrajzokat fénymásolni. Ma ugye semiség.
Idézet: „Az biztos, hogy eléggé misztifikált dolog volt a tervrajzokat fénymásolni.” Nálunk sem a raktáron volt a marhanagy vasrács, ahol az alkatrészek voltak, hanem ahol a fénymásoló.
A '70-es években én kezeltem a munkahelyemen a stencilgépet. Külön zárt iroda, kulcs a portástól aláírás ellenében, fogyóanyagok szigorúan leltározva, csak megbízható elvtársnők gépelhették a sablont ...
A cам издательство veszélyesebb a réznél, de még az aranynál is.
Minden anyag másolataiból egy példányt a rendőrségnek adni kellett.
Nálunk a fénymasolo nem volt elzárva, mert szinte napi szinten kellett. Csak nagyobb komcsi ünnepek elött, hozták a speciális lakattal ellátott vascsövet és akkor néhány napra a gépek villanydugoit kellett abba csöbe bezárni és a kulcsokat az igazgato páncélszekrényébe zárni.
Látogató folyosónál mélyebb primerköri bugyrokat is eléred?
Ja igen az magasan van , 1es reaktor felett . Tanműhely áll még a 4es blokk és a trafótérség között szervíz utak mentén?(villanyos/műszerész) 4es blokktól dél - dél nyugatra 150 - 200 méterre.
Szerintem gyerek67 nagylelkű felajánlást tett.
Ha valaki komolyan élni szeretne vele, akkor egyrészt húzzunk át az üzemlátogatós /kirándulós topicba, másrészt esetleg szervezze meg. Komoly kérdés: Ki akar egyáltalán jönni??? Már nem elvileg, hanem konkrétan. Például le meri irni, hogy én...
Igen, a mélyebb bugyrokat is elérem, de hidd el, vannak helyek, ahová akkor sem szívesen megy az ember, amikor kell...
Szia Gafly!
Kérlek, ne értsd félre Kera_Will-t! Ez itt most tényleg egy érdekesség! Ugyanis most derült ki, hogy minden valószínűség szerint Ő és a sógorom egykor osztálytársak voltak az Energetikai Szakképzési Intézetben, azaz az ESZI-ben, Pakson! Vili! Ugye nem baj, hogy ezt kifecsegtem? A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
A baj az, hogy senki nem fog elmenni.
Kera_Will-t egyébként ismerem, eddig még soha nem akart bántani...
Ha nem, hát nem!
Nem erőszak a disznótor, csak egy ötlet volt! Csupán arra gondoltam, hogy az elektronikában jártas, nap-mint nap villamossággal foglalkozó topiclakókat esetleg érdekli, hogy hol készül a ménkű.
Annyira azért nem, hogy reggel felkelés, odamenés, meg macerák.
Több napra előre gondolkodás végképp kizárva.
Hát ja!
Dehát egy atomerőművet mégsem vihetek házhoz! Az pedig szerintem érthető, hogy egy ilyen helyre való belépésnek kell, hogy legyenek bizonyos játékszabályai! A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
A ménkűket az akropolisz tetején kovácsolják Zeusz számára, és ő hajigálja veszettül ha haragszik.
Azt a műhelyt is szívesen megnézném.
Engem ha a hónod alá csapsz, esküszöm elmegyek.
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Sajnos a "csak munkanapon" erősen szűkíti a résztvevők körét. A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |