Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gondolom a szerző megnyitotta javításra , olyankor az olvasóknak elérhetetlenné teszi a fórummotor . Egyébként miről szól ?
A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2021
A szerzőnek szóltam, hogy a vége nem teljesen jó, kicsi hiányzik belőle. Ő javította és most elfogadásra vár, hogy ismét kikerülhessen.
Egyébként klassz írás a Suzuki egyik jellemző hibakódjának megoldásáról, érdemes elolvasni, amikor ismét elérhető lesz.
Igen, ezért bosszantott, hogy hova is tűnt.
Épp most olvastam. Szerintem nem tűnt el.
Arra a pár órára, amíg egy moderátor jóvá nem hagyta, lekerült az oldalról. Most már ismét elérhető.
Ebben az a szomorú, hogy a kezdetben normálisnak tűnő polgi, nagyon "elment" érdekeltbe. Lehet, hogy unokahúgomnak van igaza: "Már az apja is gazember volt!" Mindenesetre, amit lehet megteszünk, de vajmi kevés az esélyünk. Vagy eladom a házam.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2021
Az eladást gondold át egy párszor. Ahhoz ki is kell üríteni!
Nem gond, seperc alatt ingyen széthordanák a kollégáink.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2021
Idézet: „Nem gond, seperc alatt ingyen széthordanák a kollégáink.” Ez ugye Te is tudod hogy nem igaz. Végül 2 milla volt amiért a sógornőm elvitette a pestről fogadott lomisokkal a veszélyes hulladékot ártalmatlanitani, mert már nagyon kellett volna neki a pénz, amit csak akkor ad át a vevő, ha üres a "műhely" is. Jó hir, hogy egy csomó minden Nálad landolt. A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2021
Moderátor által szerkesztve
Mifelénk elég kirakni késő délután a ház elé az ilyesmit. Reggelre hült helye marad csak. És nem a FKF Rt. tünteti el ...
Kedves Fórumtársak!
keszeg01 fórumtársunk telefonszámára lenne szükségem. Esetleg meg van valakinek? Ha igen, kérem, küldje el privátban. Köszönöm.
(Ha ő nem adja meg neked, hiába kérted privátban, hát nem hiszem, hogy jogunk lenne megadni, mégha tudjuk is)
Miből gondolod, hogy elkértem privátban? Mivel 4 napja nem lépett be, ezért sem írtam rá. Holnap jön Csabára egy közös barátunk, hozna neki alkatrészt. Segíteni szeretnék ebben.
Nem kell egyből rosszra gondolni.
Semmi rosszra nem gondoltam -csak úgy véltem, hogy két pont közt legrövidebb út az egyenes. Bár én is tudok egy rövidebbet az erdőn át, de mégiscsak...
Én soha nem adom meg annak a telefonszámát/lakcímét/cipőméretét, aki nem adta meg másnak. Nem én szabhatom meg, miért nem tette. Nem szégyenlem ezt, és nem rosszindulat, hiába arra célzol. Ellenkezőleg. Én tiszteletben tartom a szabadságát. (Ha plvassa, és fontosnak tartja, hát meg fogja neked adni) A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2021
Jó estét.
Köszönöm mohinger közreműködését sikerült a kapcsolatfelvétel. S nekem nem gond a tel szám elkérése.
Pesten azért ritka, felénk azért nem annyira, szerencsére.
Ma reggeli termés: - Két tyúk korzózik az utcán. - Szabad nekik, nem? - Ezek nem olyanok, ezek rendesek. Granpa ha itt lett volna, már főznénk bográcsba'.
Nálunk a város közepén él egy kakas. Már jó régen. Befogni nem tudják, nem is akarják. Agy nagy füves téren lakik. Éjjel a fán alszik.
Hozzácsapódott valahonnan egy tyúk és egy másik kakas. Kb. egy hete bemutatta az RTL klub tv is. Pár nap múlva ismerős mondja, aki a tér egyik oldalán lakik, hogy éjjel hatalmas zajt csapva két róka megfogta a tyúkot. Az echte belvárosban.
Kicsit off, kicsit szakmai, de valaki tud jó minőségű utángyártott toner márkát HP laserjet p2015 szériához?
Mert vennék 3 ezres helyett 8 ezrest, de semmi sem garantálja, egy picit is jobb...
Mai vásárlási tapasztalat eredményeként, ekkora lenne az aszály hatása a napi élelmiszer termékekre gyakorolt hatásaként. Jobb oldalon még a tegnap vásárolt pékárú termék, bal pedig a mai mapon. Mikor ma megláttam a pékárú pultban lévő termékeket, az hittem eltévedtem és rossz üzletbe mentem be.
Tudod, az egészséges táplálkozás, kevesebb szénhidrát, több gyümölcs és zöldség.
Az apróhirdetési részleggel kapcsolatos fórum hozzászólás eltávolításra került. A fórumszabályzat teljesen egyértelműen fogalmaz erről. Az apróhirdetési szabályzat pedig arról, hogy ha szabálysértő apróhirdetést talál valaki, akkor nem kedvenc/kivételezett/csókos hisztériát kezd a fórumban, hanem használja az erre létrehozott "Szabálysértő apróhirdetés jelentése" gombot, és a moderátorok tudtára adja, hogy tudjanak intézkedni.
Köszönjük.
A bal oldali termék már vagy 4-5 napos ezért összeszikkadt ....
Napi friss termék mind kettő, buci kifli-szendvics kifli ki minek hívja. Minden nap de. 10h-ig mind elfogy, aztán már csak ennél háromszor többért kapható hagyományos kifli amiből késő délutánig van készleten, napi tapasztalat.
Biztosan megkérdeztem volna, hogy mi történt a pékkel
Amikor ekkora szórást megengedhetnek maguknak, oda meggondolnám hogy vissza kell-e menni..
Lehetséges hogy az árakat nem igazán szerették volna megemelni, mint a vetélytársak, csak hát ez sem megoldás az alapanyag áremelkedés kompenzálására.
De nem sokkal korrektebb emelni 5-10%-ot, mint rákényszeríteni az embert hogy kettőt vegyen (+100%)?
Engem kiborít mikor van egy termék amit szeretek, megszoktam, erre tönkre teszik, és csak valami silány utánzatot adnak helyette ugyanannyiért. Pláne, hogy egy ilyen húzást _mindig_ áremelés is követ, amit elvileg el akartak ugye kerülni
1: Volt egy kedvenc kajáldánk, mindig sorba kellett állni de megérte. Történt, hogy két hónapig nem jártunk a környéken sem. A következő látogatáskor igen csodálkoztunk, hogy kb. sehol senki. Ettől függetlenül bementünk és a szokásos árak mellett fele adagokat kaptuk. Azóta sem voltunk ott. Ez még bőven a Covid időszak előtt volt.
2: Másik kedven helyünket bezárták egy időre a Covid miatt. Mikor kinyitott, minden 10 - 15 százalékkal drágább lett, de minden más maradt a régiben (adagok, ízek, kiszolgálás stb.). Azóta is szívesen bemegyünk ha arra járunk. Előbbi visszataszítóan hatott mindenkire, utóbbit megértéssel fogadtuk.
A 2. felvetésed a tapasztalt esetemben inkább én is elfogadnék. És majd csodálkoznak mitől csökken a vásárlók száma.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |