Fórum témák
» Több friss téma |
Melyiket??
Van ez a terv (csatoltam). Rajta van hogy hova kell tenni a hangszórót fentről 21,6cm. Az egész lap ahova a hangszóró kerül 41,3... Ebbe épphogy belefér egy 15 colos hangszóró. Biztos nincs elírva az előlap mérete? Ha ott lenne a hangszóró középpontja ahol a rajzon van akkor lent pár mm maradna. Vagy csak én számoltam rosszul? A rajzon pedig a lap amibe a hangszóró van, lent sokkal több hely van mint fent. Pedig így fent lenne több. Most én számoltam el de nagyon vagy valami el van írva a rajzon??
Üdv.
Nos nekem az a kérdésem lenne,hogy szeretnék építeni most 2db mélyládát. EW-15H hangszorókkal szerelve.láttam egy tervet amit ajánlotatok már hozzá: http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/d7/d719d1d6b64fbbc514082...83.jpg Ez tökéletes hozzá?Meg még annyi hogy vab 2db Omnitronic BX 1550 mélyládám,ezhelyett szeretném ezeket,ezek lefogják szólni?Várom mihamarabbi válaszotok!Üdv.
Hali
Nem fogja le "szólni", bár az érzékenysége mindkét hangszórónak 97dB, a mélyládának (hihetetlen ) 800 w max terhelhetősége van, tehát az utóbbi nyert. üdv
Egy tölcséres ládának sokkal nagyobb a hatásfoka mint egy bassreflexnek és a tölcséres láda még dob az érzékenységen is. Szerintem lefogja szólni
Valaki tudtna nekem segíteno egy kapcsolási rajz beszerzésében. Egy 1980 as évekbeli hitachi ha250 erősítőről lenne szó
azok az adatok közel sem halálbiztosak
Na hello ismét.
Lenne ismét egy kérdésem EW-18H hangszoróhoz mien ládát ajánlanátok?Rendes rajz kéne nekem képpel léci küldjetek,van egy de azt EW-15H írták sokan ami ez: http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/d7/d719d1d6b64fbbc514082...83.jpg Várom mihamarabbi válaszotok Üdv.
Köszi.,de mégis az EW-15H hangszóronál maradok,nincs most +50ezrem a 18H-ra Kiváncsi vagyok h ezek akkor ezzel a tervel mekkorát szólnak,mekkora helyre elég,és hogy leszolják a két gyári Omnitronic BX-1550 mélyeimet,mert az a cél ha tudtok erről vmit írjatok!köszi előre is!
Baromi nagyot szólnak. Tudom mert már hallottam ilyeneket.
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezen a Rutse terven: http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_211468.html?highligh...211468
hol van az "I" méret??? A lapméretek közt rajt van, tehát hogy meg kell adni a lapszabászatban, de a terven nem látom sehol. Egyébként mi a véleményetek erről a tervről? Köszi! Az F és G között van vízszintesen az I, csak nincs berajzolva :no: .
Hello,
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan fehér embert, aki megépítette vagy hallotta szólna a '80 évek közepén megjelent RT-ban (sajna nincs pontos szám) közölt mélyládát. Állítólag OMEGA-ék használták először. A méretek kb szél: ~2000mm. mag: 700mm mély: 900 mm. Kétdarab exponenciális tölcsér volt lényegében összehajtva. Kéthangszórós (D: 300mm) láda amúgy. Anno azt írták az akusztikus az erősítése közel 100x . Ja és a kornak megfelelő megjegyzés: Ha nem beszéltük meg a ház bontási tervér a Tanáccsal , akkor 1W-nál ne adjunk nagyobb teljesítményt rá, ha szobában van. Én anno kiszerkesztettem 1:1 méretben. Brutál! Szóval érdekelne, hogy valaki hallott-e effelől! Ha megtalálnám esetleg a rajzot, akkor közkincsé teszem. Of corse Köszi. KN.
Ez érdekes, ugyanis az F és G között az én tervemen a "J" van. :no: De ha már itt tartunk, egy újabb érdekesség ezen a terven: A "J" méret, teljes szélessége a rajz szerint 15,7cm. Az összesített méreteknél viszont, a J-nél 15x56,2cm van. Szóval ezt nemtudom mire vélni. Lehet hogy a J és az I helyet cserél? De akkor hol van a J-nek a helye. A probléma egyszerű: Nem látok egy méretet a rajzon. Nincs feltüntetve. Akinek van ötlete, pls segítsen.
Azt is hallottam erről a Rutse tervről, hogy nem fog jól szólni, mert ez a tölcsér váltakozva szélesedik, szűkül, szélesedik, szűkül, szélesedik... Emiatt nem fog jól szólni, mivel egy expo tölcsérnek folyamatosan, egy függvény szerint kell növekedni. Vélemény??? mert már 5-en 6 félét mondtak nekem. Előre is köszi!
Én meg hallottam rutse ládát és kültéren is megállta a helyét.
Te jó ég!
Vajon milyen hangszóróval megy le 22Hz-ig És hány mázsa egy ilyen?
Én hallottam már ilyet, hawer megcsinálta.Szobában van neki Kipróbáltuk udvaron is, kegyetlen nagyot szólt. Jelenleg SAL SBX4060-as van neki, most akarja kicserélni valami gyilkosra, de ezekkel is óriásit szólt. Hihetetlen... 7-en vittünk be a szobájába. Sztem olyan 300kg simán lehet és még nem is MDF-ből van neki...
Dobnál egy képet majd róla?
Kíváncsivá tettél ! Nyithatnál egy "Önjáró expo láda készítése" topikot!
szabi83, nincs több infód erről a dobozkáról?
(lapszabászati rajz, h.sz. ajánlás elkészítés menete, stb) Kb 12m2 -anyag kell hozzá!
Nekem az is elég lenne ha valaki megmondaná melyik RT-be volt benne.
kovacsna szerin 83-87 között lehet. Ha megtalálnád sound.man hálás lennék .
Szia! RT ÉK 1981, 19-es oldal. Ha kell, beszkennelem nektek a cikket egy az egyben, ha valakinek nem lenne meg/ Nekem itt van mellettem a könyv.
Itt megtaláltam. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |