Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Szia Laci!
Nagy-nagy örömmel olvasom a soraidat, de az lenne a kérdésem, hogy ezeket az infókat folyamatosan regisztrálod-e be a TLK honlapjára? Ugyanis a mai napon lestem meg, hogy a jelentkezési oldalon a 11 órási csoportba még mindig 40 fő regisztrálhat! (Ez a max.) (Fogggalmam nincs, hogyan működik ez az egész....!), de nagyon várlak Benneteket! Kérlek, tájékoztass! Üdv: Viktor A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Ha a fele eljön, már jók vagyunk.
Arra a kérdésre, hogy "Nem-e lehetne-e?" jött válasz? Annó szakközepes osztálytársam ösztöndijas volt, kapta a havi zsebpént a MÁV-tól. Ami jó volt, de a suli végefelé megkapta a beosztást, hogy hol jelentkezzen szolgálatra. Gondolt egyet és irt a miniszternek: Kedves miniszter elvtárs! Nem-e lehetne-e, hogy inkább mozdonyvezető legyek, ne telefonos? Kapott is rá választ: NEM!
Gafly!!! (Nincs ide való szmájli)
NE LEGYÉL ENNYIRE PESSZIMISTA!!! Mire utalt a kérdésed: Idézet: „"Nem-e lehetne-e?"”
Amiben benne van a Gyakorló Oktató Központ is.
De abban igazad van, hogy nem árt az update, meg hivogatni őket, hogy lássák, hogy tényleg.
Komolyan mondom, fogggalam, nincs, hogy megy ez az egész.
Nekem oda bármikor, akár ébredés után éjjel kettőkor, amikor az ügyeletes kocsi visz be, van bejárásom (mindenhová is!). Hogy a látogatásnak mi az eljárásrendje... ??? A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Szia!
Igen, folyamatosan viszem fel az adatokat. Ma is azért volt ennyi ápdéjt, mert kb. 2-en írtak egyszerre szinte, és az egyikük 6-od magával. Az, hogy miért van még szabad időpont halovány lila pukim sincs... esetleg lehet, hogy nem egy "idegenvezető" van? Esetleg egyszerre mondjuk 2-3 csoport is lehet? Minden esetre él a regisztráció A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Oksi, köszönöm az infót!
Nem a szabad időponttal van a bajom, hanem azzal, hogy ugye, Ti november 19. péntek 11:00-órára jelentkeztetek és amikor ma én megpróbáltam "ráfoglalni" az időpontra, még mindig azt mutatta a TLK honlapja, hogy 40 fő szabad férőhelyhely van. Nos, ez valószínűleg nem gond, hiszen a foglalásotok már "bent van"! Nem, egy csoporthoz egy látogatásvezető dukál! (Meg az én hamvas orcám. Addigra megborotválkozom.... ) Az meglehet, hogy adott időpontra több embert (különböző csoportokból) összevárnak, ha nem haladják meg összesen a 40 fős létszámkorlátot.
Jaj ez a maszk téma jó lesz Tőlem meg fognak ijedni ahogy veszem a levegőt. A korona mizéria elején elkapott valami levert mint vak a poharat. Azóta enyhén sípolva veszem a levegőt
Azt hiszik majd ereszt a rendszer.
Semmi baj!
Mi itt már csak aránylag kevés dologtól szoktunk megijedni... A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Idézet: „Meg az én hamvas orcám. Addigra megborotválkozom....” De bírnám!
Na, még az hiányzik, hogy belém szerelmesedj!
Itt, jelenleg egészen sok, egészen "tehetséges" kolléganő dolgozik! Mindemellet kétgyermekes családapa vagyok, úgyhogy felejtős! A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Idézet: „Mindemellet kétgyermekes családapa vagyok” Dettó De azért vettem volna két hamburger zsömlét
Hüe!
Idézet: „Hüe! ” Köszönöm! Volt már roszabb A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Én is átküldtem az adataimat a fórumtársnak, remélem beengednek.
Jó lesz végre pár régi ismerőssel találkozni.
Szerintem nekem is jó lesz egy csomó régi "ismeretlennel" találkozni.....
Bár terveztem, még sosem sikerült eljutnom egyik találkozóra sem.... Várlak Benneteket!
Autóban felszabadult egy férőhely, mert macskusz nem ezzel, de jön.
Ha neked nem gond, akkor elviszlek. Bár ahhoz reggel fel kell ám kelni, és sorakozni Gergőék előtt a parkolóban. A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
A biztonság kedvéért még három helyet lefoglalok.
Egy biztosan, de lehet, hogy még öten jönnének. Csak később derül ki, hogy tudnak-e jönni. Gondolom a végső jelentkezési határidő november 4.
Nekem nem gond, ha emlékszel, akkor Soltkor is időben a találkozási ponton voltam, pedig akkor még hajnalban kellett indulnom Komáromból, ahova előtte még szüleimnek be kellett vinni autóval. Most könnyen vagyok, itt lakom Budapesten. De akár busszal is el tudok menni. Előbb néztem, Népligettől 2 óra busszal az út.
Majd azért egy pontosabb címet írj privátban, mert a Gergőék előtti parkolót nem ismeri a BKK futár.
Engem is érdekel a túra, és ha jól követtem a fejleményeket nov.4-ig lehet jelentkezni. Mivel elég távoli az időpont egyenlőre nem tudom, hogy szabaddá tudom-e tenni magamat ezért csak feltételesen jelentkezem.
Ha már így megy a stipi-stopi a férőhelyek/fuvarok terén...
Kecskemét felé jön valaki?
Békéscsaba Dunaföldvár útvonalon.
Akkor egyet fenn tartasz nekem?
Aztán lehet ám, hogy bővül a létszámom egy fővel, de ez még nem biztos.
Igazán a mellettem szóló érvek:
- Tudunk beszélgetni az autóban. - Benzinköltség ahogy számolom nagyjából 2 000 Ft, mig a buszjegy ennek többszöröse. - Nem kell talpalni Pakson, busztól/buszhoz (bár gyanithatóan van a távolsági busznak arrafelé megállója). - El tudsz jönni velünk kajálni, ha akarsz. - Hazafelé meg le tudunk tenni az albérleted közelében.
Ok!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |