Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Alakul ez .....
Arra vigyázzatok, hogy a minimum 10 ember meglegyen! Nagggyon, nagyon várom a találkozást! ! A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2021
Sziasztok!
Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester Mrscottt21 szs és neje zszalai Szóval tessék továbbra is zaklatni az adatokkal! Lehetőleg p.ü.-ben Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2021
Mi legalább öten leszünk, még nem küldtem el az adatokat, néhányan szabadságon vannak...
Egyébként is holnapra ígértem. Utána ebédre bemegyünk a javasolt halászcsárdába. Mennyi ideig tart az üzemlátogatás?
Amennyiben emlékem nem csal... csoport indulási időpontok 2 óránként vannak. Így gondolom 2 óra hossza lesz a látogatás.
A halászcsárdába én is mennék, feltéve ha nem csak hal van ott
Én is ma fogom küldeni az adatokat, mert még bizonytalan, hogy egy, vagy két személyre.
Nade basszus, mi (legalábbis én) a teljes teljes programot (ami 4 órás) szeretnénk, nem a szines 40 fokos kimélő 2 órás programot.
Igen, van ott marhapörkölt is. Soltról hazafelő jövet nem hallgattam Pucukára hogy halászlevet együnk. Én nem jól választottam (sajnos), elektroncső fórumtársunk pedig maradt a marhapörköltnél, panaszt nem hallottam tőle.
De eredetileg nem az üzem látogatás volt kipécézve? Az csak 2 óra hossza.
Nem mellesleg az oldalon fent van az is hogy a múzeum pl. regisztráció nélkül látogatható.
Ha minden igaz 2-en tudunk majd menni. Ha konkretizálódik , akkor küldöm az adatainkat.
Igen, a múzeum szerintem is nagyjából szabadon látogatható. Bár fizikailag kicsit másutt van...
gyerek67 mondta, hogy a 2-es programra KELL regisztrálni, biztosan jó oka volt rá...
A 2-esre lettünk regisztrálva?
A kép alapján az 3 óra.
Fene tudja, de gyanitom...
Én a nagyobb programnak jobban örültem volna, de ha nem lehet, akkor nem lehet.
Igen.
Felhívjam az erőművet újfent, és megkérdezzem hogy neme-e esetlegesen talán mégis valahogy ki lehetne bővíteni a 2-es programot? Vagy át rakassam a 3-asra úgy ahogy van az egészet?
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2021
Ha nem gond.
Aztat tetszett modani, hogy nem tetszik szervezni. A szerveő az instrukrorával szervezkedve ezt tetszett megszervezni. Ne csinálassunk már bolondot belőle... Én szívesen végignézem-hallgatom a négyórást is, érdekel, de a szervezőtől jogosan kérdezhetik ott, hogy mikorra dönti el, mit akar... A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2021
Én azért a II.-es programot választottam mert arról volt a szó folyamatosan.
Visszább olvashatóak is a beszélgetések erről. De... amennyiben szeretnétek, nagyon szívesen egyeztetek az atomerőművel. Engem csak az aggaszt egy kissé, hogy vajon a kezdési időpont marad-e, vagy borul minden?
Ezért mondtam. Gáz (neked is) utólag megmásítani azt, amiben megegyeztél az ottaniakkal.
És ha arról a programról volt szó, hát azt egyeztetted le. De ha úgy érzed, rákérdezhetsz. Én annak is örülök, amiről szó volt, a négyórást sem bánom -csak félek én is, hogy akkor át kell szervezni, és akkor mindenki szervezheti át a szabit máskorra. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2021
Sziasztok!
Azért javasoltam a II. programot, mert: - az 1-es és a 4-es program nem is foglalható, tehát a múzeum eleve bukott. - a Karbantartó és Gyakorló Központ "Csak korlátozott számban és időpontokban tud látogatókat fogadni." ; - Ez az épület a Paks2 építési területén fekszik és fogalmam sincs, hogyan lehet momentán megközelíteni, mert gyalog pl. tilos! (Mindezektől függetlenül egy kérdést megérhet, hogy át lehet-e regisztrálni a 3-as programra.)
Köszi!
Azon nem múlik semmi sem, ha megkérdezem Délben meg is ejtem majd ebéd közben. Idézet: „Ne csinálassunk már bolondot belőle...” Más farkával a legjobb. Kérdezni még szabad... Mrscottt221-nek meg minden tisztelet, hogy felvállalta. Idézet: „Ez az épület a Paks2 építési területén fekszik és fogalmam sincs, hogyan lehet momentán megközelíteni, mert gyalog pl. tilos!” Racionális érvek előtt hajlandó vagyok fejet hajtani. Ámbár miért nem veszik le akkor a kinálatból? Idézet: „Ámbár miért nem veszik le akkor a kinálatból?” A jobb étlapokon is van prémium -> 100 ezres étel. Jobban mutat az étlap, gazdagabb a kínálat. Nincs a konyhán, de úgysem kéri senki sem.
Azon kicsit elgondolkoztam, hogy akkor az ott dolgozók hogyan jutnak oda, de helikopter.
Az autókhoz már feltaláltuk az ott dolgozók számára a behajtási engedélyt, illetve természetesen belső buszjárat is létezik.
Az előbbi értelem szerűen az esetetekben nem jöhet szóba, az utóbbi pedig abban az időben, amikor ott lesztek, nemes egyszerűséggel éppen nem indul.... Idézet: „az utóbbi pedig abban az időben, amikor ott lesztek, nemes egyszerűséggel éppen nem indul...” Amikor elsőként voltam, akkor a nagyfőnök állófogadást tartott, szendviccsel, powerpointtal, meg minden. Jó kis bevezetés: A fene egye meg, jönnek a HE fórumosok, miattuk nem jár a busz. Tudod, ezek után tutira nem HE pólót veszek fel, mert megagyalnak a parkolóban... A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2021
Akkor az nem a cég-, hanem a buszvezető volt...
Ez az esemény nem sokkal a zsitvatoroki béke után lehetett...
Ez akkor történt, amikor megnyitott a TLK? Ki volt a Góré? Akkoriban már volt PowerPoint? A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2021
Sziasztok!
Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester Mrscottt21 varttina szs és neje zszalai Szóval tessék továbbra is zaklatni az adatokkal! Lehetőleg p.ü.-ben Üdv, Laci
Bővültünk időközben
antikzsolt Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester Mrscottt21 varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Alakulunk...alakulunk kérem
És megint bővültünk időközben
antikzsolt Gery78 Gafly granpa HeZ majkimester Mrscottt21 rectamas + 6fő varttina SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Így már jelenleg 20 fős a brigád! |
Bejelentkezés
Hirdetés |