Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Működőkepés bár Tuner évek óta nem volt használva mert settopbox rol volt használva csak laposabb állta helyét (és ingyen vihető)
Ha szobafestők kerülnek a közelbe, nekik 30kg meg se kottyan. Hatékonyabbak, mint egy macska.
7 darab ESD karkötő vezetéke elvihető(lásd kép, kis patent-dugó (4mm) , nagy patent-dugó (4mm) végződéssel) és 2 db nagy patent - nagy patent. 1 MOhm mért értékkel.
Igény szerinti darabszám vihető de örülnék ha többen ugranak rá,akkor osztódjon. Gyere érte személyesen, Kecskeméten . Vannak hozzá rossz pántok is, ha lát benne valaki fantáziát. (Rossz = multiméterrel nem, vagy csak nagy ellenállásértéket mérek a patenthez képest) A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2021
Sziasztok!
Elajándékoznám a képen látható valamilyen rádiós cuccokat. Békéscsabán van.
Nem szoktam vállalni postát, de most két ünnep között kicsit több az időm. Megoldhatjuk. Kérlek privát üzenetben egyeztessünk.
Békéscsabáról ingyen elvihető egy Funai 55cm-es, crt TV.
Működik rendben, távszabályzójával együtt.
Ingyen elvihető. Hp laserjet 5si nyomtató egy teli és két üres tonnerel, Panasonic fax, Cannon pixma ip 4000 fejhibás egy marék patronal, Halve disc atmega fejlesztő gyakorló játék kártyaolvalóval kártyákkal plusz valami soros progi feltöltő kábellel, 2 fejes műhold vevő, UV lámpa . A cucc Heves megye Detk településen van. Csak végső esetben szeretém (akkor sem nagyon) küldeni. A hp nyomtatót szerintem nem is vinné futár.
Szia!
A HP nyomtatót és az AT Mega cuccot szeretném elhozni. Vagyis megkérdezem egyik közelben lakó barátomat, el tudja-e hozni, mivel nekem nincs közel. Üdv: Alex
"Vegyétek" és vigyétek (a hp nem fér be egy yaris ba!)
Az uv lámpát köszönettel fogadnám némi postai honoráriummal spékelve ha nem lenne rá jelentkező közelebb
A posta helyett a gls el tudom küldeni. Ha utánvéttel (csak a szálítási költség ) adom fel a csomagot az 1 600 Ft. Aposta sem olcsóbb.
Ha még megvan a pakk, és nyamnyam lemondana a papírdobozban lévő fekete hűtőbordás műterhelésről, akkor az engem érdekelne mindenképp!
Részemről megfelel , privátban a többit!
Szia!
Éppen most akartam jelezni, hogy lemondott az egész pakkról. Szóval szabad a pálya.
Szia!
Ha posta vagy FOXPOST megoldható, szeretném a többit elkérni! A műterhelést mate886 részére átadnám. Természetesen a postaköltséget utalom. Ha egy csomagban küldöd mate886 részére elküldöm a kért alkatrészt. Köszönöm: Gábor A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2021
Nekem úgy is megfelel, ha HA5AWS küldi tovább. Viszont ha a koaxok közül van olyan ami 2méteres sávban használható, akkor igényt tartanék egy olyanra is. Persze, ha 5AWS lemond az egyikről! (nekem csak rg58 van, most ismerkedek a magasabb frekikkel, oda az 58 meg kevés sajnos. )
Szegedről ingyen elvihető Funai MO8TH grillezős mikróhullámú sütő. Működik, 1 baja volt: A mikróhullám a grillező fűtőbetét közepén elhelyezett porcelán tálon keresztül jut be a sütőbe. Nos, a grilező hője elrepesztette azt a bizonyos kerámia tálat. Nem tudni, ezért - e de a magnetron anódja a házhoz áthúzogatott, durrogott. Én annak idején a porcelán szigetelőket csiszolóvászonnal megszabadítottam a koromtól. Én sorba kötöttem a mikróhullámú részt a grillező fűtőbetéttel, azóta úgy használtuk probléma mentesen, a ráírt 600 Watt helyett kb. 500 lehet. Melegítésre, fagyott áru kiengedtetésre továbbra is kiváló. A grill meg a fent leírtak miatt szerintem nem való mikróba. Nincs forgó tányér, viszont magát a mikróhullámot keveri a tálban elhelyezett ékszíjjal hajtott forgó tükörrel. Méretek: 36x46x53 cm, és van vagy negyven kiló. Szállítást nem vállalok. Átvétel a helyszínen.
Küldtem privát üzenetet. Egyelőre csak kérdés szintjén.
A mi mikrónk is "kombigrill", de rendesen forgótányéros. A grill részét sose próbáltuk.
Nagyszüleimnek van "állótálcás" mikrója, nagyon régi, már nem világít, de még mindig működik ‒ állítólag van benne valami, ami oszlatja a mikrohullámot...
Olyan jelentkezőt várok, aki az egészet egyben vinné el. Még akkor is, ha csak alkatrész kell belőle. Mert ha egyszer én kezdem el szétbontani, akkor az alkatrész már nem ingyen lesz.
Maglódról vihető a képen látható erősítős hangszóró, pc-hez való.
Működik, de búg a trafó a bekapcsolásakor. Foxpost megoldható.
Lehagytak egy tizedes pontot a 3-as után.
Ja. Áramfelvétel 100 mA. (a szűkszavú adatok közt)
A grillező egy μ hullámú sütőben a grill olyan, mint buszban a mentőcsónak.
Szerinted!...mert még nem láttál olyan mikrót, amiben fémtepsiben piskótát is lehet sütni (a grillen kívül cekász is van alul beépítve a fenekébe!) A beépített gőzgenerátort már felesleges megemlítenem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |