Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor miért nem magánban beszélitek meg ?
Egy kis II. VH német rádió modellezés
Lézer vágás, gravírozás, CNC marás, 3D nyomtatás + az ezt körülvevő tevékenységek még Itt áll a project Csak alapozva van, még folytatás következik majd
Ezt direkt ebbe a topicba szántad?
Ez amúgy nagyon szép, igazán jó lett, öröm nézni.
Kedvet gerjeszt.
Mellesleg ott fogsz lenni Csabán?
Kiszkomáim! Eszt meg kell fogni tudni csinálni!
Na ki mondta?
Természetesen direkt ide szántam, hogy csabán ilyet is viszek megmutatni a találkozóra
Most akkor lesz vagy nem?
Az index fórumra régebben beírták az időpontot, itt is szerepel: https://hg8dx-ha8kck.eoldal.hu/cikkek/hg8dx.html
Most szombaton, tudomásom szerint lesz Puskás börze.
Új rend szerint havonta van, nem kéthetente. Elvileg (ki)megyek.
Csorváson is lesz találkozó majd március 20-án a Művházban
Oda én is elmegyek majd. Ott leszel te is?
Nagyon baba ez a rádiós cucc! A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2022
Ha ilyeneket lehet élőben nézni, akkor nagyon érdemes elmenni annak, akinek lehetősége van rá.
Ennél még jobbakat is.Persze ez sem semmi.
Ilyenekkel szoktunk készülni (ez nem ott volt).
Csorváson a fedett PIACTÉREN, rácsos beépített fa asztalok vannak, ülő alkalmatosságnak lesznek sörpadok. A területet lábon álló tető védi az esőtől, oldalfalak nincsenek, s utána érdeklődtem ez a valós.
Nem a Művházban tartják idén a tervek szerint, de a Covid közbeszólhat, egyelőre oltási igazolványt sem fognak kérni, ezért is a Művház helyett a Piactéren rendeznék meg idén.
Sziasztok!
Lehet hogy van akit érdekel. Tudtommal nincs belépő és az asztalokért sem kell fizetni, csak előre jelezni ha valaki visz eladni való portékát. Hol érdemes még reklámozni? Jó lenne ha sokan lennénk...
Pont a születésnapomon? Hát ott a helyem.
Fontos kérdés hogy igazolvány köteles-e vagy sem mert ismerős is jönne.
Nekem előtte lesz a névnapom.
Nem ihatunk mindketten vezetünk. Marad az autómatából a forró tea.
Szia!
Facebookon van jó pár elektronikával foglalkozó csoport. Érdemes ott is regisztrálnod és hirdetned. Üdv a debreceni VOKE Művháznak a békéscsabai VOKE Művházból!
Remélem hogy nem kell igazolvány, mert nekem sincs. Megkérdezem, de márciusig még sokminden változhat...
Köszönöm várjuk a fejleményeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |