Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A 90'-es évek partiarc filmjei alapján az Ámerikai Egybesült Államok kollégistái körében nagy kultusza van a fejjel lefelé ivásnak.
![]()
Szerinted a két fenti ember nem hallja meg a sör-nyitás jellegzetes, mással össze nem hasonlítható hangját?
![]()
Jó ötlet az. Nem merik elengedni, hiszen akkor ők már biztosan nem férnek hozzá.
Aha, akkor lehet, hogy egy ilyesmi tojja a húsvéti tojásokat?
![]()
Még fészke is van.
![]()
Ez a kacsacsőrű emlős egy mutáns változata, a csirkecsőrű emlős.
Az előbbi vízben él, azért olyan a csőre, mert halakkal táplálkozik. Ez szárazföldön fészkel, tojásait általában a tavaszi napfordulót követő első holdtölte környékén rakja, különböző elrejtett helyekre. Egyes országokban (ahol a gyermekmunka még nem tiltott) gyerekekkel kerestetik a tojásait.
Alien húsvéti tojás..
Mi több:
Ismerünk magyarországi kacsacsőrű emlősöket is. Utóbbiak jellemzően plázákban élnek, életben maradásukhoz általában szükséges a média figyelme is. Párjukat gyakran a fejükről lekopott szőrű, testesebb fajtársaik közül választják. Mivel önálló mozgásuk egyre inkább elvész, általában több tízmilliós autókkal közlekednek. A párok együttes intelligencia hányadosa jellemzően nem haladja meg a 100-at.
Vallási kérdéseket kérjük mellőzni!
Majd megpróbálom tenyészteni, hátha...
Ha varjút látsz a képen, hagyd abba az ivást!
Ez egy macska!
A pici indexképen elsőre varjút láttam, de a kép nagyban megjelenítésekor látszott, hogy az bizony egy fekete macska - pedig nem ittam semmit (reggel óta még csapvizet sem).
![]()
Én meg egy fekete nyuszit. A varjú/holló csőre tök más.
Elsőre a macska jobbra kiálló fülét néztem csőrnek, mint ha oldalprofilból látnánk egy jobbra néző varjút.
- Anya, amiről tudjuk, hogy hol van, az ugye, nem veszett el?
- Nem kisfiam... - Nagyszerű! Akkor Apa méregdrága, kedvenc karórája nem veszett el, mert tudom, hogy beleesett a Dunába.
Tréfás kasznis.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2022
Meg lehet inni, az első űrhajósoknál tesztelték ezt, hogy súlytalanságban is tudnak inni. Hanyatt, háton, minden helyzetben. Oldalt, és fejjel lefelé is.....
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2022
Nicsak mit talált barátunk. Egy érdekes mini lemezjátszot eredetileg autoba tervezve.
Mini auto gramofon Igaz, hogy csak rövid üzenetekre volt jo, de müködik, söt zenére is alkalmas. ![]()
Itt a tavasz, hirtelen nő a fű mint a fene.
Pénteken hazafelé jövet, a szomszéd utcában láttam egy nénit füvet nyírni. Szépen két kézzel tologatja a gépet, szájában a hosszabbító, hogy rá ne menjen vele. Jó fej voltam, nem köszöntem neki, mert még ráharap. Idézet: A prockó műanyag, nem vezető.„nem köszöntem neki, mert még ráharap.” ![]()
Ez a baj, mert a nyál meg vezet. Elzsibbadna a nyelve.
Idézet: Berezegne 50 Hz-en. Lehet, éppen rezonancia frekvencia is. „Elzsibbadna a nyelve.” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |