Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A 90'-es évek partiarc filmjei alapján az Ámerikai Egybesült Államok kollégistái körében nagy kultusza van a fejjel lefelé ivásnak.
Szerinted a két fenti ember nem hallja meg a sör-nyitás jellegzetes, mással össze nem hasonlítható hangját? Nem gondolom, hogy jó ötlet lenne a harmadiknak magára haragítani őket...
Jó ötlet az. Nem merik elengedni, hiszen akkor ők már biztosan nem férnek hozzá.
Aha, akkor lehet, hogy egy ilyesmi tojja a húsvéti tojásokat?
Még fészke is van.
Ez a kacsacsőrű emlős egy mutáns változata, a csirkecsőrű emlős.
Az előbbi vízben él, azért olyan a csőre, mert halakkal táplálkozik. Ez szárazföldön fészkel, tojásait általában a tavaszi napfordulót követő első holdtölte környékén rakja, különböző elrejtett helyekre. Egyes országokban (ahol a gyermekmunka még nem tiltott) gyerekekkel kerestetik a tojásait.
Alien húsvéti tojás..
Mi több:
Ismerünk magyarországi kacsacsőrű emlősöket is. Utóbbiak jellemzően plázákban élnek, életben maradásukhoz általában szükséges a média figyelme is. Párjukat gyakran a fejükről lekopott szőrű, testesebb fajtársaik közül választják. Mivel önálló mozgásuk egyre inkább elvész, általában több tízmilliós autókkal közlekednek. A párok együttes intelligencia hányadosa jellemzően nem haladja meg a 100-at.
Vallási kérdéseket kérjük mellőzni!
Majd megpróbálom tenyészteni, hátha...
Ha varjút látsz a képen, hagyd abba az ivást!
Ez egy macska!
A pici indexképen elsőre varjút láttam, de a kép nagyban megjelenítésekor látszott, hogy az bizony egy fekete macska - pedig nem ittam semmit (reggel óta még csapvizet sem).
Én meg egy fekete nyuszit. A varjú/holló csőre tök más.
Elsőre a macska jobbra kiálló fülét néztem csőrnek, mint ha oldalprofilból látnánk egy jobbra néző varjút.
- Anya, amiről tudjuk, hogy hol van, az ugye, nem veszett el?
- Nem kisfiam... - Nagyszerű! Akkor Apa méregdrága, kedvenc karórája nem veszett el, mert tudom, hogy beleesett a Dunába.
Tréfás kasznis.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2022
Meg lehet inni, az első űrhajósoknál tesztelték ezt, hogy súlytalanságban is tudnak inni. Hanyatt, háton, minden helyzetben. Oldalt, és fejjel lefelé is.....
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2022
Nicsak mit talált barátunk. Egy érdekes mini lemezjátszot eredetileg autoba tervezve.
Mini auto gramofon Igaz, hogy csak rövid üzenetekre volt jo, de müködik, söt zenére is alkalmas.
Itt a tavasz, hirtelen nő a fű mint a fene.
Pénteken hazafelé jövet, a szomszéd utcában láttam egy nénit füvet nyírni. Szépen két kézzel tologatja a gépet, szájában a hosszabbító, hogy rá ne menjen vele. Jó fej voltam, nem köszöntem neki, mert még ráharap. Idézet: A prockó műanyag, nem vezető. Haraphat nyugodtan. „nem köszöntem neki, mert még ráharap.”
Ez a baj, mert a nyál meg vezet. Elzsibbadna a nyelve.
Idézet: Berezegne 50 Hz-en. Lehet, éppen rezonancia frekvencia is. „Elzsibbadna a nyelve.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |