Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Ha postázod a kamerát ,akkor elfogadnám!
Üdv
Szia! Már van egy érdeklődő, de ha holnap estig nem tudok vele dűlőre jutni, akkor tiéd a kamera. Természetesen postázni is tudom.
Köszönöm!
Szia!
HP6P a nyomtató. Már nem nyomtatott valami szépen. A tonerben van még valami, abban is ami a gépben van meg a mi külön. A tonerek száma : C3903A A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2022
Szia! Az elektronika érdekel. Mikor mennél Pécsre. Biatorbágy-ról vagyok.
Az üzenteknél nem tudtam válaszolni. 5 elektronika fotót látok, ha lehet, mind.
OK, folytassuk mailben. Az üzenetekben megadom az email címemet.
A 2 gépfedél még megvan... senkinek nem kell?
Üdv! Elvihető egy kupac évkönyv, katalógus és könyv. Lista mellékelve, de csak a kétharmada. Egy két napon belül a többi is. Jellemzően a 80-as évek kiadványai.
Sony blu-ray ,CD lejátszó távirányítóval. 1. ker. Déli pályaudvarnál átvehető.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2022
Szia!
Köszönettel elhoznám, többi magánban.
Budapest, XVIII. kerületből ingyen elvihetők az alábbi könyvek:
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2022
Szia!
Ha be tudnád adni a Vas Gereben utcai vizsgaállomásra, akkor bizony szívesen elfogadnám a "személyi számítógépek kezelése, programozása és alkalmazása", illetve fortran könyveket.
Sziasztok. Ezek is elvihetők.
Ezek is szintén vihetők.
Szia, Ha más nem jelentkezik, én "megmenteném" a könyveket. Amire nincs szükségem szívesen továbbadom.
Őskövület, hátha valaki tudná használni nincs szívem kidobni.
Asrock Alive NF6P-VSTA alaplap AMD Athlon proci+hűtő Radeon HD4830 multi dvd tápegység Gyakorlatilag egy ház kell meg egy hdd. Ingyen vihető Pécelről, nem postázok. Ha hozol érte egy csomag túrórudit megköszönöm de nem kötelező.
Előző ajánlatom áll egy 24 portos 10/100-as Cisco switchre is.
Sziasztok!
Van pár régi alaplapom, processzorral, ramokkal AMD, Intel, ha valakit érdekel Tapolcáról elvihető, környékre szívesen elviszem.
Cisco switchre jelentkezek.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2022
Teljes az elvihető könyvek és egyéb listája. Ha valakinek valami kell, pár hét tárolás nem gond.
Szia!
Engem érdekel: pontos típusszámokat tudnál írni, akár privátban? Köszönöm!
Még van 2 könyv is ami vihető.
Működő monitor, botmixer, levegős tisztító pisztoly, PC táp. (nem tudom jó-e) Régi tv botantenna, Kijelzők, (nem tudom jók-e) Posta nem. Ha egy héten belül nem viszi senki....kuka!
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2022
A monitort, a szórópisztolyt és a kijelzőket elvinném pénteken kora este, ha tudsz vele várni addig.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |