Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem is fibernet van. Egyetlen koaxon jön a net, a telefon és a kábeltv is, ráadásul mind tőlük. Így a legegyszerűbb
Ha érdekel a téma, akkor javaslom hogy szerezz egy PC104-es alaplapot, vagy ipari Ampro vagy Vortex alaplapot.
Javaslom az AMD Geode processzorú ipari alaplapokat. Általában 64MB SDRam-al, 300MHz-es procival, sokszor van rajtuk LVDS interface is.
Hűha, köszi szépen a részletes választ! Tulképpen nem is annyira vészesen bonyolult ez a dolog..
Okés, köszi az infokat!
Érdekelni meg érdekel eléggé a téma, de ehhez a Linux világát még egy kicsit kóstolgatni kell majd szerintem, mert még csak eléggé alap szinten ismerem... Teljesen egyet értek veled! Ezen nincs mit szépíteni, ezt elszúrtam. Így hát türelmesen letöltöm a büntetésem! Köszönöm a hozzá szólásod! Üdv. Hessler
Szia!
Nem állt szándékomba bosszantani senkit, ha még így is sikerült! Ezt elszúrtam, hát ez van. Köszi a hozzá szólásod. Üdv.
Ma dél tájékán úgy döntöttem eltávolítom a darazsakat a redőny alól. Mivel már volt egy kis tapasztalatatom ezért tudtam hogy minimum 1,5 méteres körzetben el kel őket kerülni. Közelebről megnézve a dolgot nehezebb volt a dolog mint gondoltam, ugyanis a kis szerencsétlenek úgy fészkelték be magukat hogy szinte nem lehet semmivel sem hozzáférni a fészekhez. Így hát fogtam a seprűt, majd a szabályokat megszegve megbolygattam őket, hogy amíg elmennek addig leszedem a fészküket. Csak sajnos a nagy izgalom közepette az egyik kamikáze berepülőpilóta arcon csípett a szemem alatt. Egy fél órára úgy néztem ki mint ha behúztak volna
De ezzel az akcióval semmit sem értem el, úgyanúgy ott vannak úgyhogy más alternatívákat kell keresnem. Gondoltom már a slagra (nagy nyomású víz) vagy porszívóval felszippantom őket...
fújd le őket csavarlazítóval, attól kinyúvadnak.
A spray + öngyújtó kombináció se rossz, de egy kicsit tűzveszélyes
Úgy tudom hogy a tüzet nem szeretik. Szerintem füstöld ki őket. Én nem vacakoltam, elösször légpisztolyal próbáltam lelőni a fészket sikertelenül. Majd airsoft pisztolyal próbálkoztam. Azzal sikerült. Mire leesett a fészek addígra az összes darázs a földön volt. Na azok már biztos nem csípnek meg.
Gázolajat tuti nem szeretik, a szagát
Akkor elösször megfürdök a gázolajos hordóban és utánna megyek darazsat írtani.
Tudom hogy a csavarlazító és egyéb mechanikai kenceficéket nem bírják, de olyan helyen vannak hogy nem bírom őket elérni. Marad a kifüstölés (benzin van...)
A benzin nem elég füstös...
Ha ki akarod őket égetni akkor jó lesz
Étolaj az meg nehezen gyullad szerintem...
Estleg kén lapocskád nincs?
Srácok! Ti arra mentek, hogy Ti legyetek az első helyen a hozzászólás/nap statisztikán? hehe :yes:
Na majd kotyvasztok valamit..
Kovidivi: nem, de jó ötlet
Ahhoz még kéne írnom pár száz estleg ezer hozzászólást
Idézet: „Kotyvasztok valamit” Most magamra ismertem
jól mutattál az elakadásjelzővel...
AMD: micsoda életcélok...
Amúgy hány hozzászólás/megoldott téma után lesz valaki jártas, hétvégenkénti forrasztgató ha szabad kérdeznem és nem hadititok?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |