Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bizony, más listában vannak. "Szégyenfal", nem kell rejtőzködni.
Mostanában olyanokért figyelmeztetünk szinte mindenkit, ami 1. alapvető emberi színvonal követelmény, 2. fórum szabályzatban feketén-fehéren benne van, hogy ne tegye, 3. hiába adja még ki a kereső is téma nyitásnál a topicot, képes kivárni a fél percet minden rápillantás nélkül, és nyit egy ugyan olyan témát, mint ami már létezik. És mivel el vannak rejtve, nem is foglalkozik sokuk a figyelmeztetéssel.
Norberto! Akkora warn-t írtál, hogy nem fér ki a monitoromra!
Na itt is van a kártya. Geforce 7600GT. Hát igen PCI-E. Szóval tényleg nempasszol bele.
Oké! Olyan hosszú a szabályzatotok, hogy erre nem nagyon akartam időt áldozni. Gondoltam, hogy majd, ha rosszat csinálok úgy is helyre, igazítotok! Ezt jól gondoltam! Akkor most mennyi ideig vagyok büntibe?
Üdv. Attila Ui már látom! 7 nap elzárás, szigorúak vagytok! Még fórumon ilyen példás büntetéssel nem találkoztam!
A baj, hogy ezzel nem csak a modikat bosszantod. Ezért pl. nincs kedvem válaszolni(pedig van megoldás), ezért nem is teszem. Majd valaki más....
Ilyen nincs. Kiírtam egy cd-re a slax-ot, de nem csinál vele semmit a gép. pedig beállítottam, hogy cd-ről boot-oljon. nem tudom mi a fene lehet vele.
Azt is beállítottad hogy a boot sorrendben a CD legyen az első?
persze. Az volt az első dolog amit csináltam. Csak megpörgeti a cd-t és utána indítja a wint. érdekes.
:rinya: Mi van ebben az országban?! Fiatal, életerős sportolóink halnak meg sorra?!
Én úgy gondolom egy eddig még ismeretlen doppingszer szedi áldozatait...
Őszintén remélem, hogy nem erről van szó!
ISO-ban szedted le és "burn image"-dzsel írtad fel?
Nézd, költöttek a nevelésemre, így most visszafogom magam... Csak annyit mondanék, hogy nem kell mindig mindenben a rosszat látni. A sport egészen addig egészséges, amíg nem versenyszerűen csinálod. Viszont a szervezet a túlerőltetést egy bizonyos határon felül már nem tolerálja. Ez már nem az első eset, hogy ilyen történik, huszas éveikben lévő sportolók is igen gyakran halnak meg edzés közben..egészen egyszerűen nem bírja a szervezetük a folyamatos "túlhajtást".
Szerintem nem kellene egyből elkezdeni vádaskodni, hogy: "biztos doppingolt, úgy kell neki!", meg ilyesmik... Ha doppingolt volna, akkor az már rég kiderült volna mondjuk a négy olimpián biztosan, amikor dobogós helyezést ért el (ebből 2 aranyérem), továbbá a kismillió EB-n és VB-n amin részt vett. Szerintem... Igazán nem kötekedni akarok, csak gondoltam elmondom hogy mi erről a véleményem. Nyilván az embereknek kell valami magyarázat hogy mi miért történt, de nem egyből a doppingokkal kezdeném a találgatást... Egyébként találtam egy oldalt, ahová összegyűjtötték az elmúlt 15 évben meghalt labdarúgókat, és érdekes módon a bejegyzések igen nagy százaléka a következőket tartalmazza: "a 82. percben szívelégtelenségben meghalt" "a csapat edzése után összeesett és meghalt" "bajnoki mérkőzésen összeesett, majd röviddel később szívroham következtében meghalt" "tragédiáját szívelégtelenség okozta". Szóval szerintem ne csak egy oldalról nézzük a dolgokat, mert nincs értelme egyből mindig arra gondolni hogy biztos doppingolt az illető. Persze ez nincs kizárva, de nem csak ettől lehet ám meghalni versenysport közben. Igazából csak erre szerettem volna rávilágítani. szerk.: a linket kifelejtettem
Erre utaltam én is az előző, e tárgyú hozzászólásomban.
Kérem, hogy ezt a részét a témának fejezzük be ezzel.
Oké, vettem!
Bocsi hogy feleslegesen töltöm a topicot, csak ez most úgy kikívánkozott belőlem... Na mindegy, tényleg zárjuk le akkor
Youtubon véletlenül blokkoltam valakit.
Aki tudja hogy kell feloldani az szóljon pls!!!! Előre is köszi!
Szerintem nyomj rá hogy 'Delete' (menüsoron). Hátha...
Már azt is megpróbáltam, de ha újra kapcsolatba akarok vele lépni, megint odakerül a neve
Akkor szerintem az Add to frieds-szel vissza tudod helyezni, és talán akkor kiveszi a blocked-ból...nem tudom...
szerk.: vagy pedig Compose, és ott állítgatsz valamit... Igazából csak tippelgetek, én ott általában csak videókat nézek
Azt is megpróbáltam már, azt írja ki hogy elküldi a meghívást, na hátha elfogadja, akkor tölrődik onnan.. Mindegy, megpróbálok vele kapcsolatba lépni (nehezíti a dolgot hogy angol).
Na sikerült megoldani a problémát!!!
Csak ez a b*zi tűzfal (Kerio, de megvagyok vele elégedve mert blokkolja a vírusokat meg jó kis progi) nem engedte megjeleníteni azt hogy feloldjam... Idézet: „Csak ez a b*** tűzfal” Hát komolyan mondom... nem tudsz a csillagozott szó helyett kitalálni valami normálisabbat, vagy van hozzá valami kapcsolatod, és nem hogy csak kimondanád, de le is mered írni betűzött formátumban?!? A káromkodás is egy művészet, de neked még az se megy normálisan! Miért nem lehet azt írni, hogy: - rossz - használhatatlan - gagyi - semmitmondó - elfuserált - összedobott - és még lenne ezernyi más szó............. Elhisszük, hogy kissé hiperaktív vagy, de annak mellékhatásait nem feltétlenül kell elviselnünk/eltűrnünk, többieknek.
Közbern kiírtam egy másik újraírható cd-re és ment. de elég gagyi szerintem a slax. Olyan szinten van, mint a win95. Itt viszont lehet ingyen kérni cd-t, de nem tudom, hogy kell-e fizetni a szállításért. Valaki valamit tud erről?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |