Fórum témák
» Több friss téma |
Hát, nem tudhat minden egyszerre a "virtual cable"-re is menni meg a rendes kimeneteimre? Ezt találtam: YT video – eszerint minden szoftverben külön kell átállítani, hogy hova menjen a hang? Uhh...
Szóval, átállítottam az alapértelmezett lejátszóeszközt a "CABLE Input"-ra és beállítottam, hogy a "CABLE Output"-ot "figyelje" a hagkártyám kimenetére, így már mindent hallok. Picit aggódtam, hogy a virtuális számítógép (VMware Workstation) nem fog szólni, de működik, szépen veszi a jelet az Audacity is! Köszönöm a segítségeket.
Sziasztok!
Win 10 indító pendrive-ot szeretnék készíteni, a gépem Win7 64 bit. A media creation toolt gépre letöltve és rendszergazdaként elindítva a következő kép fogad, lásd melléklet. Szerintetek mi a hiba, és mit lehet tenni ellene? A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2022
Én is jártam így, nem jutottam vele előrébb. Azt hinné az ember, hogy már minden Win hibaüzenettel találkozott, de nem!
Le lehet szedni az ISO-t kompletten, csak át kell verni a böngészőt, hogy ne küldje az infót, hogy Windowsos gép. Ebben az esetben felajánlja ugyanaz a MS weboldal a komplett ISO linkjeit.
Úgy látom, hogy ez a legfrissebb verzió már nem működik 7-en. Régebbi verziót próbálj ki, vagy esetleg a Rufus-t. Régebbi verzió.
User agent switcher kiegészítő a böngészőhöz és le tudod tölteni iso-ban.
Köszi.
Sajnos a régebbi verzióval is ezt csinálja. A rufus már számomra ismeretlen terület...
Lépésenként leírnád?
Letöltöttem a bővítményt, rámentem a microsoft oldalra...
Nem tudom melyik böngészőt használod, a lényeg, hogy át kell állítanod a kiegészítőben az op. rendszert másra, pl. os, linux és oldal frissítés. Akkor az iso letöltést fogja adni.
Így néz ki Firefoxban.
Nem kell semmi kiegészítő, fogsz egy chromeot, ctrl shift I és a megnyíló ablak legfelső során a második telefon ikonra böksz, majd az oldal tetején megjelenő Dimensions: legördülő listán kiválasztasz valami jó régi telefont pl egy Blackberryt. És máris engedni fogja isoként letölteni.
De tessék, itt egy win 10 64 bit magyar iso link, ami hivatalos és 24 óráig él: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2022
Így készítsd el a telepítő pendriveot: Bővebben: Link
tb.rg- oldalról a friss iso-t. Semmilyen program nem kell hozzá.
Én május vége körül telepítettem, Windows 8.1 volt és 10 pro lett. Nekem sikerült a "MediaCreationTool21H2" segítségével megírnom egy 8GB pendriveot frisnek tűnő telepítővel, ami kombinált telepítő, telepítéskor kell kiválasztani a kívánt verziót (pl. home, pro, stb.). Teljes formázással járó telepítést voltam kénytelen csinálni, máskülönben mindig ugyanazzal a hibával hasalt el a telepítő, ha a fájlok meghagyását választottam. Nem szép, ahogyan aktiváltam (ezért nem írom le), de egy fillér nélkül megúsztam az egészet.
Nem találtam erre megfelelő fórumot így ide írok. Szerintetek lehetséges saját gépen felhő tárhelyet létrehozni kamera és mobiltelefon közötti kommunikációra? Távolról figyelném a lakásomat.
A betörő magával vinné a felhődet is, aztán fújhatod...
Van mozgás érzékelő is csengővel kombinálva.
Nem kell félned. A csengőt ott fogja hagyni.
Wi-Fi-s kamerával érdemes úgy, hogy a rögzítő eszköz (a felhő) nem a lakásban van, hanem mondjuk a szomszédnál, mert akkor a felvételekhez nem férnek hozzá.
Laptopra gondoltam ami az összeköttetést biztosítaná. Épp ma veszek egyet.
Legyen a szomszédnál és a Wi-Fi router is, hogy a Wi-Fi hálót minél nehezebben tudják kilőni. Áramszünet ellen meg jó a szünetmentes táp.
A szomszéd örülni fog hogy veszel neki egy laptopot..
Az elkövetkezendő időkben ez a szomszédnál működtetett elektromos eszköz nem igazán lesz használható megoldás.
Szóval vergődtem jobbra - balra, de végül a megoldás a lazesoft ezen szoftverével tűnt a legegyszerűbbnek, és meg is valósult.
Azóta már be is léptem a gépbe. (Persze azért mindenkinek hálás vagyok aki foglalkozott velem, de sokaknak magától értetődő, ami nekem magas, mint zsiráfnak a laposkúszás... )
Mondjuk ha azt mondtad volna, hogy mi a baj, akkor könnyebb lett volna, mert szó sem volt jelszóról és egy win10 telepítő magában nem segített volna a jelszóban, főleg nem egyszerűen, linux alól baromi könnyű, mindenféle GUI-s cucc is van hozzá...
Sziasztok!
Egy olyan gondom van ,mostanában kb 2 hónapja ezt csinálja 2-3 naponta a gép, hogy frissítést talál majd kéri ugye hogy indítsam újra a gépet hogy a frissítéseket telepítse. Majd ezt írja ki mint ami a képen látható. Mi lenne a teendő hogy valahogy végezzen vele? Válaszokat köszönöm!
Megveszi a szomszéd lakást is: gombhoz a kabátot.
Nézd meg, hogy milyen frissítéseket nem telepített (KBxxxxxx), majd külföldi fórumokon megtalálja a Google, hogy miért.
Köszi!
Ő lenne az : KB5003791 és ezzel a habókoddal: 0x800f0922 megpróbálom megnézni hogy mit írnak róla.
Microsoft fórumon érdemes feltenned a kérdést. Persze kérni fogják a windowsupdate logfájlt is, amit powershellből a get-windowsupdatelog paranccsal tudsz megkapni. Ha abba a logba beleolvasol, akkor leírja melyik frissítés nem sikerült és mi volt a hiba. Arra a hibára gugliban is keresgélhetsz megoldást, találni fogsz. Általánosságban szokott segíteni a windowsupdate nullázása (net stop wuauserv, net stop bits, softwaredistribution mappa törlése, net start bits, net start wuauserv, majd ismét keresés), de előbb a logot kell elolvasni!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |