Fórum témák
» Több friss téma |
Hát ez nem más mint egy unipoláris léptetőmotor, ezt egy kisebb elektronikával meg tudod hajtani LPT-n át egy kis progival, nekem sikerült, dobok egy képet róla. Áh, most nézem , ezt a képet én fel nem teszem a fórumra, akkora lol, bár müködik meg minden de régebben csináltam és akkora ratyadék hogy nem égetem vele magam, a lényeg hogy ez egy léptetőmotor, vagy stepper, ahogyan tetszik.
Jaj, bocsánat, ez BIPOLÁRIS, mert nény kivezetése van, az unipolárisnak több, 5,6 esetleg 8, ennek másfajta vezérlés kell.
Sziasztok.
Egy ilyen alkatrészre lenne szükségem. Grundig tvbe kellene. S+M T209 0004 demagnetizáló PTC Honnan tudnék ilyet beszerezni??
Üdv!
Ennek a PIC égető csatlakozójának mi a neve (csakhogy mit mondjak, ha veszek)? Ja, és még 1: ennek kb hány VA-s trafót vegyek? Nem hinném, hogy olyan nagy teljesítményű, ezért én egy ~5VA-s trafót gondoltam.
Keresem a T2706d bekötését egyelőre annyit találtam, hogy:
Zero Voltage Switch, Triacs : http://www.datasheetarchive.com/preview/3287480.html Sajnos nekem ebből nem derül ki még , hogy triacról, vagy solid state kapcsolóról van szó. A bekötéséből kiderülne. Segítségeteket előre is köszönöm.
A nem-színkódos, hanem feliratos ellenállások tűrése honnan ismerhető meg? Szín? esetleg az utána következő betű? (J)
az utána következő betű adja meg a tűrést
B+/-0,1% C+/-0,25% D+/-0,5% E+/-1% G+/-2% H+/-2,5% J+/-5% K+/-10% L+/-15% M+/-20% N+/-30% Q+30/-10% T+50/-10% S+50/-20% Z+80/-20%
Köszi! Isteni vagy, és baró gyors...
Szervusztok!
Van egy SOT-323 és AZ a jelölése. Tudnátok segíteni benne hogy mi lehet az? _____I______ I I I I I----------------I I I Üdv.: Sanci
SZiasztok!
Erről tud valaki nekem mondani valamit? (azon kívül,hogy CO heggesztőbe való dióda) Köszi!
Szia!
ezt tudom Ez a cél! Csak a fesz és amper értékeit nem találom Köszi
Szia!
Nekünk is van hasonló itthon 2 ilyenből és 2 másikból lett összerakva nekünk az egyenirányító a hegesztőhöz (max. 180A tud) 120A el lett tesztelve egy egész öntvénypálcát elhegesztett apám de meg sem kottyant neki még 30C fokos sem volt....(Az egyenirányító graetz híd) Remélem tudtam segíteni... üdv!
ezt találtam AZ-re (nem lehet hogy A2 ?)
AZ SMAJ11A Vis I SMA 11V Uni Directional Transient Supressor AZ SMBJ11CA MDE - SMB 11V Bi Directional Transient Supressor
Sziasztok!
Vannak nekem a következő számú alkatrészeim (tranzisztorok esetleg fetek) de nem tudok róluk semmit :no: A következőktől lenne szó: B673, D1163A, D1266A, D1432, D2045. A segítséget előre is köszönöm! üdv!
Mindegyik elé oda kell tenni a :2S-szám-betű kombinációt,pl 2SB673 2SD2045,és igy már akármelyik datasheet megtalálja.
Köszönöm szépen tehát ezek japán tanyók?
üdv!
Panasonic fényképezőben lévő tranyó adatai kellenének.
A típusszáma B1JBLP000004 8 lábú ic tokozású a vakuvezérlésnél található.
Szervusz!
Sajnos nem azok. Ami nekem kellene az Kb. 0805 méret és 3 kivezetése van. Egyik oldalt kettő, a másik oldalon középen egy. Ez egy STANDARD C528 2m/70cm -es adó-vevő rádióba való. A két azonos oldalon lévő kivezetés egy mikrovezérlő 1-1 INTx lábáta cstlakozik. De ebből sem merek következtetni, hiszen nem biztos hogy bemenetnek konfigurálták az adott kivezetéseket. Rajzot égen-földön nem találok hozzá. Minden infó jól jön és köszönöm!
Üdv!
Sajna nem tudom, hogy mi lehet ez, de ami hasonló: bzx84c** Ezen is 2 v 3 karakter jelöli a tipust és sot 23-as. Kiindulási pont lehet. Remélem ezzel segítettem.
Hát igen. Ez nehéz ügy. én sem találtam semmi konkrét dokumentumot sajnos.
Azért nagyon köszönöm! Megpróbálom még keresgélni az eredeti rajzot... hátha...
Üdv!
Találtam itthon 2db 10mm-es koax hangszórót. Hangfalba szeretném őket beépíteni, erősítővel hajtani. Sajnos a típusán kívül nem tudok mást, pedig ahhoz, hogy erősítőt építsek hozzá kellene pár adat... Ebben várnék segítséget... A válaszokat előre is köszönöm! 2db kép: **** A linkeket töröltem, mert mind a kettő "404-es hiba"-t ad válaszul. Moderátor
Használd légy szíves a "Válasz" gombot! Köszi!
Sziasztok!
B 61 Hall IC regi NDK-s hall elemes icnek keresnem a kapcsolasat, labkiosztasat etc. Esetleg valakinek meg megvan rakja mar fel ha megteheti. Elore is koszi!
Hello
A laptopombn van egy smd alkatrász zöld szinü 101 feliratal mi az? ellenálas vagy mi lehet egyáltalán iet kapni? válaszokat köszönöm elöre! |
Bejelentkezés
Hirdetés |