Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ki az a Petra , meg milyen szerszámra gondolsz?
Idézet: „Ki az a Petra , meg milyen szerszámra gondolsz?” Értelemzavaró részek levágva.
Objektívem nekem nagyobb van, azzal madár fotózok.
Emmán döfi!
A gépváz szinte elveszik a végén! A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2022
Feri bátyóval vigyázni kell.
Például hogy egy találkozón mondott olyat, hogy mindenki elhozza a legnagyobb objektívet villogni, aztán meg nem tud eléggé messzire menni hogy beleférjen mindenki. Kivitt a Tiszatóra, és a kezembe nyomott egy 1 500 mm-es szürke műanyag csövet: - Mi ez Gábor? - Nézem mindkét oldalról, üres és átlátható. Belenyúlok, tapogatom, semmi ötlet. - Szerinted hogyan pisilünk a csónakból?
Ezzel az obival el sem kell menni a találkozóra, otthonról is végig lehet fényképezni!
A PVC cső után gondolom azonnal kezet mostál...
Mindig megcsodálom a gyönyörűbbnél gyönyörűbb madárfotóidat!
Idézet: „A PVC cső után gondolom azonnal kezet mostál...” Gondolkoztam rajta, hogy én még soha nem vitorláztam, de akkor Hozzád már tutira nem jelentkezek potyázni. Másik hoho klasszikus az volt, hogy túra után kötné ki a csónakot: - Nem kell, éppen csak kiugrok. - Neee! - Bluggy, bluggy.
Mit madár.
Közeledünk a szigethez, róka már ott várja: Szia Feri, ma mit hoztál uzsonnára? A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2022
Idézet: „én még soha nem vitorláztam, de akkor Hozzád már tutira nem jelentkezek potyázni.” Na, látod ezért jobb a vitorláson: ezer dologba lehet fél kézzel kapaszkodni. Persze célszerűen a szél alatti oldalon! Egyébként pedig: Ha leesel egy hajóról, mindig arra vigyázz, hogy el ne téveszd a vizet! (Partra esni nagyon kemény dolog! )
Figyelem! Paksi látogatás új információ...
Ma értesítettek az erőműtől, hogy lesz lehetőség az Atomenergetikai Múzeum meglátogatására is. Tehát az Atomenergetikai Múzeum megtekintésére is lesz lehetőségünk a Gyakorló Központ meglátogatása után. Így a Gyakorló Központban csak kb. 10:00 - 11:00 óráig lennénk, ahol ugye tárlatvezetést is kapunk ez idő alatt. Közvetlen a tárlatvezetés után átsétálnánk a múzeumba, ami kb. 300 m-re van a Gyakorló Központtól és nem igényel újabb beléptetést sem annak meglátogatása. Tárlatvezetést tudnak biztosítani nekünk, új regisztráció ide nem kell. Így a múzeumlátogatás kb. 1 óra időtartamú lenne. 2022. november 17. új tervezett program: 10:00 - 11:00 : MVM Paksi Atomerőmű Karbantartó Gyakorló Központ meglátogatása 11:00 - 12:00 : Atomenergetikai Múzeum meglátogatása 12:30 - 13:15 : Paksi Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (KKÁT) - Paksi bemutató termének látogatása Így lenne kerek a program. Szerintem élünk a lehetőséggel.
Igyekszem, én csak nyomom a gombot.
Erre szoktam mondani, hogy Te gombnyomás közben nemcsak nézel, Te látsz is.
Ezért jó nézni a képeidet. A gombot nagyon sokan nyomják. Csak általában rossz irányban és rosszkor. Vagy teljesen feleslegesen.
Köszönöm, van aki a dolgok mögé lát mint Te.
Egy kis infó a hétvégére:
Rádiós találkozó/börze: -Szolnok Július 30. szombat ( https://wiki.ham.hu/index.php?title=Szolnoki_r%C3%A1di%C3%B3amat%C5...%C3%B3 )
Kedves Fórumtársak!
Megjött az ősz és lassan itt lesz a paksi látogatás napja is. Kérlek benneteket figyeljétek a fórum főoldalát hamarosan összefoglalót, illetve tájékoztatást teszek majd közé a közelgő látogatásról.
Bocs a késői szólásért. Hátha érdekel valakit.
Jobb későn, mint soha.
Az én koromban már nem pattanok másnapi bulira. Mellesleg helybeliként tudod hogy hova kellene menni?
Régi szép idők!
2004 BÖRGÖND Az egyik szereplésünk. 20:20-től 2 perc. Nálam nem volt hang sajnos, pedig nagyot szólt...
Pedig ott van. Egy pár utcás falu fehérvár külterületén.
Küldjél képeket, én szerintem most kihagyom a rendezvényt...
Én is. Fehérvárcsurgón leszünk kastély látogatáson.
A hétvégére időzítitek? Ha igen akkor jelentkezem. Feltéve, hogy valaki mellé be tudok társulni.
2022 November 17 az csütörtök.
Hétvégén még nekünk sem nyitják ki.
Szerintem mindenkinek jobb lett volna hétvégén.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |